Washington Redskins - Philadelphia Eagles

több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
na, nem tom ki áll be LT-nek, de nagy ziccer lesz Graham előtt

több mint 10 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
linket valaki? elszállt a sport2-s...
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 159 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Cox elit. 😀Greengo
Biztos nyomott egy kis kokszot a 4. negyed előtt.
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 159 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
RGIII nagyon szeretne jövőre is Subway reklámarc lenni. 😀
több mint 10 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 264 — Eagles fan
Cox elit. 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 527 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
amúgy úgy "sírnak" most az Eagles fanok, mintha vége lenne a meccsnek. 10 pont 1 negyed? vagy csak azért nem izgulok ilyen szitukban, mert nálunk Bandi a QB?Borbinho
Nem tudom mennyi Eagles-meccset láttál az első 12-ből, de ha legalább 2-3-at, akkor tudnád miért "sírunk".Hulkeinstein
Colts ellenit meg a két Cowboyst láttam, egyszer örültem csak :\ (Cowboysnak szurkolok)Borbinho
Na a szezon első 12 meccsén 1-2 meccset kivéve végig úgy játszottunk, mint az első Cowboys elleni meccsen. Ehhez képest amikor al egfontosabb lenne, akkor jön ez. Remélem így már érthető.Hulkeinstein
nézd meg a szezon első 5 meccsét illetve az utolsó 3 hetit és megérted a SÍRÁS okát.. Illetve nézd meg a keretet mennyire underrrated pl a D-line pl és meg fogod érteni ebben a csapatban sokkal több van mint amit csinálunkzsoeo
reménykedtem senki nem fog felakadni a "sírnak"-on, azért ment az idézőjel.
A CCC miatt amúgy is imádom a front 7-t, nem kell bemutatni 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
kezdjük el
több mint 10 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 116 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Tud ez párkij sracJanek
harmadolni kell a fizetését, mint Crosbynak, utána perfekt lesz, meglátjátokKampman
vet min-t nehéz lenne
több mint 10 éve
zsoeo Philadelphia Eagles Iowa Hawkeyes 2 806 — Fly Eagles
amúgy úgy "sírnak" most az Eagles fanok, mintha vége lenne a meccsnek. 10 pont 1 negyed? vagy csak azért nem izgulok ilyen szitukban, mert nálunk Bandi a QB?Borbinho
Nem tudom mennyi Eagles-meccset láttál az első 12-ből, de ha legalább 2-3-at, akkor tudnád miért "sírunk".Hulkeinstein
Colts ellenit meg a két Cowboyst láttam, egyszer örültem csak :\ (Cowboysnak szurkolok)Borbinho
Na a szezon első 12 meccsén 1-2 meccset kivéve végig úgy játszottunk, mint az első Cowboys elleni meccsen. Ehhez képest amikor al egfontosabb lenne, akkor jön ez. Remélem így már érthető.Hulkeinstein
nézd meg a szezon első 5 meccsét illetve az utolsó 3 hetit és megérted a SÍRÁS okát.. Illetve nézd meg a keretet mennyire underrrated pl a D-line pl és meg fogod érteni ebben a csapatban sokkal több van mint amit csinálunk
több mint 10 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 866
Tud ez párkij sracJanek
harmadolni kell a fizetését, mint Crosbynak, utána perfekt lesz, meglátjátok

több mint 10 éve
szép! akkor most nyerni szeretnénk?zsoeo
Nem, mindenki Xre fogadott. Még McNabb is!
több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 617 — Apu ökölbeszorított keze
Tud ez párkij srac

több mint 10 éve
zsoeo Philadelphia Eagles Iowa Hawkeyes 2 806 — Fly Eagles
szép! akkor most nyerni szeretnénk?
több mint 10 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 527 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
erről beszéltem 10:27 hátra, 3 pont a hátrány.
bánhatják a 2 missed fg-t

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
Na a szezon első 12 meccsén 1-2 meccset kivéve végig úgy játszottunk, mint az első Cowboys elleni meccsen. Ehhez képest amikor al egfontosabb lenne, akkor jön ez. Remélem így már érthető.
több mint 10 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 288 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Sanchez pick?ThundersNFL
Szép jinx.iktriad
A legnagyobb Mestertől tanultam 😊

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
nem kell a nagy mellény, a mi csoportunkat lehet behúzták volna.Höri
Mondjuk ahogy ellenünk játszottak az 1. félidőben, nem biztos. 😀😀iktriad
Ott nem mi voltunk a szarok, hanem Hurns oktatottHighlander
Meg Henne. 😀😀
több mint 10 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 264 — Eagles fan
COOOOOOOOOOP ! Ez az...Most kell a jó D# . 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 45 942 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ez az!!!!! Csak az a baj, hogy vagy megint feldobják CW-re vagy BF-re és vége vagy szétfutnak
több mint 10 éve
Sanchez pick?ThundersNFL
not today

több mint 10 éve
Sanchez pick?ThundersNFL
Szép jinx.
több mint 10 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Sanchezre lehet ma a legkevesebb rossz szót szólni. Gyönyörű passz,

több mint 10 éve
Colts ellenit meg a két Cowboyst láttam, egyszer örültem csak :\ (Cowboysnak szurkolok)

több mint 10 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
nem kell a nagy mellény, a mi csoportunkat lehet behúzták volna.Höri
Mondjuk ahogy ellenünk játszottak az 1. félidőben, nem biztos. 😀😀iktriad
Ott nem mi voltunk a szarok, hanem Hurns oktatott

több mint 10 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 288 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Sanchez pick?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018