Washington Commodores - Pittsburgh Steelers
3 napja
Terrrryyyyyx
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
3 napja
Biadasz kidőlt, fasza
3 napja
Klaci79
22 176
Érdekes egyébként mert egyik egység se rossz, de kiemelkedni se tud. Náluk is hozza a védelem simán amit a miénk, ráadásul szabálytalanságok nélkül és az O is tud haladni. Komoly gond van Porter fejében, az apja adhatna neki egy-két atyai taslit, mert az elkaphatatlan labdákra, sőt a nem is érkezőkre is azonnal szabálytalankodik. Ennyi errővel az a farok James Pierre is játszhatna, több kárt nem okoz. Na de nem egy emberen múlik ez, mert a passrush kiengedett, nem érhet oda 4 ember időben, 5-re meg nem fussa, mert kell ahhoz a zónázáshoz, amihez továbbra sem ért a sok buta.Emlékszik valaki, hogy Fitzpatricknak mikor volt utoljára említhető megmozdulása? Szerintem lassan két éve eltűnt az a pali, aki amikor idejött Miamiból azt hittük Polamalu örököse.
3 napja
xtaki
3 413
Allando doubleteambol kitorni nehez.Tartalékol a 4. negyedre,eddig mindíg akkor tudott maradantót alkotnimegjegyzem Watt-nak nagyon nincs jó meccse...sajnos eléggé eltűnt mostanában, nem tudom, hogy nem e valami sérüléssel bajlódikPont ez jutott eszembe.
Klaci79
Klemó
astroid
3 napja
Ez végre korrekt drive volt.
3 napja
Klaci79
22 176
hülye fasz porter...kezd kibaszott elegem lenni az egójából
3 napja
Kösz Joey 😊
3 napja
Klemó
5 576
Ez egy óriási színészkedés volt.....most már rájátszanak....mondván úgy is szabálytalan....
3 napja
Klaci79
22 176
elképesztő, hogy Bishop mekkora mákos csávó...labdák pattannak a kezébe, a tiszte WR nem kapja el mellette...pedig biztos, hogy nem őt tenném a pályára, ha már ott van Sutton
3 napja
Brown bazzeg 😫
3 napja
astroid
566
Tartalékol a 4. negyedre,eddig mindíg akkor tudott maradantót alkotnimegjegyzem Watt-nak nagyon nincs jó meccse...sajnos eléggé eltűnt mostanában, nem tudom, hogy nem e valami sérüléssel bajlódikPont ez jutott eszembe.
Klaci79
Klemó
3 napja
Klemó
5 576
Sajnos szopatnak most Bennünket.....nem érünk oda és középen mindig megtalálják a szabad célpontot
3 napja
Klemó
5 576
megjegyzem Watt-nak nagyon nincs jó meccse...sajnos eléggé eltűnt mostanában, nem tudom, hogy nem e valami sérüléssel bajlódikPont ez jutott eszembe.
Klaci79
3 napja
Klemó
5 576
Igen. Screen játék volt. Ezért engedték át könnyedebben az embereket.elkapo is?Ez mondjuk intentional grounding voltAz a szerencséje, hogy ott voltak csomagban azért nem messze. Én is megadtam volna persze... 😀
warr_b
Klemó
no
3 napja
Klaci79
22 176
megjegyzem Watt-nak nagyon nincs jó meccse...sajnos eléggé eltűnt mostanában, nem tudom, hogy nem e valami sérüléssel bajlódik
3 napja
no
7 240
😕RBelkapo is?Ez mondjuk intentional grounding voltAz a szerencséje, hogy ott voltak csomagban azért nem messze. Én is megadtam volna persze... 😀
warr_b
Klemó
no
Klaci79
3 napja
Klaci79
22 176
RBelkapo is?Ez mondjuk intentional grounding voltAz a szerencséje, hogy ott voltak csomagban azért nem messze. Én is megadtam volna persze... 😀
warr_b
Klemó
no
3 napja
no
7 240
elkapo is?Ez mondjuk intentional grounding voltAz a szerencséje, hogy ott voltak csomagban azért nem messze. Én is megadtam volna persze... 😀
warr_b
Klemó
3 napja
Klemó
5 576
Ez mondjuk intentional grounding voltAz a szerencséje, hogy ott voltak csomagban azért nem messze. Én is megadtam volna persze... 😀
warr_b
3 napja
Ez mondjuk intentional grounding volt
3 napja
Klemó
5 576
BAZDMEG PORTER....
3 napja
Klemó
5 576
Igen, a frusztráció ott van.Nagyon nem értem JPJ-t...ilyen látványos DPI-ket csinál egész évben. NA őt azt igazán azt érzem, hogy idén nem tudott szintet lépni, persze ez a 2. évükben a CB-knek gyakori.Dumalni viszont tud. A karsorompot meg mindenki latta
Klaci79
xtaki
3 napja
ST nagy betli ma eddig
3 napja
xtaki
3 413
Nagyon nem értem JPJ-t...ilyen látványos DPI-ket csinál egész évben. NA őt azt igazán azt érzem, hogy idén nem tudott szintet lépni, persze ez a 2. évükben a CB-knek gyakori.Dumalni viszont tud. A karsorompot meg mindenki latta
Klaci79
3 napja
Klaci79
22 176
Nagyon nem értem JPJ-t...ilyen látványos DPI-ket csinál egész évben. NA őt azt igazán azt érzem, hogy idén nem tudott szintet lépni, persze ez a 2. évükben a CB-knek gyakori.