Washington Redskins - New York Giants
több mint 5 éve
Zet
1 548
Sztem jöhet Lauleta, most van lehetősèg kipróbàlni.
több mint 5 éve
Rosas 😕
több mint 5 éve
Lol
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
még így is TD a vége, pedig aztán nem trükköztük túl a dolgot..
több mint 5 éve
Amúgy az összes ember az oldal vonalon rosszul hordja a téli satyit.Nyári felével kifele?😮
csebi
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 5 éve
huhh mit szedett le BarkleyOBJ kesztyüjében!😉
Szesze
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 5 éve
Amúgy az összes ember az oldal vonalon rosszul hordja a téli satyit.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
Barkley állat
több mint 5 éve
huhh mit szedett le BarkleyOBJ aktiválja magát h mutasson jobbat még ma
Szesze
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
huhh mit szedett le Barkley
több mint 5 éve
😊mondjuk abban egészen biztos lehet mindenki, h nincs köztünk egyetlen ember se aki szerint gecijó lenne a Giants 😀 minden héten azon megy a balhé, h a az edzőket, Eli-t vagy mindenki mást kéne-e előbb kirúgni😊Engem nem zavart.Rexaly jegyezte meg, hogy amilyen állapotban a Skins van, lehet kicsit túlzó a szóhasználat. Arra akart sztem utalni, hogy a "dominálás" azt sugallja, hogy gecijó a Giants, de a valóság az, hogy a Skins jelenleg az Eger Heroes agyonverné..A dominalast én írtam és a védelemre írtam azért is írtam h Marco ellen nem nehéz. Sztem ez megállja a helyet: 51 yard 2 to és asszem 14 pont azokbol. De ha bántó volt akkor sorrymondjuk az kemény, h 100 év után végre van egy sima győzelmünk, de még akkor is jönnek külsősök beszólni, h kezeljük a helyén a dolgot 😀Egy Eagles szurker tuti külsőnek számít NFC East meccsen? Mellesleg tök normálisan szólt egy szerinte túlzó szóhasználat miatt. Ami ha vicc volt, akkor hiányzott az idézőjel, amivel ezt jelzi. Így mindenki értette volna. Ha meg komoly volt, akkor tényleg cink a szóhasználat és jogosan szóltak érte... De nem akarok "külsősként" beleszólni az idei egyetlen örömötökbe....😊
ráadásul semmi extra örömködés nincs..
Szesze
nexion218
csebi
nexion218
Szesze
Bár én konzervatívabb vagyok. Amióta elküldtük Flowerst nem vagyok kivegzos hangulatban. Sőt Alec is úgy játszik h akar maradhat is jövőre
több mint 5 éve
Amúgy az offseason legnagyobb prioritása számomra h Brownt megtartjukhát igen ez alap...
csebi
több mint 5 éve
igen hasonlóra gondoltam csak nem akartam ennyire boncolgatni mert akkor meg a Redskinssek lelkébe gázoltam volna, tudom milyen szar érzés lehet ez most nekik egy ilyen jó idény kezdés után 😊Engem nem zavart.Rexaly jegyezte meg, hogy amilyen állapotban a Skins van, lehet kicsit túlzó a szóhasználat. Arra akart sztem utalni, hogy a "dominálás" azt sugallja, hogy gecijó a Giants, de a valóság az, hogy a Skins jelenleg az Eger Heroes agyonverné..A dominalast én írtam és a védelemre írtam azért is írtam h Marco ellen nem nehéz. Sztem ez megállja a helyet: 51 yard 2 to és asszem 14 pont azokbol. De ha bántó volt akkor sorrymondjuk az kemény, h 100 év után végre van egy sima győzelmünk, de még akkor is jönnek külsősök beszólni, h kezeljük a helyén a dolgot 😀Egy Eagles szurker tuti külsőnek számít NFC East meccsen? Mellesleg tök normálisan szólt egy szerinte túlzó szóhasználat miatt. Ami ha vicc volt, akkor hiányzott az idézőjel, amivel ezt jelzi. Így mindenki értette volna. Ha meg komoly volt, akkor tényleg cink a szóhasználat és jogosan szóltak érte... De nem akarok "külsősként" beleszólni az idei egyetlen örömötökbe....😊
Szesze
nexion218
csebi
nexion218
több mint 5 éve
Amúgy az offseason legnagyobb prioritása számomra h Brownt megtartjuk
több mint 5 éve
