Thanksgiving tripla
1 feliratkozó
7 napja
31-0 lesz a vége?annyi nem lehet, mert a Chiefs 7 pontot már felpakolt. A Cowboys meg 21-0 után indul be
Löfli
7 napja
Dak igyekszik a komfortzónája feléEl ne mnejetek aludni 😉
slowmotion
7 napja
31-0 lesz a vége?21-0-ig elmehet a KC, addig nincs baj.
Löfli
7 napja
Most jön majd Dak-től egy bomba TD!
7 napja
31-0 lesz a vége?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
7 napja
Bocs, de te komolyan tényeket akarsz behozni ebbe a vitába?😊Egyertelmu, hiszen Green Bay a legnagyobb piac. Varj csak…Az egész liga lételeme és értelme, egyúttal küldetése, hogy csaljon a GB-nek.Persze! A zebrák a meccsek után az öltözőben.😉ezek szerint akkor központilag hamisítják a statokatStatot úgy tudok én is hamisítani, ahogy akarok 🙂ez már a sokadik olyan passz volt, amikor azt vártam, mikor ütik szájba Love-ot, aztán hátsó lábról eldobja, aztán valaki lejön veleSokan és sokszor bántják Love-ot továbbra is , de én tartom h ez idén Top5 Qb koruli teljesítmény , és ezt majdnem minden stat igazolja is .
Gergőbácsi
nando89
shagi0206
Gergőbácsi
SBL
nagylaza, főpohárnok
casaubon
7 napja
Csak a szokásos kezdés, mind O mind D oldalon 😊
7 napja
Rice <3
7 napja
Mi is így kezdtünk 🤔
7 napja
Dak igyekszik a komfortzónája felé
7 napja
Rizs

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 napja
pusztuljon a chiefs, gyerünk dakotaEddig jó
Cruyffista
7 napja
Nice ilyet kellett volna nekünk is 😏
7 napja
PerszePrescott 10.eve.Tony Romo játszik még?
Getzire megoregedtem
Blevi
nagylaza, főpohárnok
7 napja
Egyeni teljesitmenyek megitelesere az az EPA az egyik legjobb mutato. Ebben konkretan elso a QB-k kozott.ez szép, csak kár hogy szarul játszik 😀ez már a sokadik olyan passz volt, amikor azt vártam, mikor ütik szájba Love-ot, aztán hátsó lábról eldobja, aztán valaki lejön veleSokan és sokszor bántják Love-ot továbbra is , de én tartom h ez idén Top5 Qb koruli teljesítmény , és ezt majdnem minden stat igazolja is .
Gergőbácsi
nando89
Gergőbácsi
7 napja
ez gyors volt

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
7 napja
Prescott 10.eve.Tony Romo játszik még?
Getzire megoregedtem
Blevi
7 napja
Még korán megdobta az első intet 😅
7 napja
A vidéki Amerika szeret minket 😊Egyertelmu, hiszen Green Bay a legnagyobb piac. Varj csak…Az egész liga lételeme és értelme, egyúttal küldetése, hogy csaljon a GB-nek.Persze! A zebrák a meccsek után az öltözőben.😉ezek szerint akkor központilag hamisítják a statokatStatot úgy tudok én is hamisítani, ahogy akarok 🙂ez már a sokadik olyan passz volt, amikor azt vártam, mikor ütik szájba Love-ot, aztán hátsó lábról eldobja, aztán valaki lejön veleSokan és sokszor bántják Love-ot továbbra is , de én tartom h ez idén Top5 Qb koruli teljesítmény , és ezt majdnem minden stat igazolja is .
Gergőbácsi
nando89
shagi0206
Gergőbácsi
SBL
nagylaza, főpohárnok
casaubon
7 napja
pusztuljon a chiefs, gyerünk dakotabekezdett ...
Cruyffista
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 napja
Mekkora rigoval kezdett az oreg
7 napja
Dak 😆

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 napja
Egyertelmu, hiszen Green Bay a legnagyobb piac. Varj csak…Az egész liga lételeme és értelme, egyúttal küldetése, hogy csaljon a GB-nek.Persze! A zebrák a meccsek után az öltözőben.😉ezek szerint akkor központilag hamisítják a statokatStatot úgy tudok én is hamisítani, ahogy akarok 🙂ez már a sokadik olyan passz volt, amikor azt vártam, mikor ütik szájba Love-ot, aztán hátsó lábról eldobja, aztán valaki lejön veleSokan és sokszor bántják Love-ot továbbra is , de én tartom h ez idén Top5 Qb koruli teljesítmény , és ezt majdnem minden stat igazolja is .
Gergőbácsi
nando89
shagi0206
Gergőbácsi
SBL
nagylaza, főpohárnok