Tampa Bay Buccaneers - New York Giants
több mint 7 éve
Jajilyenkor nem szabad időt hagyni nekik, hogy átbeszéljék a playt
nagir
több mint 7 éve
azért erre tényleg dobhattak volna OPI-t..
több mint 7 éve
Jaj
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 7 éve
ozibozi
17 134
hát a fal közepe az nagyon szellősNem TDvan egy olyan érzésem, hogy csak odáztuk ezzel.
Awesome88
balu10
több mint 7 éve
Akkor futott td lesz
több mint 7 éve
Nem TDvan egy olyan érzésem, hogy csak odáztuk ezzel.
Awesome88
több mint 7 éve
ozibozi
17 134
rövid?
több mint 7 éve
sajnos gyenge lett a védelem is
több mint 7 éve
Awesome88
1 236
Nem TD
több mint 7 éve
Na megint...😡
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 7 éve
jusssipekka
593
vernon játszik?
több mint 7 éve
Collins is a legjobbkor bénázik
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 7 éve
ozibozi
17 134
JPP ideért a meccsre, vagy lehet holdoutól?
több mint 7 éve
Hölgyeim - Uraim, megvan az új RB-nk 😀és a durva, hogy ténylegg a legtöbb futott yardja van a meccsen eddig
Awesome88
több mint 7 éve
csak én látom úgy hogy pass protban javult a fal valamit?az a baj, h pont annyit amennyit a védelem gyengült
yooker
több mint 7 éve
csak én látom úgy hogy pass protban javult a fal valamit?Valamit,
yooker
De onnan nem volt nehéz!
több mint 7 éve
ozibozi
17 134
Apple megint szépmint tavaly rookiként : 1 szar 1 jó... idén már jobb, mert 1 baromság után néha 2 jó is összejön... a fejlődés megkérdőjelezhetetlen, csak nehogy megtorpanjon😊
Szesze
több mint 7 éve
Awesome88
1 236
Végül is miért ne? Manning nagyobb biztonságban van a zseben kívül 😀Hölgyeim - Uraim, megvan az új RB-nk 😀Mennyire meglepődne mindenki, ha valóban elkezdenénk az ilyen játékok meghuzasat...
Awesome88
B-Front
több mint 7 éve
Túl sokat azért nem veszíthetünk rajta!!Hölgyeim - Uraim, megvan az új RB-nk 😀Mennyire meglepődne mindenki, ha valóban elkezdenénk az ilyen játékok meghuzasat...
Awesome88
B-Front
több mint 7 éve
csak én látom úgy hogy pass protban javult a fal valamit?
több mint 7 éve
B-Front
81
Hölgyeim - Uraim, megvan az új RB-nk 😀Mennyire meglepődne mindenki, ha valóban elkezdenénk az ilyen játékok meghuzasat...
Awesome88
több mint 7 éve
Apple megint szép
több mint 7 éve
Awesome88
1 236
Hölgyeim - Uraim, megvan az új RB-nk 😀
több mint 7 éve
ozibozi
17 134
ezt fogják mutogatni egy hétig az összes csatornán az tuti
több mint 7 éve
Na végre valami leader megmozdulás!pont ezt akartam írni, hogy ha ezek után sem kapja össze magát a csapat, akkor semmitől! Eli még futni is képes egy TD-t, minden beletesz!
nagir