NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 691
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Tampa Bay Buccaneers - Dallas Cowboys
több mint 3 éve
azt mondta D-Law hogy nem tudnak játszani egész pályán, kezdjen inkább Brady a 40 yardosunkon, akkor kevesebbet kell alibizni a cornereknek egy TD előttHát most megint megkapja.
rva
több mint 3 éve
Gabesz92
1 453
watch party tömeg extázisbancsajok szerintem azt se tudták milyen rendezvényen vannak… dehát ha inni kell akkor inni kell
briareos
több mint 3 éve
azt mondta D-Law hogy nem tudnak játszani egész pályán, kezdjen inkább Brady a 40 yardosunkon, akkor kevesebbet kell alibizni a cornereknek egy TD előtt
több mint 3 éve
Az első drive szar volt. A másodikból jött a Cowboys TD.De fos hivasok voltakKellen gondolom csak az első driveot szkriptelte meg, azóta megy az improv
Stez
shawnka
több mint 3 éve
loooooooooooool ez a mccarthy fej mi volt 😀Naaaaa!
full eli manning mode
briareos
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 3 éve
De fos hivasok voltakKellen gondolom csak az első driveot szkriptelte meg, azóta megy az improv
Stez
több mint 3 éve
loooooooooooool ez a mccarthy fej mi volt 😀full eli manning mode
több mint 3 éve
A 14-es Cox a Cowboysnál Jabril? Óriási kedvenc volt a North Dakota Staten (aztán az LSU-ban is helytállt). Jó játékos lesz itt is.igen
iktriad
több mint 3 éve
Goodwin, a spec team ászunk gyönyörű tacklet mutatott be Ced Wilsonon.
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 3 éve
A 14-es Cox a Cowboysnál Jabril? Óriási kedvenc volt a North Dakota Staten (aztán az LSU-ban is helytállt). Jó játékos lesz itt is.
több mint 3 éve
mi volt az over/under Antonio elkapásaira? 3,5?4,5 , neztem nagyon de vegul az Evans TD-t tettem.
shawnka
több mint 3 éve
Hochuli Junior eddig nekem radar alatt volt.Szerencsés ember vagy. Saskőy Jr. alap Whistleboyz tag.
gyeek
több mint 3 éve
beat me to itReggelt, valakinek van egy működő streamje?bfstrms.xyz/watch/nfl.php
Nomac
ervinator
több mint 3 éve
ervinator
1 700
Reggelt, valakinek van egy működő streamje?bfstrms.xyz/watch/nfl.php
Nomac
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 3 éve
Hochuli Junior eddig nekem radar alatt volt.túl kicsi a karja azé
gyeek
több mint 3 éve
Tarsi
1 244
Murphy BuntingUhh az a sérülés nagyon csúnyának tűnik. Nem csodálkoznék ha pár hónapig nem látnánk.Ki volt az?
Tarsi
steelwolf
több mint 3 éve
Reggelt, valakinek van egy működő streamje?
több mint 3 éve
murphy bunting.Uhh az a sérülés nagyon csúnyának tűnik. Nem csodálkoznék ha pár hónapig nem látnánk.Ki volt az?
Tarsi
steelwolf
csapattárs szétütközte karját tackle közben elbow dislocation ránézésre
több mint 3 éve
Hochuli Junior eddig nekem radar alatt volt.
több mint 3 éve
Uhh az a sérülés nagyon csúnyának tűnik. Nem csodálkoznék ha pár hónapig nem látnánk.Ki volt az?
Tarsi
több mint 3 éve
Tarsi
1 244
Uhh az a sérülés nagyon csúnyának tűnik. Nem csodálkoznék ha pár hónapig nem látnánk.
több mint 3 éve
mi volt az over/under Antonio elkapásaira? 3,5?