Thanksgiving tripla
1 feliratkozó
7 napja
meg Bradynek se 😀Ez nem igaz, de nem tagadom hogy fújások nélkül akinek jelenleg van 3 gyűrűje annak most egy se lenneamit annak a csapatnak szurkol akinek fúj az nem számítKikapcsoltam volna a tvt, ha ez sárgaa simmons kamu holdingnál is kikapcsolhattad volna ennyi erővel 😀
KeyG
eaglesmcnabb
Negritis, a vajda
KeyG
7 napja
Naazert naaEz nem igaz, de nem tagadom hogy fújások nélkül akinek jelenleg van 3 gyűrűje annak most egy se lenneamit annak a csapatnak szurkol akinek fúj az nem számítKikapcsoltam volna a tvt, ha ez sárgaa simmons kamu holdingnál is kikapcsolhattad volna ennyi erővel 😀
KeyG
eaglesmcnabb
Negritis, a vajda
KeyG
7 napja
Ez nem igaz, de nem tagadom hogy fújások nélkül akinek jelenleg van 3 gyűrűje annak most egy se lenneamit annak a csapatnak szurkol akinek fúj az nem számítKikapcsoltam volna a tvt, ha ez sárgaa simmons kamu holdingnál is kikapcsolhattad volna ennyi erővel 😀
KeyG
eaglesmcnabb
Negritis, a vajda
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
7 napja
hát az egyértelmű nálam, azt a meccset várom - ez csak az átmeneti meccs, amit csak fél szemmel nézek.Kikapcsoltam volna a tvt, ha ez sárgaés majd visszakapcsolod 2kor 😉
KeyG
FunHun
7 napja
Kamu dpi volt watsonon is, de ott mindegy volt 😀Kikapcsoltam volna a tvt, ha ez sárgaa simmons kamu holdingnál is kikapcsolhattad volna ennyi erővel 😀
KeyG
eaglesmcnabb
We are just the Ravens!
7 napja
amit annak a csapatnak szurkol akinek fúj az nem számítKikapcsoltam volna a tvt, ha ez sárgaa simmons kamu holdingnál is kikapcsolhattad volna ennyi erővel 😀
KeyG
eaglesmcnabb
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 napja
Kikapcsoltam volna a tvt, ha ez sárgaa simmons kamu holdingnál is kikapcsolhattad volna ennyi erővel 😀
KeyG
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
7 napja
Kikapcsoltam volna a tvt, ha ez sárgaszerencsére van még egy félidő, ahol megteheted, ismerve Brekit 😀
KeyG
7 napja
Kikapcsoltam volna a tvt, ha ez sárga
We are just the Ravens!
7 napja
Dobjatok meg be hatszaz zaszlotDe legalább fel is veszik
Hendrix
Poloska vagyok.
7 napja
Ha a Kansas bajnok leszek veszek egy Taylor Swift vinylt.hsz lementve, februárban visszatérünk rá
Hendrix

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
7 napja
Dobjatok meg be hatszaz zaszlot
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
7 napja
Ha a Kansas bajnok leszek veszek egy Taylor Swift vinylt.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
7 napja
na erre nem fogadtam, hogy ez a random srác 40+ yardos td-t szerez

Don't blink!
7 napja
Ez feature, nem bug. Ha ott ulsz semmit nem latsz, ultem keleti reszen egyszerEste jatszik a csapat prime timeban you knowEzeket a szar uvegablakokat nem akarja atepiteni az oreg Jerry?Texasban, az örök napsütés államában építsünk egy stadiont, kibaszott nagy üvegablakkal, déli tájolással ahol mindig besüt a nap. mi baj lehet?
funkyparduc
petey
Blevi
7 napja
Jo ez az offense bassza meg Po-ban lenne a helye, kar ha D nem igy erzi.
7 napja
gogo
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 napja
Jason Garrett egyszer jegelte a saját rúgóját, nincs több mondanivalóm.Ezeket a szar uvegablakokat nem akarja atepiteni az oreg Jerry?de a legjobb, hogy vannak baszott nagy fekete függönyök, amiket más rendezvényen behúznak, de Jerry csak azért is szopatja a saját játékosait is
funkyparduc
Löfli
7 napja
Ezeket a szar uvegablakokat nem akarja atepiteni az oreg Jerry?de a legjobb, hogy vannak baszott nagy fekete függönyök, amiket más rendezvényen behúznak, de Jerry csak azért is szopatja a saját játékosait is
funkyparduc

Don't blink!
7 napja
Csoro Revel volt 2 meccse
7 napja
Este jatszik a csapat prime timeban you knowEzeket a szar uvegablakokat nem akarja atepiteni az oreg Jerry?Texasban, az örök napsütés államában építsünk egy stadiont, kibaszott nagy üvegablakkal, déli tájolással ahol mindig besüt a nap. mi baj lehet?
funkyparduc
petey
7 napja
Ezeket a szar uvegablakokat nem akarja atepiteni az oreg Jerry?Texasban, az örök napsütés államában építsünk egy stadiont, kibaszott nagy üvegablakkal, déli tájolással ahol mindig besüt a nap. mi baj lehet?
funkyparduc