Washington Redskins - Philadelphia Eagles
több mint 9 éve
MrMiksa
3 787
Ja, de nem tudom, honnan tudta meg mit játszottam...direkt kibaszott veled a szemétláda!gabenMint Rodgers a bills ellen 😊 Soha nem bocsáktom meg neki h elvitte az 50 ezres szelomat 😊MrMiksatipszmikszüt a szemét, bár szerintem ennyire egyszerü mint a balrangrajzCelticEz az ember ellenünk van esküszömMrMiksaAzt mondod tippmixült?iktriad
több mint 9 éve
zsojti
4 063
volt vele, komoly? 😊kössz de sancho elég álmoson nyomjazsojtiPedig már nem jár Longoriával.iktriad
több mint 9 éve
zsojti
4 063
na ebből többet
több mint 9 éve
kössz de sancho elég álmoson nyomjazsojtiPedig már nem jár Longoriával.
több mint 9 éve
Ne súlyosbítsd a helyzetét. 😀😀Azért ez a Sanchez stat....................dandeviszont 70 meccsen van legalább 200 futott yardja, ezzel ellensúlyozzaStez
több mint 9 éve
zsojti
4 063
kössz de sancho elég álmoson nyomja
több mint 9 éve
kösz most visszakaptuk CW hülyeségét némileg
több mint 9 éve
Azért ez a Sanchez stat....................dandeviszont 70 meccsen van legalább 200 futott yardja, ezzel ellensúlyozza
több mint 9 éve
zsojti
4 063
ez mi a tököm... 😊
több mint 9 éve
direkt kibaszott veled a szemétláda!Mint Rodgers a bills ellen 😊 Soha nem bocsáktom meg neki h elvitte az 50 ezres szelomat 😊MrMiksatipszmikszüt a szemét, bár szerintem ennyire egyszerü mint a balrangrajzCelticEz az ember ellenünk van esküszömMrMiksaAzt mondod tippmixült?iktriad
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Azért ez a Sanchez stat....................
több mint 9 éve
Jaja. Cutoljuk a picsába ! 😀Nehogy már egy playoffba vágyakozó csapatnál ezt nem lehet megfogni. Ugyanilyet fogott év elején...Hulkeinstein😀 Ezeket honnan szeded...csak tudnám .GreengodeHulkeinsteinÉv elején ezt simán megfogja Jenkins...Na neeeeeee. 😀Greengo
Nem tudom mi van a fejekben, de a koncentráltság a dallasi meccs után valahova nagyon messzire szállt...Hulkeinstein
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 9 éve
Nehogy már egy playoffba vágyakozó csapatnál ezt nem lehet megfogni. Ugyanilyet fogott év elején...😀 Ezeket honnan szeded...csak tudnám .GreengodeHulkeinsteinÉv elején ezt simán megfogja Jenkins...Na neeeeeee. 😀Greengo
Nem tudom mi van a fejekben, de a koncentráltság a dallasi meccs után valahova nagyon messzire szállt...Hulkeinstein
több mint 9 éve
FIFA 15-ös reklám azért erős 😀
Liverpool Fc
több mint 9 éve
MrMiksa
3 787
Mint Rodgers a bills ellen 😊 Soha nem bocsáktom meg neki h elvitte az 50 ezres szelomat 😊tipszmikszüt a szemét, bár szerintem ennyire egyszerü mint a balrangrajzCelticEz az ember ellenünk van esküszömMrMiksaAzt mondod tippmixült?iktriad
több mint 9 éve
kb ugyanilyet nem fogott meg Jenkins a Hawks ellen
több mint 9 éve
A barlangrajzok kifejezetten bonyolultak voltak, ha azt vesszük mivel kellett dolgozniuk az ősembereknek. Mondjuk Cary lehet megragadt azon a fejlődési szinten.tipszmikszüt a szemét, bár szerintem ennyire egyszerü mint a balrangrajzCelticEz az ember ellenünk van esküszömMrMiksaAzt mondod tippmixült?iktriad
több mint 9 éve
😀 Ezeket honnan szeded...csak tudnám .deHulkeinsteinÉv elején ezt simán megfogja Jenkins...Na neeeeeee. 😀Greengo
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 9 éve
most nem akartam jinxelni tényleg úgy gondoltam, de sajnos ez nem kizáró ok, hogy most nem jött össze 😛sztem mi kapjuk az első TD-t, fogadjunk vagy fogadjunk 😛dandeHa jinxelni akartál, akkor egyelőre bejött.iktriad
több mint 9 éve
deÉv elején ezt simán megfogja Jenkins...Na neeeeeee. 😀Greengo
több mint 9 éve
Év elején ezt simán megfogja Jenkins...Na neeeeeee. 😀
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 9 éve
sztem mi kapjuk az első TD-t, fogadjunk vagy fogadjunk 😛dandeHa jinxelni akartál, akkor egyelőre bejött.
több mint 9 éve
Celtic
419
tipszmikszüt a szemét, bár szerintem ennyire egyszerü mint a balrangrajzEz az ember ellenünk van esküszömMrMiksaAzt mondod tippmixült?iktriad
több mint 9 éve
Év elején ezt simán megfogja Jenkins... Nem tudom mi van a fejekben, de a koncentráltság a dallasi meccs után valahova nagyon messzire szállt...
több mint 9 éve
CW ezt azért csinálta, hogy ne FG legyen hanem turnover. 😀GreengoMajdnem . 😛
E-A-G-L-E-S EAGLES !