Washington Redskins - Philadelphia Eagles
több mint 9 éve
Anélkül is megoldják 😀Mint mindig. 😀iktriadMár megint ? XDTocaTéged nem, de az itteni Phily fanok kardjukba dőlnének tőle.iktriadNem szurkolok én Philinek szóval annyira az nem vág földhöz 😀TocaInkább Maclinnek basszon Sanchez egy TD-t aztán annyi.TocaCsak nehogy most jöjjön a Sancho pick(six). 😀iktriad
több mint 9 éve
Clark kiüti Rileyt, időkérés.de most javított.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Mint mindig. 😀Már megint ? XDTocaTéged nem, de az itteni Phily fanok kardjukba dőlnének tőle.iktriadNem szurkolok én Philinek szóval annyira az nem vág földhöz 😀TocaInkább Maclinnek basszon Sanchez egy TD-t aztán annyi.TocaCsak nehogy most jöjjön a Sancho pick(six). 😀iktriad
több mint 9 éve
Már megint ? XDTéged nem, de az itteni Phily fanok kardjukba dőlnének tőle.iktriadNem szurkolok én Philinek szóval annyira az nem vág földhöz 😀TocaInkább Maclinnek basszon Sanchez egy TD-t aztán annyi.TocaCsak nehogy most jöjjön a Sancho pick(six). 😀iktriad
több mint 9 éve
Téged nem, de az itteni Phily fanok kardjukba dőlnének tőle.Nem szurkolok én Philinek szóval annyira az nem vág földhöz 😀TocaInkább Maclinnek basszon Sanchez egy TD-t aztán annyi.TocaCsak nehogy most jöjjön a Sancho pick(six). 😀iktriad
több mint 9 éve
Na mi lesz parkey fg vagy ertz td?JanekSancher pick lesz...
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Ha meg kihagyja, akkor rookie mistake.de ő mentally tough 😀HighlanderMintha Parkey nem rúgott volna már idén győztes FG-tHighlanderaz(ok) előtt nem hagyott ki kettőt. lélektanbálnalekvár
több mint 9 éve
Nem szurkolok én Philinek szóval annyira az nem vág földhöz 😀Inkább Maclinnek basszon Sanchez egy TD-t aztán annyi.TocaCsak nehogy most jöjjön a Sancho pick(six). 😀iktriad
több mint 9 éve
de ő mentally tough 😀Mintha Parkey nem rúgott volna már idén győztes FG-tHighlanderaz(ok) előtt nem hagyott ki kettőt. lélektanbálnalekvár
több mint 9 éve
Sancho pick?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
zsojti
4 063
egyet igen, igaz az nem kettő 😊Mintha Parkey nem rúgott volna már idén győztes FG-tHighlanderaz(ok) előtt nem hagyott ki kettőt. lélektanbálnalekvár
több mint 9 éve
Ertz ma kapja a passzokat szép számmal.
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 9 éve
bálnalekvár
695
Mintha Parkey nem rúgott volna már idén győztes FG-tHighlanderaz(ok) előtt nem hagyott ki kettőt. lélektan
akkorisredskins
több mint 9 éve
Inkább Maclinnek basszon Sanchez egy TD-t aztán annyi.TocaCsak nehogy most jöjjön a Sancho pick(six). 😀
több mint 9 éve
Mintha Parkey nem rúgott volna már idén győztes FG-t
több mint 9 éve
Inkább Maclinnek basszon Sanchez egy TD-t aztán annyi.
több mint 9 éve
a Mór nem is mb3-asNa most akkor motoros rendőr, NB3as játékos vagy kapusedző vagy all of the above? 😀😀iktriadvolt valamikor, most a REAC-nál kapusedzőmanbearpigmotoros járőr az autópályán, no jokeHöri😀 Hú, vele is mi lehet. Gondolom már visszavonult.iktriadRabóczki beceneveHöriMi az a RaboJanekRado unokatesója.iktriad
több mint 9 éve
Kampman
28 290
Ha lemaradt a Jags- Titans meccsről az sms író, honnan tudja, hogy a Bearsről volt szó a közvetítésben? 😀😀iktriadPéntek reggel az egész országban ez volt a téma, nem tudod?
több mint 9 éve
Na most akkor motoros rendőr, NB3as játékos vagy kapusedző vagy all of the above? 😀😀volt valamikor, most a REAC-nál kapusedzőmanbearpigmotoros járőr az autópályán, no jokeHöri😀 Hú, vele is mi lehet. Gondolom már visszavonult.iktriadRabóczki beceneveHöriMi az a RaboJanekRado unokatesója.iktriad
több mint 9 éve
eljutnak 20 yardig, de holding, aztán Parkey "Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Lassításban láttam már , hogy fejjel csúsztatott. Lehet jövőre már a Realban tolja. 😊Flecser beleütött. CSODA ! 😊GreengoMajdnem, fejbebaszta a disznyóbőrThundersNFL
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 9 éve
Ez annyira tipikus, a végén a rúgó is berúgja, Fletcher is kivédekezi, talán még Sanchez is megnyeri a meccsetKampmanMondjuk Sanchez eddig is jo volt
több mint 9 éve
Ha lemaradt a Jags- Titans meccsről az sms író, honnan tudja, hogy a Bearsről volt szó a közvetítésben? 😀😀
több mint 9 éve
volt valamikor, most a REAC-nál kapusedzőmotoros járőr az autópályán, no jokeHöri😀 Hú, vele is mi lehet. Gondolom már visszavonult.iktriadRabóczki beceneveHöriMi az a RaboJanekRado unokatesója.iktriad