Washington Redskins - New York Giants
több mint 5 éve
JJ nem nyomja szarul eddig. És egy szép td passz 😊
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
vanek úr
1 891
Ez a Lali gyerek nagy spíler
több mint 5 éve
Nálunk is megúszta volna a stáb a tavalyi évet a sérülésekre mutogatva, de a végére túl nyilvánvaló lett a rombolás. Azért Washingtonban nincs még olyan őrültekháza... De van még pár hét hogy rotyogjon a szitu.
több mint 5 éve
Köszönöm Kolléga!meg még 14-másik embert ,köztük komoly kezdőtA 32 csapatból alig van pár ahonnan ha kiveszed a kezdő QB-t, még akkor is életképes marad az offense.És nyilván az egy stáb feladata, hogy csak arra az esetre tervezzen a csapattal, amikor mindenki egészséges marad....Mondjuk ha ezek után nem lesz teljes stábcsere, akkor nem tudom mikor....basszus tiétek volt a csoport amíg totál le nem rokkant mindenki...
nexion218
yooker
nexion218
Awesome88
yooker
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 5 éve
meg még 14-másik embert ,köztük komoly kezdőtA 32 csapatból alig van pár ahonnan ha kiveszed a kezdő QB-t, még akkor is életképes marad az offense.És nyilván az egy stáb feladata, hogy csak arra az esetre tervezzen a csapattal, amikor mindenki egészséges marad....Mondjuk ha ezek után nem lesz teljes stábcsere, akkor nem tudom mikor....basszus tiétek volt a csoport amíg totál le nem rokkant mindenki...
nexion218
yooker
nexion218
Awesome88
több mint 5 éve
vagy max valami lehetetlenek hit feltámadás a csere QB-től, lásd Eagels tavaly 😀A 32 csapatból alig van pár ahonnan ha kiveszed a kezdő QB-t, még akkor is életképes marad az offense.És nyilván az egy stáb feladata, hogy csak arra az esetre tervezzen a csapattal, amikor mindenki egészséges marad....Mondjuk ha ezek után nem lesz teljes stábcsere, akkor nem tudom mikor....basszus tiétek volt a csoport amíg totál le nem rokkant mindenki...
nexion218
yooker
nexion218
Awesome88
több mint 5 éve
Awesome88
1 236
A 32 csapatból alig van pár ahonnan ha kiveszed a kezdő QB-t, még akkor is életképes marad az offense.És nyilván az egy stáb feladata, hogy csak arra az esetre tervezzen a csapattal, amikor mindenki egészséges marad....Mondjuk ha ezek után nem lesz teljes stábcsere, akkor nem tudom mikor....basszus tiétek volt a csoport amíg totál le nem rokkant mindenki...
nexion218
yooker
nexion218
több mint 5 éve
És nyilván az egy stáb feladata, hogy csak arra az esetre tervezzen a csapattal, amikor mindenki egészséges marad....Mondjuk ha ezek után nem lesz teljes stábcsere, akkor nem tudom mikor....basszus tiétek volt a csoport amíg totál le nem rokkant mindenki...
nexion218
yooker
több mint 5 éve
Feltámadás 😊
több mint 5 éve
TD, yeah.
több mint 5 éve
Mondjuk ha ezek után nem lesz teljes stábcsere, akkor nem tudom mikor....basszus tiétek volt a csoport amíg totál le nem rokkant mindenki...
nexion218
több mint 5 éve
Mondjuk ha ezek után nem lesz teljes stábcsere, akkor nem tudom mikor....Nem lesz. A sok sérülés, balszerencse, tudod. Gibbs-t nem lehet újra elővenni?
nexion218
több mint 5 éve
leginkább a Dolphinsnak 😊 de persze a Tampát is nézemszurkolsz a tampanak ?😊OFFigazából már én se igazán a miénket nézem egy ideje, szevasz
Na srácok én lépek egy Jets-Cryers meccsre inkább, többit majd bepótlom, holnap meló után!!!
Szevasztok
nagir
Szesze
a Chiefs meccs se rossz...
yooker
több mint 5 éve
ez így már tényleg teljesen preseason fílingGarbage time, úgy hogy nyerésre állunk - ilyen is rég volt.
Szesze
több mint 5 éve
próbálom kiszurkolni a Miaminak a győzelmet 😀 😀 😀OFFigazából már én se igazán a miénket nézem egy ideje, szevasz
Na srácok én lépek egy Jets-Cryers meccsre inkább, többit majd bepótlom, holnap meló után!!!
Szevasztok
nagir
Szesze
több mint 5 éve
Mondjuk ha ezek után nem lesz teljes stábcsere, akkor nem tudom mikor....
több mint 5 éve
szurkolsz a tampanak ?😊OFFigazából már én se igazán a miénket nézem egy ideje, szevasz
Szevasztok
nagir
Szesze
a Chiefs meccs se rossz...
több mint 5 éve
ozibozi
17 133
river boca 0-1
több mint 5 éve
ez így már tényleg teljesen preseason fíling
több mint 5 éve
A Milan meccset is néztem félszemmel, de olyan szar hogy nem merem nézni!!😀OFFigazából már én se igazán a miénket nézem egy ideje, szevasz
Szevasztok
nagir
Szesze
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 5 éve
OFFigazából már én se igazán a miénket nézem egy ideje, szevasz
Szevasztok
nagir
több mint 5 éve
NightBoY
616
Tipikus rookie hiba, hogy oda erolteti ahova nem kene mert meg akarja mutatni.
You should know I bleed blue...
több mint 5 éve
huha...
több mint 5 éve
OFFNa srácok én lépek egy Jets-Cryers meccsre inkább, többit majd bepótlom, holnap meló után!!!
Szevasztok
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 5 éve
Jee-haw, hasítunk.