Thanksgiving tripla

1 feliratkozó

7 napja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 527 — beers & Packers
ez már a sokadik olyan passz volt, amikor azt vártam, mikor ütik szájba Love-ot, aztán hátsó lábról eldobja, aztán valaki lejön vele
Gergőbácsi
Sokan és sokszor bántják Love-ot továbbra is , de én tartom h ez idén Top5 Qb koruli teljesítmény , és ezt majdnem minden stat igazolja is .
nando89
Statot úgy tudok én is hamisítani, ahogy akarok 🙂
shagi0206
ezek szerint akkor központilag hamisítják a statokat
Gergőbácsi
Persze! A zebrák a meccsek után az öltözőben.😉
SBL
Az egész liga lételeme és értelme, egyúttal küldetése, hogy csaljon a GB-nek.
7 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 45 942 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ez nagy Win , Love legjobb meccse legjobbkor , 3-0 csoportban . Holnap hajrá phily
nando89
Remélem korrektek leszünk az NFC Northal 😄
dande2
És kikaptok? 😲
zacknorb
Pont hogy nem 😃 mindenkit egyformán verünk 😉
7 napja
Toto21 Chicago Bears 7 356
Végre egy jó himnusz 😂
warr_b
és mindezt 1 perc nélkül előtte
7 napja
warr_b Washington Commanders 27 744 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Végre egy jó himnusz 😂

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 napja
MacPhisto Detroit Lions Michigan Wolverines 2 955 — Detroit vs. everybody
Szepen huztak vissza a dl jatekost, de zaszlo az nem ment persze.
Imitheking
Facemask volt de hát ki figyeli ezt a national fanduel leagueben, lényeg hogy a részvényesek elégedettek

Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
DET UM
7 napja
warr_b Washington Commanders 27 744 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Nap sütni fog? 😅

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 napja
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 643 — je suis poloska
Mahomes cowboys szurkoló volt? mondom hogy buzi

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
7 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 415 — Kinek mit intézett a kormánya
Juhú, Boldog pulykázást kívánt Zsombi😍

Poloska vagyok.
7 napja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 866
A Cowboys a hálaadás mezében, helyes

7 napja
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 643 — je suis poloska
na gyerünk hadd menjen

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
7 napja
Indubitably Green Bay Packers 525
Love kurvajó volt, a tények magukért beszélnek, ehhez orvosi papír nem kell

I... don't care... John.
7 napja
SBL Green Bay Packers 2 572
ez már a sokadik olyan passz volt, amikor azt vártam, mikor ütik szájba Love-ot, aztán hátsó lábról eldobja, aztán valaki lejön vele
Gergőbácsi
Sokan és sokszor bántják Love-ot továbbra is , de én tartom h ez idén Top5 Qb koruli teljesítmény , és ezt majdnem minden stat igazolja is .
nando89
shagi0206
Gergőbácsi
Persze! A zebrák a meccsek után az öltözőben.😉
7 napja
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 295 — Packers Suicide Squad
Gergőbácsi
nando89
shagi0206

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
7 napja
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 617 — Apu ökölbeszorított keze
Go chiefs!

7 napja
Imitheking New England Patriots 1 904
Szepen huztak vissza a dl jatekost, de zaszlo az nem ment persze.
7 napja
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 12 852
Gergőbácsi
nando89
7 napja
Gergőbácsi
nando89
ez szép, csak kár hogy szarul játszik 😀

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
7 napja
SBL Green Bay Packers 2 572
Gergőbácsi
Igen, ez nem a felrajzolt játékon múlott, mert az kb félholt volt mikor eldobta a labdát.
7 napja
Akkoss Detroit Lions 317
Ennyi sérülttel csodálkoztam, hogy meccsben voltunk. Még mindig sok a hiba Campbell playhivasaban, de alakulhatott volna másképp ez a meccs. Sokat mondó, hogy ebben a szezonban a jó csapatoktól szinte mindtol kikaptunk. Teljes kerettel ez még mindig egy SB csapat, de most örülhetünk ha Amon-ra csak ezt a meccset hagyja ki. A fal és a secondary romokban. PO is nagyon necces, főleg a menetrendet elnézve.
7 napja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 866
Packers-Bears még nem volt idén? az durva lesz a véghajrára
shagi0206
Jövő vasárnap lesz az első
zacknorb
Nem emlékszem olyanra, hogy ennyire későre hagyták volna mindkettőt.

7 napja
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 4 272
Gergőbácsi
7 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 415 — Kinek mit intézett a kormánya
Ez nagy Win , Love legjobb meccse legjobbkor , 3-0 csoportban . Holnap hajrá phily
nando89
Remélem korrektek leszünk az NFC Northal 😄
dande2
És kikaptok? 😲

Poloska vagyok.
7 napja

7 napja
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 12 852
pulykázást nem is mutatják?
gamerkr
hát azt ne is mutassák, az 18+-os történet
7 napja
gamerkr Green Bay Packers 11 459 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
pulykázást nem is mutatják?