NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 533
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Tampa Bay Buccaneers - New York Giants
1 feliratkozó
több mint 5 éve
mondjuk ilyen eddig nem volt az biztos😊
több mint 5 éve
DJ yeeeeeeeeaaaaaaahhhhhh
több mint 5 éve
pff
több mint 5 éve
Awesome88
1 236
Offside és még így is talpon maradt... wow
több mint 5 éve
Awesome88
1 236
Na, Barkley-t finomhangolták, és már megy is előre 😊
több mint 5 éve
Slaytonra még nem dobják! 😕
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 5 éve
Ez is dpi!!!
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 5 éve
Ez nem dpi??
több mint 5 éve
Mi volt utolsó 3 play? Elment a netemMindegy first down
GiantsMLBhunter
több mint 5 éve
GiantsMLBhunter
1 290
Mi volt utolsó 3 play? Elment a netem
több mint 5 éve
DPI
több mint 5 éve
Amint Manning tudott, azt ő is hozza. De pontosabbak a passzai és mobilisabb. szóval extrább.Lehet Barkley-ra ma már csak az orvost hivjuk
Boxot nagyon tölti, és nagyon erős a DL. Szóval kellene Barkley-ra szélsőbb futásokat is hívni.
GiantsMLBhunter
több mint 5 éve
Ezért mondták, hogy DJ = Eli 2.0. Mindent tud amit Eli, csak mellé még mobilis is.Megfútni a first down-t, miután a pass célpontok le vannak védveÚristen, ilyet nem láttam 10+ éve Giants qb-tolFutni az életéért ? 😀
G-men
Toca
G-men
több mint 5 éve
Megfútni a first down-t, miután a pass célpontok le vannak védveÚristen, ilyet nem láttam 10+ éve Giants qb-tolFutni az életéért ? 😀
G-men
Toca
több mint 5 éve
Surmo mér nem kér időt, ha lattya hogy dilély lesz???
több mint 5 éve
GiantsMLBhunter
1 290
Amint Manning tudott, azt ő is hozza. De pontosabbak a passzai és mobilisabb. szóval extrább.Boxot nagyon tölti, és nagyon erős a DL. Szóval kellene Barkley-ra szélsőbb futásokat is hívni.
több mint 5 éve
Barkley leült.😕
több mint 5 éve
Awesome88
1 236
Nos, én egy negyed alatt ki merem jelenteni DJ tudja azt amit Eli idén uh a pénzéből lehet jövőre a D-re költeni...ééééés most már többet is 😀 fut mint egy nyúl 😀
nagir
több mint 5 éve
Úristen, ilyet nem láttam 10+ éve Giants qb-tolFutni az életéért ? 😀
G-men
több mint 5 éve
Úristen, ilyet nem láttam 10+ éve Giants qb-tol
több mint 5 éve
Fuss Forest, fuss...
több mint 5 éve
Jones-nál Engram a fantasy csapatban van.