Washington Commodores - Pittsburgh Steelers
3 napja
Klemó
5 576
Itt felkészülési baj van. Iszonyatos nyomást kapunk, de mint ha meglepne. Nyoma sincs annak, hogy 4-5 yardokra ott legyenek a cut back, cross vagy mentesítő útvonalak. Egyszerűen úgy érzem nem vártuk, hogy ennyire agresszív és jó lesz ez a D.
3 napja
Azért minden sikerül ott.....ennyire nem jó McLaurin....Gondolom nem sok meccsét láttátok 😊
Klemó
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
3 napja
Ez ma nem a mi napunk. Ha 100%-ban ott vagyunk akkor sokkal nehezebb dolga lenne a WSH-nak. De igazából csak 1-1 playban van meg a 100%. Az O-ban meg szinte soha
3 napja
Klaci79
22 176
Jo oreg wilson 😕ez most olyan cinikusnak hangzik, pedig ti aztán tényleg sokat köszönhettek neki
funkyparduc
3 napja
Klemó
5 576
Azért minden sikerül ott.....ennyire nem jó McLaurin....
3 napja
Nemelit Terry ❤
3 napja
Klemó
5 576
ott a checkdown lehetőség a 2.-nál és erre fogja azt lemegy fejjel előre...na de miért, Russ?Első gyenge meccse......kifejezetten gyenge....
Klaci79
3 napja
Jo oreg wilson 😕
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
3 napja
Klaci79
22 176
ott a checkdown lehetőség a 2.-nál és erre fogja azt lemegy fejjel előre...na de miért, Russ?
3 napja
Sack, pick, like 😄
3 napja
astroid
566
Patterson már nagyon lassú, nem tudom miért erőltetik
3 napja
Klemó
5 576
No és bazdmeg......az FG.....totálisan egyértelmű holding a rugásnál Jacksonnál.....és ahelyett, hogy dobnák a zászlót bazdmeg a bíró azt mondja nem volt semmi.....
3 napja
Ertz, bélàm...
3 napja
Klaci79
22 176
már ott elbasztuk, hogy Austinnak nem kellett volna elkapni, simán TB lehetett volna...de ez van, úgyis a védelemnek kell nyerniamúgy azt nem értem, hogy ott van Pickens, ott van Williams és Jeffersonra dobjuk az 50-50-es labdát...ok, nem értek hozzá, de azért ilyeneket elmagyarázhatna kedden a séf bácsi
3 napja
Nem ezeken múlik. Ma nem vagyunk igazán élesek. Fejben picit szét vagyunk csúszva. Nem pontosak a játékok. Bosszantó persze. De ha rendesen megcsinálnánk a melót nem lennegond. És valójában így sem, mert akár még nyerhető is lehetne a meccs
3 napja
Klemó
5 576
Ugyanmár....vége volt a futásnak....miközben jött a zászlóIgérem nem tolom ezt tovább, de visszanéztem. Frazier közelében már 3 másodperce nem volt védő, mikor bedobták a zászlót rá...
Klemó
3 napja
Klemó
5 576
Ugyanmár....vége volt a futásnak....miközben jött a zászló
3 napja
Sztem már simán a WR-ek erre is edzenek, hogy úgyis dobják a zászlót....a zebrák bedobták és kétlem, hogy csak puszira...felesleges, amikor szemből látod, hogy ott a holding...akkor vagy szerelj tisztán, vagy hagy a pcsábaVisszanéztem...puszira....ment a kontaktért a WR és a kontaktból futott egy out utvonalat....
Klaci79
Klemó
3 napja
Klemó
5 576
a zebrák bedobták és kétlem, hogy csak puszira...felesleges, amikor szemből látod, hogy ott a holding...akkor vagy szerelj tisztán, vagy hagy a pcsábaVisszanéztem...puszira....ment a kontaktért a WR és a kontaktból futott egy out utvonalat....
Klaci79
3 napja
Klemó
5 576
Ahogy Tomlin elmondta, nem szeretné, ha a bírók döntenék el a meccset, de a bírók ezt azért másként gondolják néha...Az a dühítő, hogy úgy dobtak holdingot baszki, hogy a kontakt után 4m lett a támadó és védő között. Ha nincs holding lett volna 8????
polamalu
3 napja
Klaci79
22 176
a zebrák bedobták és kétlem, hogy csak puszira...felesleges, amikor szemből látod, hogy ott a holding...akkor vagy szerelj tisztán, vagy hagy a pcsába
3 napja
Klemó
5 576
Miért nem jelzett fair catchet? 😳Azt hitte a laszti hamarabb a kezében lesz és mire rájött már késő volt...
warr_b
3 napja
Miért nem jelzett fair catchet? 😳
3 napja
Ahogy Tomlin elmondta, nem szeretné, ha a bírók döntenék el a meccset, de a bírók ezt azért másként gondolják néha...