Tampa Bay Buccaneers - New York Giants
több mint 8 éve
Na, tényleg elhittük az előző után, hogy menni fognak a rövid futások.csak most kevés volt az öt ember hogy átlökje, kifigyelték a trükköt egyből, nem kellett a szünetben videón' visszatekerni
Awesome88
több mint 8 éve
miért most rúgtunk? kurva istenbe már tényleg.. épp ennek kellett volna nekimenni, ez teljesen hülye tényleg
több mint 8 éve
Pugh is azért sérült meg, mert nem jól hajtotta végig a play-t és vakon próbált félgőzzel blokkolni...
több mint 8 éve
Na, tényleg elhittük az előző után, hogy menni fognak a rövid futások.
több mint 8 éve
csak a rekordig, utána minden más lesz 😊Én egy dolgot akarok hozzáfűzni az egész meccshez. Eli úgy játszik, mint ha tele lenne szarva a gatyája. Igaz tele is van.Szinte minden meccsen ez van...
Így nem lehet meccset nyerni, semmi magabiztosság. Nem húzza a hátán a csapatot.
GiantsMLBhunter
gyurczi
több mint 8 éve
Elhitték hogy kétszer megtudják futni 3&short-ot ? Vereen-nel, jó elképzelés volt 😊
több mint 8 éve
Én egy dolgot akarok hozzáfűzni az egész meccshez. Eli úgy játszik, mint ha tele lenne szarva a gatyája. Igaz tele is van.Szerintem vele eddig semmi baj nincs, sőt... ellenben most Pugh nélkül még jobban tele lehet a nacija.
Így nem lehet meccset nyerni, semmi magabiztosság. Nem húzza a hátán a csapatot.
GiantsMLBhunter
több mint 8 éve
Én egy dolgot akarok hozzáfűzni az egész meccshez. Eli úgy játszik, mint ha tele lenne szarva a gatyája. Igaz tele is van.Szinte minden meccsen ez van...
GiantsMLBhunter
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 8 éve
Én egy dolgot akarok hozzáfűzni az egész meccshez. Eli úgy játszik, mint ha tele lenne szarva a gatyája. Igaz tele is van. Így nem lehet meccset nyerni, semmi magabiztosság. Nem húzza a hátán a csapatot.
több mint 8 éve
A könnyem is kicsordult... 😀 😀 😀Jaj ne! 3. és rövid... ne hogy elhiggyük, hogy meg tudjuk futniÉs megis
Awesome88
G-men
több mint 8 éve
Jaj ne! 3. és rövid... ne hogy elhiggyük, hogy meg tudjuk futni5en átlökték
Awesome88
több mint 8 éve
Jaj ne! 3. és rövid... ne hogy elhiggyük, hogy meg tudjuk futniÉs megis
Awesome88
több mint 8 éve
Ha véletlenül 5 yardon belülre kerülnénk, Flowers-re játszanék ki valami über playt. Rá aztán kurvára nem számít senki. Még Eli se.
több mint 8 éve
Jaj ne! 3. és rövid... ne hogy elhiggyük, hogy meg tudjuk futniazért tuti rápórbálunk 😉
Awesome88
több mint 8 éve
Jaj ne! 3. és rövid... ne hogy elhiggyük, hogy meg tudjuk futnipedig simán
Awesome88
több mint 8 éve
Na végre egy fantáziadús playjah, ahol 1 db CB-t két OL-ünk blokkolt. normálisan elosztva egy td lett volna...
G-men
több mint 8 éve
Jaj ne! 3. és rövid... ne hogy elhiggyük, hogy meg tudjuk futni
több mint 8 éve
Manning-nek csak egy átlagos nap a zsebben...
több mint 8 éve
Na végre egy fantáziadús play
több mint 8 éve
TD kell.
több mint 8 éve
jéé, ilyet is tudunk?
több mint 8 éve
OBJ viszont nem!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 8 éve
30-0-nál már úgysem számít...A kickerük velünk van, eddig -4pont!Majd a végén 65-ről bevágja 😀
nagir
Sanyichef
több mint 8 éve
Jééé elkapta BM...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 8 éve
Azon gondolkodom, hogy érdemes-e fennmaradni a negyedik negyedes OBJ parádéra a garbage time-ban.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!