Washington Redskins - Philadelphia Eagles
több mint 9 éve
Kampman
28 290
Jerry Jones szünetben felhívta a bírókat 😉 😛 (ne vegyétek léci komolyan)dande
több mint 9 éve
Curry-é megadható volt sokkal inkábbHöriDehogy is, az elsőnél egyértelműen hozzáértek RG sisakjához, az automatikus flag.
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
MrMiksa
3 787
12 játékot nehéz kivédekezni a RZ ban...
több mint 9 éve
azért a zebrák csak betolták őket a RZ-ba
több mint 9 éve
Jerry Jones szünetben felhívta a bírókat 😉 😛 (ne vegyétek léci komolyan)
több mint 9 éve
Vezetünk, úgyhogy most már jövök.😀
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 9 éve
ezt megússzuk kapott TD nélkül maga lesz a csodadandeLétezik olyan, hogy karácsonyi csoda, de nálam ez majd az lehet, ha Scholes nem szarja össze magát megint prime time meccsen az MNFen. 😀😀
több mint 9 éve
ilyen nincs anyátok
több mint 9 éve
😀😀😀DDDDDDDDDDDD
több mint 9 éve
Azért ért oda későn, mert fékezett. Ha lendületből telibeveri, akkor nincs flag 😀😀 Goodell takaroggy!anyád bazd meg eg se ütizsojtilátszik hogy lelassít és nem akkarja földbe baszni... erre flag hülye ítélet hülye felfogászsojti
több mint 9 éve
ezt megússzuk kapott TD nélkül maga lesz a csoda
több mint 9 éve
zsojti
4 063
anyád bazd meg eg se ütizsojtilátszik hogy lelassít és nem akkarja földbe baszni... erre flag hülye ítélet hülye felfogás
több mint 9 éve
Kampman
28 290
without officials it's just practice
több mint 9 éve
Azbeszt....ezt a sok szar büntetést harmadikra. 😕
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 9 éve
Ilyen kurvára nincs, ugyanaz mint az első félidőben 😡HulkeinsteinAz jó nektek nem? Mert azt nyertétek 14-10re.
több mint 9 éve
zsojti
4 063
anyád bazd meg eg se üti
több mint 9 éve
de ember a lendületet hogy állítod meg hülye
több mint 9 éve
köszi zebra
több mint 9 éve
Ilyen kurvára nincs, ugyanaz mint az első félidőben 😡
több mint 9 éve
Kevered Sixoval vagy anoval. 😀Miért van az, hogy egészen a múlt hétig idegben néztem a meccseinket, hévvel, tűzzel, most meg úgy lesem ezt a meccset mintha nem is mi játszanánk 😀😀 nagyon rossz. feladtam a PO-t?HighlanderNem vagy részeg?ThundersNFL
több mint 9 éve
Miért van az, hogy egészen a múlt hétig idegben néztem a meccseinket, hévvel, tűzzel, most meg úgy lesem ezt a meccset mintha nem is mi játszanánk 😀😀 nagyon rossz. feladtam a PO-t?HighlanderNem vagy részeg?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
most a run D is elég gyér