Thanksgiving tripla
1 feliratkozó
2 hónapja
Ez nagy Win , Love legjobb meccse legjobbkor , 3-0 csoportban . Holnap hajrá philyRemélem korrektek leszünk az NFC Northal 😄
nando89
2 hónapja
Nem megmondtam, hogy elég lesz 27 pont?🙂
2 hónapja
Packers-Bears még nem volt idén? az durva lesz a véghajráraJövő vasárnap lesz az első
shagi0206
Poloska vagyok.
2 hónapja
Ez bazzeg kicsit szerintem Campbellnek odamutatás, hogy MLF is tud hyperagresszív lenniNem azzal van baj egyèbkènt hogy Cambell vagy bárki agresszív hanem hogy hülye hívásokkal teszi. Akkor legalább legyen èrtelme....
zacknorb
2 hónapja
MLF a tokeitol nem fog tudni lemenni a palyarolInsert: Randy Marsh a saját tökein ugrál GIF
jossbeaumont
Poloska vagyok.
2 hónapja
Love mióta kezdo 3/3 pulyka napon , 2x Detroitban 😉
2 hónapja
Packers-Bears még nem volt idén? az durva lesz a véghajrára
2 hónapja
Wicks elete meccse
2 hónapja
Ez nagy Win , Love legjobb meccse legjobbkor , 3-0 csoportban . Holnap hajrá philyUtolsó mondatot töröld pls 😅
nando89
Poloska vagyok.
2 hónapja
MLF a tokeitol nem fog tudni lemenni a palyarolpedig el akartam küldeni valahová
jossbeaumont
nagyszerű elkapás
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
2 hónapja
3 db sikeres 4. Kiserlet, mind kulcshelyzetben.
2 hónapja
baszdmeg a 4. kísérletekkel verjük a Lionst, akik ebben a legnagyobbak.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
2 hónapja
Ez tetszett kirakta a tökeit végre MLF
2 hónapja
Nagyon tetszett ez az agresszív playcall a végén, nem csak negyedikre, hanem az egész drive-ban.
2 hónapja
Ez bazzeg kicsit szerintem Campbellnek odamutatás, hogy MLF is tud hyperagresszív lenni
Poloska vagyok.
2 hónapja
Ez nagy Win , Love legjobb meccse legjobbkor , 3-0 csoportban . Holnap hajrá phily
2 hónapja
Ez a győztes mentalitás! (Töredelmesen bevallom, én nem mentem volna neki.)
2 hónapja
Delay nem jobb mint az időkérés?Így van értelme.
Janek
Grat GB
2 hónapja
SGBP
344
Cipo nelkul 😬
2 hónapja
ott van !
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
2 hónapja
MLF a tokeitol nem fog tudni lemenni a palyarol
2 hónapja
Volt faszunk ! Így kell nyerni , bravó !!!majd lesz olyan is, mikor nem jön be. A PO-ban, amivel kiestek 😊
nando89