Washington Redskins - Philadelphia Eagles
több mint 9 éve
a búúú a sérülésnél volt amcsik mondták is, hogy sok eagles szurker lehet kintÚgy bírom, hogy az Eagles fanok azok akik a csapatuk ellen vannak. Nyugodtan nézd meg bármelyik eredménykövetőt, ha egy csapat ilyen szarul játszik a tudásához képest, akkor minden szurkoló így reagál. Vagy örüljünk ennek a szenvedésnek? Komolyan nem értem.Hulkeinsteinmegy a búúúúúúúúúúú washingtonban is eagles fanok vannak 😀zsoeoAz ottaniak a Skinst búzzák, az itteniek meg a saját csapatukat 😀Toca
több mint 9 éve
Törött ujjal 1 műtéttel h a faszba játszik hholnap Mörri??'???MrMiksakézközépcsontja törött, nem az ujja
több mint 9 éve
MrMiksa
3 787
De nem igaz, hogy az nem fáj bakker 😊 Egy RB-ről beszélünk... 😊Törött ujjal 1 műtéttel h a faszba játszik hholnap Mörri??'???MrMiksaa bal gyűrűs ujja alsó perceében tőrt el valami.
lófaszHöri
több mint 9 éve
Petersl is mi van ma
több mint 9 éve
A fallal is mi történt 3 meccs alatt... Komoly mentális gondok vannak.
több mint 9 éve
TREVARDO WILLIAMSaztakurva, Jeffocat után milyen bustok vannak itt 😀
több mint 9 éve
elit O-line
több mint 9 éve
Meg lesz benne egy jó nagy adag "Rocky vagyok nem fáj" szérum! 😀 😛Törött ujjal 1 műtéttel h a faszba játszik hholnap Mörri??'???MrMiksaMert ő fantasztikus sportember.iktriad
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Jó lenne egy FG-ig eljutni
több mint 9 éve
MrMiksa
3 787
Vagy kamu az egész, ahogy Foles sérülése is 😊Törött ujjal 1 műtéttel h a faszba játszik hholnap Mörri??'???MrMiksaMert ő fantasztikus sportember.iktriad
több mint 9 éve
Törött ujjal 1 műtéttel h a faszba játszik hholnap Mörri??'???MrMiksaa bal gyűrűs ujja alsó perceében tőrt el valami.
lófasz
több mint 9 éve
Törött ujjal 1 műtéttel h a faszba játszik hholnap Mörri??'???MrMiksalevágták az ujját, már nem zavarja a törés
több mint 9 éve
Törött ujjal 1 műtéttel h a faszba játszik hholnap Mörri??'???MrMiksaMert ő fantasztikus sportember.
több mint 9 éve
Cooper még nyomott egy szép blokkot
több mint 9 éve
MrMiksa
3 787
Törött ujjal 1 műtéttel h a faszba játszik hholnap Mörri??'???
több mint 9 éve
Úgy bírom, hogy az Eagles fanok azok akik a csapatuk ellen vannak. Nyugodtan nézd meg bármelyik eredménykövetőt, ha egy csapat ilyen szarul játszik a tudásához képest, akkor minden szurkoló így reagál. Vagy örüljünk ennek a szenvedésnek? Komolyan nem értem.megy a búúúúúúúúúúú washingtonban is eagles fanok vannak 😀zsoeoAz ottaniak a Skinst búzzák, az itteniek meg a saját csapatukat 😀Toca
több mint 9 éve
meg a mikulástmegy a búúúúúúúúúúú washingtonban is eagles fanok vannak 😀zsoeoAz ottaniak a Skinst búzzák, az itteniek meg a saját csapatukat 😀Toca
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
megy a búúúúúúúúúúú washingtonban is eagles fanok vannak 😀zsoeoIdén az ment alapból is a Redskins meccseken, kivéve ha mi, a Cowboys vagy a Titans vendégeskedtünk ott.
több mint 9 éve
megy a búúúúúúúúúúú washingtonban is eagles fanok vannak 😀zsoeoAz ottaniak a Skinst búzzák, az itteniek meg a saját csapatukat 😀
több mint 9 éve
megy a búúúúúúúúúúú washingtonban is eagles fanok vannak 😀
több mint 9 éve
""A zebrák is emberek". Már látom Rich Eisen új pólóbizniszét: "Zebras are people too."
több mint 9 éve
azért lenne jó ha kikapna az Eagles, mert akkor holnap nem minket szidnának ha kikapunk Dallasban :pHörisztem mi akkor is magunkat szidnánk ha pályára se lépünk, ettől nem kel félned 😛
több mint 9 éve
azért lenne jó ha kikapna az Eagles, mert akkor holnap nem minket szidnának ha kikapunk Dallasban :pHörivalahogy úgyis megoldjuk, hogy ti vigyétek el a balhét 😀
több mint 9 éve
MrMiksa
3 787
IS???? 😊 Minket nem fognak...a Dallast is megcsapta a Skins egyszer, így fairHöriAzt szar nézni, hogy nem az ellenfelek vernek meg minket, hanem mi magunkat, teljesen motiválatlan a csapat, nem érezni a tüzet vagy az akarást, nem tudom megint milyen volt a coaching a héten...Hulkeinsteina hülyeség netovábbja amit újra és újra ebben a dologban bemutatunk, ezt 9 győzelmet se érdemeljük meg ha ilyenek csinálunk nemhogy 11-t................dandeNe essünk túlzásokba. Megye 2-es az egész csapat nem? Basszunk ki mindenkit sztem.Highlander
több mint 9 éve
azért lenne jó ha kikapna az Eagles, mert akkor holnap nem minket szidnának ha kikapunk Dallasban :pHöriÉn biztos nem titeket foglak szidni, ezt csakis mi basztuk el.