Washington Redskins - Philadelphia Eagles
több mint 10 éve
De jó kis hype videó
több mint 10 éve
Egy győztes mérkőzést, és ne sérüljön meg RG III, mert jövőre nálunk lesz!tûzoltóremélem jinx 😀dande
több mint 10 éve
Remélem a Skins azért szorossá tudja tenni majd a meccset.
több mint 10 éve
Egy győztes mérkőzést, és ne sérüljön meg RG III, mert jövőre nálunk lesz!tûzoltóremélem jinx 😀
több mint 10 éve
Üdv mindenkinek !Egy győztes mérkőzést, és ne sérüljön meg RG III, mert jövőre nálunk lesz!tûzoltóEső része a mondatnak oké. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Gyula pólója odaver 😕)HöriLe se tagadhatná, hogy zebra.
több mint 10 éve
az ESPN-en?Lehet Mocsai lesz Gruden utódja, úgy hallgasdHöriJó van na de nekem a sport 2-s közvetítésből minden másodperc számít minél több annál jobb 😀 ha 22.15-van ki írva legyen 22.15 :p bármilyenA sport 2-n egyenlőre nagyon más megy????dandebeírtam az első hsz-be a kezdést :pHörijó nő is a Fazekas Erzsébet 😀dande
több mint 10 éve
Egy győztes mérkőzést, és ne sérüljön meg RG III, mert jövőre nálunk lesz!
több mint 10 éve
Na akkor fly Eagles
több mint 10 éve
Ha leveszem a hangot, úgy is nézhetem, mintha már a DC-beli nagy terveiről beszélne. 😀 😀Lehet Mocsai lesz Gruden utódja, úgy hallgasdHöriJó van na de nekem a sport 2-s közvetítésből minden másodperc számít minél több annál jobb 😀 ha 22.15-van ki írva legyen 22.15 :p bármilyenA sport 2-n egyenlőre nagyon más megy????dandebeírtam az első hsz-be a kezdést :pHörijó nő is a Fazekas Erzsébet 😀dande
több mint 10 éve
csak kb XXX 😀Te mióta élsz Magyarországon... 😀tûzoltóJó van na de nekem a sport 2-s közvetítésből minden másodperc számít minél több annál jobb 😀 ha 22.15-van ki írva legyen 22.15 :p bármilyenA sport 2-n egyenlőre nagyon más megy????dandebeírtam az első hsz-be a kezdést :pHörijó nő is a Fazekas Erzsébet 😀dande
több mint 10 éve
Te mióta élsz Magyarországon... 😀Jó van na de nekem a sport 2-s közvetítésből minden másodperc számít minél több annál jobb 😀 ha 22.15-van ki írva legyen 22.15 :p bármilyenA sport 2-n egyenlőre nagyon más megy????dandebeírtam az első hsz-be a kezdést :pHörijó nő is a Fazekas Erzsébet 😀dande
több mint 10 éve
Lehet Mocsai lesz Gruden utódja, úgy hallgasdJó van na de nekem a sport 2-s közvetítésből minden másodperc számít minél több annál jobb 😀 ha 22.15-van ki írva legyen 22.15 :p bármilyenA sport 2-n egyenlőre nagyon más megy????dandebeírtam az első hsz-be a kezdést :pHörijó nő is a Fazekas Erzsébet 😀dande
több mint 10 éve
Jó van na de nekem a sport 2-s közvetítésből minden másodperc számít minél több annál jobb 😀 ha 22.15-van ki írva legyen 22.15 :p bármilyenA sport 2-n egyenlőre nagyon más megy????dandebeírtam az első hsz-be a kezdést :pHöri
több mint 10 éve
A sport 2-n egyenlőre nagyon más megy????dandebeírtam az első hsz-be a kezdést :p
több mint 10 éve
A sport 2-n egyenlőre nagyon más megy????dandeMert az újságnak hiszel és nem a Hörinek!
több mint 10 éve
A sport 2-n egyenlőre nagyon más megy????dande22:30kor kezdődik a meccs.
több mint 10 éve
A sport 2-n egyenlőre nagyon más megy????
több mint 10 éve
Hozhat akármilyen szar döntéseket, nyilatkozhat akármilyen ordenáré baromságokat, és kiposztolhatja a kiskutyáját meg a cipőjét napi négyszer twitterre, nagyon megszerettem ezt a bozótfutó feka Róbertet, aki ma lehet, hogy az utolsó meccsét játssza nálunk. Szép búcsút szeretnék látni.bálnalekvár
több mint 10 éve
Hozhat akármilyen szar döntéseket, nyilatkozhat akármilyen ordenáré baromságokat, és kiposztolhatja a kiskutyáját meg a cipőjét napi négyszer twitterre, nagyon megszerettem ezt a bozótfutó feka Róbertet, aki ma lehet, hogy az utolsó meccsét játssza nálunk. Szép búcsút szeretnék látni.
akkorisredskins
több mint 10 éve
Eagles inactives: Nick Foles, Jerome Couplin, Trent Cole, Julian Vandervelde, Dennis Kelly, Jeff Maehl, Taylor Hart.Redskins inactives: RB R.Helu, CB K. Okoro, LB G. Miller, LB K. Robinson, G J. LeRibeus, WR L. Hankerson, DE J. Hatcher