NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Seattle Seahawks - Carolina Panthers
több mint 1 éve
onDier
794
Kedves Jóisten!Chubb azzal a serulessel szerintem a liga egesz evi seruleseit letudhatta volna
Elég lesz a sérülésekből a kövi pár hétre, köszi!
akdestroyer
több mint 1 éve
Jó lesz ha minden playben megsérül valaki
több mint 1 éve
peet_24
275
Myers izomlazat kap maMi nem leszünk Miami. Ezt az előnyt tartva fogjuk lemenedzselni a meccset... Hesteghosszúlesz
funkyparduc
több mint 1 éve
Myers izomlazat kap ma
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 1 éve
Geno micsoda blokk 😃
több mint 1 éve
Lockett best CB
több mint 1 éve
Na épp eszembe jutott, hogy egy napot agyaltam, hogy fantasybe Brown vagy Witherspoon legyen. Persze Brownt vettem ki, erre minden play Witherspoon felé megy, Brownt meg agyonverik az első labdaközeli élményénél. Bocs tesóm, nem akartam.
több mint 1 éve
A Pantherst muszáj ma este megcsapni, ha akármit is akarunk idén.jövő héten a Giants sem tűnik megoldhatatlannak. aztán indul a bulika.
akdestroyer
több mint 1 éve
Vezetünk! 💪
több mint 1 éve
akdestroyer
4 750
Persze vágom, csak valami pozitívat is akartam írni.Kövezzetek meg, de idén eddig én imádom Geno játékát, csak egyelőre a csapat még nem tudott felnőni mellé.Hát az első forduló után valóban jobb, de térjünk majd vissza a 10. hét után is.
akdestroyer
Hanni
Azt mégse mondhattam, hogy Carroll kiválóan manageli le a meccseket.
több mint 1 éve
Kövezzetek meg, de idén eddig én imádom Geno játékát, csak egyelőre a csapat még nem tudott felnőni mellé.Hát az első forduló után valóban jobb, de térjünk majd vissza a 10. hét után is.
akdestroyer
több mint 1 éve
akdestroyer
4 750
Kövezzetek meg, de idén eddig én imádom Geno játékát, csak egyelőre a csapat még nem tudott felnőni mellé.
több mint 1 éve
akdestroyer
4 750
A nem magas a snap akkor immár 2x+ SB győztes csapat lennénk, meg dinasztia.Amúgy simán jó lett volna, ha nem magas a snap.Az ilyen 3&1 hívásokért szeretem ezt a csapatot. <3Mi volt a terv? 😃
akdestroyer
funkyparduc
Hanni
több mint 1 éve
akdestroyer
4 750
Szokásos, draw futás bele a tömegbe 0 yardért.Az ilyen 3&1 hívásokért szeretem ezt a csapatot. <3Mi volt a terv? 😃
akdestroyer
funkyparduc
Szerkesztette: akdestroyer
több mint 1 éve
Amúgy simán jó lett volna, ha nem magas a snap.Az ilyen 3&1 hívásokért szeretem ezt a csapatot. <3Mi volt a terv? 😃
akdestroyer
funkyparduc
több mint 1 éve
Az ilyen 3&1 hívásokért szeretem ezt a csapatot. <3Mi volt a terv? 😃
akdestroyer
több mint 1 éve
onDier
794
Hat ha lattad az eddigi meccseket, ne aggodj segitunk meg ha rosszak is szeretnetek lenni xdHat ha nem benazzatok el siman meg lesz nektek 😀Ohh jaj, ilyet ne írj. 😃
onDier
funkyparduc
több mint 1 éve
Hat ha nem benazzatok el siman meg lesz nektek 😀Ohh jaj, ilyet ne írj. 😃
onDier
több mint 1 éve
onDier
794
Hat ha nem benazzatok el siman meg lesz nektek 😀