Washington Redskins - Philadelphia Eagles
több mint 10 éve
Aláz a Redskins, ahogy mindenki várta.iktriadEz egy csütörtök esti meccs, ami szombaton kezdődik és vasárnap ér véget. Ilyen ritka alkalmakkor történnek az igazán nagy meglepetések
több mint 10 éve
Kíváncsi vagyok Gruden mit fog ma mondani a meccs utána sajtótájékoztatón, vajon mit kell még megtanulnia Griffinnek? 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
ki az alternatíva? és légyszi ne dobd be a nagymamádat megint, hidd el d-jax lefutná...de miért kell 100x szor is ezt az embert oda engedni miéééééééééééért??????????????????????????????????????,,, ne mondjátok már nekem, hogy ez védhető ne mondjátok de komolyandandemenjen az egész COSTF a franbadandeMert ők futottak Jackson mellett? Te menjél inkább aludni.Eazzy
több mint 10 éve
Egy nevet mondj, akit te beraknál a helyére. Persze megindokolva.de miért kell 100x szor is ezt az embert oda engedni miéééééééééééért??????????????????????????????????????,,, ne mondjátok már nekem, hogy ez védhető ne mondjátok de komolyandandemenjen az egész COSTF a franbadandeMert ők futottak Jackson mellett? Te menjél inkább aludni.Eazzy
több mint 10 éve
Chip is áll, mint egy fasz az oldalvonalnál, fingja sincs ilyenkor mit kéne csinálni. Menjen az egész csapat a francba, legalja. Szégyen bazmeg. Mi meg superbowl-ról álmodoztunk 😀😀😀DDDDDDDD
több mint 10 éve
Jajjjjj Gyula nem kell aattyu halála...
több mint 10 éve
allen meenj te is a ...kabaré ami ma itt van egy egész évet dobnak a kukába
több mint 10 éve
de miért kell 100x szor is ezt az embert oda engedni miéééééééééééért??????????????????????????????????????,,, ne mondjátok már nekem, hogy ez védhető ne mondjátok de komolyanmenjen az egész COSTF a franbadandeMert ők futottak Jackson mellett? Te menjél inkább aludni.Eazzy
több mint 10 éve
Aláz a Redskins, ahogy mindenki várta.
több mint 10 éve
Az igen, mekkora endzone tackle. És a védő ártatlanul még körbe is néz utána. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
ok hagyjuk bocs hogy elkezdtem...nincs girls topic, és igen ez az!Charlie Firpomi van ezzel az emberrel????????????????????????,dandesérült baszod de ezt nem látják vagy mi a tök? de nem magunkat verjük meg dehogy, végül is ez volt a girls topicban is... 😀
Pont ez az amikor magadat vered megzsoeo
több mint 10 éve
Itt ma véget ér a szezonunk sajnos.
több mint 10 éve
menjen az egész COSTF a franbadandeMert ők futottak Jackson mellett? Te menjél inkább aludni.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
Nate Allen is gyorsan fel akar zárkózni. Kibaszott vicc.
több mint 10 éve
És attól mellé kell rúgni? A hossza jó volt mindkét rúgásnak.mi van ezzel az emberrel????????????????????????,dandesérült baszod de ezt nem látják vagy mi a tök? de nem magunkat verjük meg dehogy, végül is ez volt a girls topicban is... 😀
Pont ez az amikor magadat vered megzsoeo
több mint 10 éve
ott van a bosszú fletcet ültessük le jöjjön watkins
több mint 10 éve
Fletcher 😀😀😀DDDMenjünk haza a rohadt francba már, aztán kollektívan vágjuk ki a teljes secondaryt (-Jenkins), és Howie kurva gyorsan tegyen lépéseket QB ügyben, mert ennek így semmi értelme nem lesz jövőre sem.
több mint 10 éve
menjen az egész COSTF a franba
több mint 10 éve
Ennyi kéne... 5step drop DJax bomb...
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 10 éve
Semmi gondso close....
Jon a skins TOJanek
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
na megint kire?