NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Washington Redskins - Philadelphia Eagles
több mint 9 éve
Igy kiszopni bazdmeg hihetetlen, hogy minden evben ugyanaz...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
kelly vágja, hogy 10sec marad így nekik FG-r?
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
zsojti
4 063
semmi nyomás nem lesz rajtaígy kell lezárni egy szezont. aztakurvaHöriAz lett volna meglepi, ha nem így teszik.
Óriási lesz így a nyomás a Coltson. Csak bele ne roppanjanak.iktriad
két vereség nem lesz haggyuk már
több mint 9 éve
DE BAZD MEG MIÉRT NEM ENGEDJÜK BE??????????KELLY ELMEHET A FASZOMBA! És eljött a pillanat, hogy innentől a Seahawks-nak szurkolok idén. Az Eagles meg offos az FA kezdetéig, köszöntem az évet.
több mint 9 éve
így kell lezárni egy szezont. aztakurvaHöriAz lett volna meglepi, ha nem így teszik.
Óriási lesz így a nyomás a Coltson. Csak bele ne roppanjanak.
több mint 9 éve
Be kéne most már engedni TD-re és megpróbálni 1 perc és 3TO-al egyenlíteni.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Ertznek eddig volt 39 elkapása, ma 15 😀Borbinhoazért van, mert a héten raktam vissza a fantasy-csapatomba 😀
több mint 9 éve
Cary Williams jövőre már a Billsben játszik.iktriads ot jól megy majd neki.....................
több mint 9 éve
Miért lennék vele boldog... csak ismerem Sanyót a Jetses idejéből...legyél boldog vele 😉dandeNa igazam lett...ThundersNFLNa mi lesz parkey fg vagy ertz td?JanekSancher pick lesz...ThundersNFL
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Kampman
28 290
Eagles: suicide mode ON
több mint 9 éve
Cary Williams jövőre már a Billsben játszik. Ott nincs elég Williams a kereten.
több mint 9 éve
zsojti
4 063
na páá
több mint 9 éve
LOOOOOOL. Köszönjük.
több mint 9 éve
CW ...................................................................
több mint 9 éve
Ertznek eddig volt 39 elkapása, ma 15 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
legyél boldog vele 😉Na igazam lett...ThundersNFLNa mi lesz parkey fg vagy ertz td?JanekSancher pick lesz...ThundersNFL
több mint 9 éve
sorozatjunkie
269
DeSean TD lesz!
több mint 9 éve
zsojti
4 063
williamsa kösz a kurva nyaád
több mint 9 éve
Hess, hess a fejemből. Mi vagy te, Xavier professzor? 😀picksixet mondtál, de nem arra gondoltál, minket nem versz átKampmanNa nesze Ik 😀 Bazzeg ez -2 pont nekem akkor még se jó XDTocaÉn picksixet mondtam.
Iktriad miatt van az egészHighlanderMost mondta Viziló, hogy őt akarjátok most majd kinyírni. :😀iktriad
több mint 9 éve
Na igazam lett...Na mi lesz parkey fg vagy ertz td?JanekSancher pick lesz...ThundersNFL
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Fletcher pick six😛