Washington Redskins - Philadelphia Eagles
több mint 10 éve
Igy kiszopni bazdmeg hihetetlen, hogy minden evben ugyanaz...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
kelly vágja, hogy 10sec marad így nekik FG-r?
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
semmi nyomás nem lesz rajtaígy kell lezárni egy szezont. aztakurvaHöriAz lett volna meglepi, ha nem így teszik.
Óriási lesz így a nyomás a Coltson. Csak bele ne roppanjanak.iktriad
két vereség nem lesz haggyuk már
több mint 10 éve
DE BAZD MEG MIÉRT NEM ENGEDJÜK BE??????????KELLY ELMEHET A FASZOMBA! És eljött a pillanat, hogy innentől a Seahawks-nak szurkolok idén. Az Eagles meg offos az FA kezdetéig, köszöntem az évet.
több mint 10 éve
így kell lezárni egy szezont. aztakurvaHöriAz lett volna meglepi, ha nem így teszik.
Óriási lesz így a nyomás a Coltson. Csak bele ne roppanjanak.
több mint 10 éve
Be kéne most már engedni TD-re és megpróbálni 1 perc és 3TO-al egyenlíteni.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Ertznek eddig volt 39 elkapása, ma 15 😀Borbinhoazért van, mert a héten raktam vissza a fantasy-csapatomba 😀
több mint 10 éve
Cary Williams jövőre már a Billsben játszik.iktriads ot jól megy majd neki.....................
több mint 10 éve
Miért lennék vele boldog... csak ismerem Sanyót a Jetses idejéből...legyél boldog vele 😉dandeNa igazam lett...ThundersNFLNa mi lesz parkey fg vagy ertz td?JanekSancher pick lesz...ThundersNFL
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Cary Williams jövőre már a Billsben játszik. Ott nincs elég Williams a kereten.
több mint 10 éve
na páá
több mint 10 éve
LOOOOOOL. Köszönjük.
több mint 10 éve
CW ...................................................................
több mint 10 éve
Ertznek eddig volt 39 elkapása, ma 15 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
legyél boldog vele 😉Na igazam lett...ThundersNFLNa mi lesz parkey fg vagy ertz td?JanekSancher pick lesz...ThundersNFL
több mint 10 éve
DeSean TD lesz!
több mint 10 éve
williamsa kösz a kurva nyaád
több mint 10 éve
Hess, hess a fejemből. Mi vagy te, Xavier professzor? 😀picksixet mondtál, de nem arra gondoltál, minket nem versz átKampmanNa nesze Ik 😀 Bazzeg ez -2 pont nekem akkor még se jó XDTocaÉn picksixet mondtam.
Iktriad miatt van az egészHighlanderMost mondta Viziló, hogy őt akarjátok most majd kinyírni. :😀iktriad
több mint 10 éve
Na igazam lett...Na mi lesz parkey fg vagy ertz td?JanekSancher pick lesz...ThundersNFL
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Fletcher pick six😛