mondjuk abban egészen biztos lehet mindenki, h nincs köztünk egyetlen ember se aki szerint gecijó lenne a Giants 😀 minden héten azon megy a balhé, h a az edzőket, Eli-t vagy mindenki mást kéne-e előbb kirúgni😊Engem nem zavart.Rexaly jegyezte meg, hogy amilyen állapotban a Skins van, lehet kicsit túlzó a szóhasználat. Arra akart sztem utalni, hogy a "dominálás" azt sugallja, hogy gecijó a Giants, de a valóság az, hogy a Skins jelenleg az Eger Heroes agyonverné..A dominalast én írtam és a védelemre írtam azért is írtam h Marco ellen nem nehéz. Sztem ez megállja a helyet: 51 yard 2 to és asszem 14 pont azokbol. De ha bántó volt akkor sorrymondjuk az kemény, h 100 év után végre van egy sima győzelmünk, de még akkor is jönnek külsősök beszólni, h kezeljük a helyén a dolgot 😀Egy Eagles szurker tuti külsőnek számít NFC East meccsen? Mellesleg tök normálisan szólt egy szerinte túlzó szóhasználat miatt. Ami ha vicc volt, akkor hiányzott az idézőjel, amivel ezt jelzi. Így mindenki értette volna. Ha meg komoly volt, akkor tényleg cink a szóhasználat és jogosan szóltak érte... De nem akarok "külsősként" beleszólni az idei egyetlen örömötökbe....😊
Szesze
nexion218
csebi
nexion218
több mint 5 éve
Barkley 159 yardnál jár?Gondoltam,hogy jó lesz a tag,de ez brutális...Pedig hogy mondták gyengébb utolsó éve miatt hogy nen lesz jó. Hát egyelőre nem jött be 😊
Oregon88
több mint 5 éve
Engem nem zavart.Rexaly jegyezte meg, hogy amilyen állapotban a Skins van, lehet kicsit túlzó a szóhasználat. Arra akart sztem utalni, hogy a "dominálás" azt sugallja, hogy gecijó a Giants, de a valóság az, hogy a Skins jelenleg az Eger Heroes agyonverné..A dominalast én írtam és a védelemre írtam azért is írtam h Marco ellen nem nehéz. Sztem ez megállja a helyet: 51 yard 2 to és asszem 14 pont azokbol. De ha bántó volt akkor sorrymondjuk az kemény, h 100 év után végre van egy sima győzelmünk, de még akkor is jönnek külsősök beszólni, h kezeljük a helyén a dolgot 😀Egy Eagles szurker tuti külsőnek számít NFC East meccsen? Mellesleg tök normálisan szólt egy szerinte túlzó szóhasználat miatt. Ami ha vicc volt, akkor hiányzott az idézőjel, amivel ezt jelzi. Így mindenki értette volna. Ha meg komoly volt, akkor tényleg cink a szóhasználat és jogosan szóltak érte... De nem akarok "külsősként" beleszólni az idei egyetlen örömötökbe....😊
Szesze
nexion218
csebi
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 5 éve
Erre a Márk gyerekre marhán haragudhat az O-fal! 😀😀
több mint 5 éve
Sancho b+, mé nem kertitörpének mentél inkább...
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
Ebből lassan backup qb csata lesz. Gondolom mki egy Johnson ha Lauletta párharcot akart látni
több mint 5 éve
Oregon88
423
Ja,első évében nem egészen 13 meccs alatt 1113 futott és 616 elkapott yard 😀 Szódával elmegy 😊Barkley 159 yardnál jár?Gondoltam,hogy jó lesz a tag,de ez brutális...Redskins terített betlit tol mondjuk minden szinten.. de mondjuk rá tényleg nem lehetett panasz egész évben
Oregon88
Szesze
több mint 5 éve
mondom
több mint 5 éve
Ott a pont, én is már két éve amióta hasít a csapat!😊😊😊tényleg poén lenne egy 0-55, de csak azért, hogy Farágó Jobban Rühellem A Giantst MInt A Másnapos Szarom Szagát Ricsárd sikítozva sokkot kapjon és hüledezve odaforduljon Kovács A Bears 84-es SB Győzelméből 1000 Évig Vegetálok Sándorhozpont ezért nézem már csak gamepasson mert évek óta semmit nem javul a színvonal, sőt...
vittore
rexaly
több mint 5 éve
van itt DL is 😊
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
tényleg poén lenne egy 0-55, de csak azért, hogy Farágó Jobban Rühellem A Giantst MInt A Másnapos Szarom Szagát Ricsárd sikítozva sokkot kapjon és hüledezve odaforduljon Kovács A Bears 84-es SB Győzelméből 1000 Évig Vegetálok SándorhozMiért a Ricsi nem szeret bennetek ?,🤔🤔🤔😃
vittore