NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 510
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Tampa Bay Buccaneers - New York Giants
1 feliratkozó
több mint 5 éve
hoppá 2
több mint 5 éve
GiantsMLBhunter
1 290
mind a 4 fantasy ligában nálam van barkley amiben játszok, az összesben 1 vagy 2. helyen draftoltam. valószínűleg ezért sérült meg.Nem sajnállak, az csak egy szaros fantasy. Plusz így jár, aki 4 ligában 1/1-re draftolhat.
Cruyffista
több mint 5 éve
mind a 4 fantasy ligában nálam van barkley amiben játszok, az összesben 1 vagy 2. helyen draftoltam. valószínűleg ezért sérült meg.Nyilván
Cruyffista
több mint 5 éve
mind a 4 fantasy ligában nálam van barkley amiben játszok, az összesben 1 vagy 2. helyen draftoltam. valószínűleg ezért sérült meg.valószínű
Cruyffista
több mint 5 éve
Ja, Jackrabbit megérkezett a meccsreEz a secondary minden irányítóból MVP-t csinál hihetetlen mennyire fogalmatlanok.épp akkor írod be amikor az első stopot mutatják be? igazságtalan vagy
Mr.Breaker
Szesze
több mint 5 éve
Ez a secondary minden irányítóból MVP-t csinál hihetetlen mennyire fogalmatlanok.épp akkor írod be amikor az első stopot mutatják be? igazságtalan vagy
Mr.Breaker
több mint 5 éve
lekéstem, mi volt?75yd td Engram
Awesome88
több mint 5 éve
Mr.Breaker
1 903
Ez a secondary minden irányítóból MVP-t csinál hihetetlen mennyire fogalmatlanok.
több mint 5 éve
Awesome88
1 236
lekéstem, mi volt?
több mint 5 éve
GiantsMLBhunter
1 290
Barkley nem nagyon tetszik nekem... 😕
több mint 5 éve
lássuk sikerült-e megtalálni arra a néhány védekezésbeli hibára a megoldást a szünetben ami az első félidőben fel-felütötte a fejét 😊
több mint 5 éve
GiantsMLBhunter
1 290
Dirrrr. Ott a 2pt is.
több mint 5 éve
hoppá
több mint 5 éve
ennyit nem volt kedvem írni, de egyébként jah.. amúgy szevasz 😊én ezután a meccs után azonnali hatállyal kibasznám az összes D edzőt, komolyan mondom (lehetőleg Shurmurrel együtt..)Én az irodáikat és minden hátrahagyott használati tárgyukat simán fel is gyújtanám, hogy írmagja se maradjon ennek az inkompetens, undorító és hányingerkeltően szánalmas mocsoknak amit erre az évre összehoztak......
Szesze
lotus86
több mint 5 éve
én ezután a meccs után azonnali hatállyal kibasznám az összes D edzőt, komolyan mondom (lehetőleg Shurmurrel együtt..)Én az irodáikat és minden hátrahagyott használati tárgyukat simán fel is gyújtanám, hogy írmagja se maradjon ennek az inkompetens, undorító és hányingerkeltően szánalmas mocsoknak amit erre az évre összehoztak......
Szesze
több mint 5 éve
Evansre figyelhetne valaki hogy Godwinnak dobáljon 😀Fantasy szaga van 😉
Toca
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Na nekem ennyi elég mára... Szevasztok!
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 5 éve
Rodaron
2 071
Azért az kemény, hogy két mediocre irányítóból (Winston, Prescott) All-Pro-t csinálunk...
több mint 5 éve
Awesome88
1 236
Milyen szorosan fogta most is Jenkins... aki a legjobb CB-nk... csak 10 méter volt köztük...
több mint 5 éve
én ezután a meccs után azonnali hatállyal kibasznám az összes D edzőt, komolyan mondom (lehetőleg Shurmurrel együtt..)
több mint 5 éve
Tompo
49
Kik a top Pass Rusher prospektek jővőre?
több mint 5 éve
Evansre figyelhetne valaki hogy Godwinnak dobáljon 😀
több mint 5 éve
vanek úr
1 894
Rohadt unalmas lehet ellenünk punternek lenni