NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 648
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Seattle Seahawks - Dallas Cowboys
több mint 4 éve
Még jó, hogy nálunk is van egy Wilsonmindenkinél van
Antonius
(labda)
több mint 4 éve
M.Dickson a meccs embere nálam Wilson után. Milyen puntok ezek ma este? Há anya szülte?!Nem meglepő.
akdestroyer
Már az egyetemen, draft előtt mondták róla, hogy punterként lehet HoF, akkora tehetség
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Na ez szép volt Dakota
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
M.Dickson a meccs embere nálam Wilson után. Milyen puntok ezek ma este? Há anya szülte?!Nalam Amadi es Pocic is odafèr .
akdestroyer
több mint 4 éve
akdestroyer
4 750
M.Dickson a meccs embere nálam Wilson után. Milyen puntok ezek ma este? Há anya szülte?!
több mint 4 éve
Aldon Smith azért nem nyomja rosszul pár év kihagyás utánkipihenten, +25 font izom, plusz senki sem tud készülni belőle. kiváncsi vagyok h 2 hónap mulva h tolja
kapitnono
több mint 4 éve
Aldon Smith azért nem nyomja rosszul pár év kihagyás után
több mint 4 éve
azt nem mondtam 😊Haskins-el?Ebbol az NFC Eastbol valaki PO-ba jut...figyeljétek meg a football team lesz az
Blevi
briareos
Blevi
közben látom dickson is eli manning szindrómától szenved
több mint 4 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 355
Smith-szelHaskins-el?Ebbol az NFC Eastbol valaki PO-ba jut...figyeljétek meg a football team lesz az
Blevi
briareos
Blevi
több mint 4 éve
Kampman
28 305
Playoff predictorban nekem már kijött, 6-10-el 😀Ebbol az NFC Eastbol valaki PO-ba jut...figyeljétek meg a football team lesz az
Blevi
briareos
több mint 4 éve
Haskins-el?Ebbol az NFC Eastbol valaki PO-ba jut...figyeljétek meg a football team lesz az
Blevi
briareos
több mint 4 éve
Ebbol az NFC Eastbol valaki PO-ba jut...figyeljétek meg a football team lesz az
Blevi
több mint 4 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 355
Lockett kesztyűjét bezsírozták, mert az első pár drop óta egyszerűen nem tud hibázni.
több mint 4 éve
Ebbol az NFC Eastbol valaki PO-ba jut...
több mint 4 éve
ja, imádkozó sáska 😀nem mindenki pörög 42 éves deszkákra, attól még nem buzikNa ez azért nem annyira deszka:
briareos
tomz
több mint 4 éve
Az egyik legszarabb pash rusht a ligaban nem tudjuk megfogniSzerintem a pass rushunk jobb mimt eddig volt, meg mindig szar csak mondjuk ugy hogy higabb valamivel!
Blevi
több mint 4 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 355
nem mindenki pörög 42 éves deszkákra, attól még nem buzikNa ez azért nem annyira deszka:
briareos
több mint 4 éve
akdestroyer
4 750
Tudom hogy ez egy elismerhetetlen dolog, kb olyan mint azt mondani hogy "kicsi a f*szom."nem mindenki pörög 42 éves deszkákra, attól még nem buzikHát az a csattogás kurvaélet hogy nem a stadionbúl hallatszott ki. 😊Úristen, Erin Andrews!fap-fap 😉
Remélem az asszony mélyen alszik az emeleten!
akdestroyer
tomz
Amúgy is, akinek nem áll fel Erinre, annak van egy rossz hírem...
akdestroyer
briareos
De inkább ez a téma pörögjön, most írjam le, hogy megint volt egy O# holding a Dallas falban, amit egyik drukkerük sem vett észre?
Valakinek van valami jó képe amúgy?
több mint 4 éve
Az egyik legszarabb pash rusht a ligaban nem tudjuk megfogni
több mint 4 éve
Siralmas a tamadofal isdallas még csak altat, nem elég nagy a hátrány.
Blevi