Washington Redskins - Philadelphia Eagles
több mint 9 éve
uramatyám punt....
több mint 9 éve
punt? miért nem megyünk neki? vagy egy FG attempt ezt nem értettem
több mint 9 éve
PUNT?????????????????????
több mint 9 éve
aszondja chips kelly 😀 😀 nem csak itthon vannak jó kommentátorok
több mint 9 éve
A kamerás hogy elment a dobócselre 😀
több mint 9 éve
Kezdhetne, és akkor kapnánk érte még egy picket a 49erstől. Az év biznisze lenne. 😀😀Mi ebben a meglepő? Gabbert az utóbbi időben jobb, mint Kap. Komolyan. 😀peterk2005Mondjuk hozzá fűződik idén a 49ers egyetlen 4. negyedes TD passza az egész szezonban. Komolyan.iktriadna jó, mert ő olyat csak garbage time-ban tud produkálni 😊baggioki az a profi játékos, akit jó formában is fájdalom nézni?baggioGabbert.iktriad
több mint 9 éve
na Szancsó mi a pöcsöm van 😛
több mint 9 éve
Hogy mondod meg neki... Ricsi bazzeg mióta nézel NFL-t 😀Tocaő nem nézi, csak közvetít
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Hogy mondod meg neki... Ricsi bazzeg mióta nézel NFL-t 😀
több mint 9 éve
Szancsó olyan, mintha lenne rajta egy kapcsoló, amit ha egyik irányba kapcsolnak akkor teljesen franchise QB-nak néz ki, aztán ha valamiért a másik irányba megy a kapcsoló, akkor meg egy béna amatőrré válik. Kár érte, mert egyébként amikor jó én szeretem nézni a játékát.peterk2005Ez kb olyan volt, mint, hogy a mennyiség és a minőség nem fontos, csak sok legyen és jó...
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 9 éve
Mi ebben a meglepő? Gabbert az utóbbi időben jobb, mint Kap. Komolyan. 😀Mondjuk hozzá fűződik idén a 49ers egyetlen 4. negyedes TD passza az egész szezonban. Komolyan.iktriadna jó, mert ő olyat csak garbage time-ban tud produkálni 😊baggioki az a profi játékos, akit jó formában is fájdalom nézni?baggioGabbert.iktriad
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Mondjuk hozzá fűződik idén a 49ers egyetlen 4. negyedes TD passza az egész szezonban. Komolyan.na jó, mert ő olyat csak garbage time-ban tud produkálni 😊baggioki az a profi játékos, akit jó formában is fájdalom nézni?baggioGabbert.iktriad
több mint 9 éve
Na erre írhatnék egy hosszú listát, de karácsony van, a béke kedvéért kihagyom. 😀ki az a profi játékos, akit jó formában is fájdalom nézni?baggioAz "amikor jó" a hangsúlyos, lehet a kiemelőn egy kicsit segíteni kéne, hogy jobban látszódjon 😀dandeők azok, akik utálják a futballt? a kiemeltnél kevés lehangolóbb mondatot tudok elképzelni az nfl-lel kapcsolatbanbaggioSzancsó olyan, mintha lenne rajta egy kapcsoló, amit ha egyik irányba kapcsolnak akkor teljesen franchise QB-nak néz ki, aztán ha valamiért a másik irányba megy a kapcsoló, akkor meg egy béna amatőrré válik. Kár érte, mert egyébként amikor jó én szeretem nézni a játékát.peterk2005Sztem ezzel vannak így egy páran 😉 😛dande
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
na jó, mert ő olyat csak garbage time-ban tud produkálni 😊ki az a profi játékos, akit jó formában is fájdalom nézni?baggioGabbert.iktriad
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
bármelyiket ha meztelen 😛ki az a profi játékos, akit jó formában is fájdalom nézni?baggioAz "amikor jó" a hangsúlyos, lehet a kiemelőn egy kicsit segíteni kéne, hogy jobban látszódjon 😀dandeők azok, akik utálják a futballt? a kiemeltnél kevés lehangolóbb mondatot tudok elképzelni az nfl-lel kapcsolatbanbaggioSzancsó olyan, mintha lenne rajta egy kapcsoló, amit ha egyik irányba kapcsolnak akkor teljesen franchise QB-nak néz ki, aztán ha valamiért a másik irányba megy a kapcsoló, akkor meg egy béna amatőrré válik. Kár érte, mert egyébként amikor jó én szeretem nézni a játékát.peterk2005Sztem ezzel vannak így egy páran 😉 😛dande
több mint 9 éve
Gabbert.ki az a profi játékos, akit jó formában is fájdalom nézni?baggioAz "amikor jó" a hangsúlyos, lehet a kiemelőn egy kicsit segíteni kéne, hogy jobban látszódjon 😀dandeők azok, akik utálják a futballt? a kiemeltnél kevés lehangolóbb mondatot tudok elképzelni az nfl-lel kapcsolatbanbaggioSzancsó olyan, mintha lenne rajta egy kapcsoló, amit ha egyik irányba kapcsolnak akkor teljesen franchise QB-nak néz ki, aztán ha valamiért a másik irányba megy a kapcsoló, akkor meg egy béna amatőrré válik. Kár érte, mert egyébként amikor jó én szeretem nézni a játékát.peterk2005Sztem ezzel vannak így egy páran 😉 😛dande
több mint 9 éve
ki az a profi játékos, akit jó formában is fájdalom nézni?Az "amikor jó" a hangsúlyos, lehet a kiemelőn egy kicsit segíteni kéne, hogy jobban látszódjon 😀dandeők azok, akik utálják a futballt? a kiemeltnél kevés lehangolóbb mondatot tudok elképzelni az nfl-lel kapcsolatbanbaggioSzancsó olyan, mintha lenne rajta egy kapcsoló, amit ha egyik irányba kapcsolnak akkor teljesen franchise QB-nak néz ki, aztán ha valamiért a másik irányba megy a kapcsoló, akkor meg egy béna amatőrré válik. Kár érte, mert egyébként amikor jó én szeretem nézni a játékát.peterk2005Sztem ezzel vannak így egy páran 😉 😛dande
---
több mint 9 éve
olyanok vannak? 😛Pláne ha Jets fanokat kérdezel 😊ThundersNFLSzancsó olyan, mintha lenne rajta egy kapcsoló, amit ha egyik irányba kapcsolnak akkor teljesen franchise QB-nak néz ki, aztán ha valamiért a másik irányba megy a kapcsoló, akkor meg egy béna amatőrré válik. Kár érte, mert egyébként amikor jó én szeretem nézni a játékát.peterk2005Sztem ezzel vannak így egy páran 😉 😛dande
több mint 9 éve
Az "amikor jó" a hangsúlyos, lehet a kiemelőn egy kicsit segíteni kéne, hogy jobban látszódjon 😀ők azok, akik utálják a futballt? a kiemeltnél kevés lehangolóbb mondatot tudok elképzelni az nfl-lel kapcsolatbanbaggioSzancsó olyan, mintha lenne rajta egy kapcsoló, amit ha egyik irányba kapcsolnak akkor teljesen franchise QB-nak néz ki, aztán ha valamiért a másik irányba megy a kapcsoló, akkor meg egy béna amatőrré válik. Kár érte, mert egyébként amikor jó én szeretem nézni a játékát.peterk2005Sztem ezzel vannak így egy páran 😉 😛dande
több mint 9 éve
Oké. ez tényleg hülyén néz ki leírva. 😀 De arra gondoltam, hogy van sok olyan játékos aki ha jó ha nem, unalmas, elalszom rajta.Szancsó olyan, mintha lenne rajta egy kapcsoló, amit ha egyik irányba kapcsolnak akkor teljesen franchise QB-nak néz ki, aztán ha valamiért a másik irányba megy a kapcsoló, akkor meg egy béna amatőrré válik. Kár érte, mert egyébként amikor jó én szeretem nézni a játékát.peterk2005Sztem ezzel vannak így egy páran 😉 😛dande
több mint 9 éve
Fleccstől megint elment volna
több mint 9 éve
Mesteri Fletcher-szerelés.
több mint 9 éve
ők azok, akik utálják a futballt? a kiemeltnél kevés lehangolóbb mondatot tudok elképzelni az nfl-lel kapcsolatbanSzancsó olyan, mintha lenne rajta egy kapcsoló, amit ha egyik irányba kapcsolnak akkor teljesen franchise QB-nak néz ki, aztán ha valamiért a másik irányba megy a kapcsoló, akkor meg egy béna amatőrré válik. Kár érte, mert egyébként amikor jó én szeretem nézni a játékát.peterk2005Sztem ezzel vannak így egy páran 😉 😛dande
---
több mint 9 éve
Pláne ha Jets fanokat kérdezel 😊Szancsó olyan, mintha lenne rajta egy kapcsoló, amit ha egyik irányba kapcsolnak akkor teljesen franchise QB-nak néz ki, aztán ha valamiért a másik irányba megy a kapcsoló, akkor meg egy béna amatőrré válik. Kár érte, mert egyébként amikor jó én szeretem nézni a játékát.peterk2005Sztem ezzel vannak így egy páran 😉 😛dande
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
gyártja a holnapi ebédhez a tésztát2. Félidőben megtáltosodunk és darálás lesz 😊MrMiksaMelyik sorozatot fogod majd megnézni?iktriad
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "