Washington Redskins - Philadelphia Eagles
több mint 10 éve
linket valaki? elszállt a sport2-s...
több mint 10 éve
Cox elit. 😀GreengoBiztos nyomott egy kis kokszot a 4. negyed előtt.
több mint 10 éve
RGIII nagyon szeretne jövőre is Subway reklámarc lenni. 😀
több mint 10 éve
reménykedtem senki nem fog felakadni a "sírnak"-on, azért ment az idézőjel.nézd meg a szezon első 5 meccsét illetve az utolsó 3 hetit és megérted a SÍRÁS okát.. Illetve nézd meg a keretet mennyire underrrated pl a D-line pl és meg fogod érteni ebben a csapatban sokkal több van mint amit csinálunkzsoeoNa a szezon első 12 meccsén 1-2 meccset kivéve végig úgy játszottunk, mint az első Cowboys elleni meccsen. Ehhez képest amikor al egfontosabb lenne, akkor jön ez. Remélem így már érthető.HulkeinsteinColts ellenit meg a két Cowboyst láttam, egyszer örültem csak :\ (Cowboysnak szurkolok)Borbinhoamúgy úgy "sírnak" most az Eagles fanok, mintha vége lenne a meccsnek. 10 pont 1 negyed? vagy csak azért nem izgulok ilyen szitukban, mert nálunk Bandi a QB?BorbinhoNem tudom mennyi Eagles-meccset láttál az első 12-ből, de ha legalább 2-3-at, akkor tudnád miért "sírunk".Hulkeinstein
A CCC miatt amúgy is imádom a front 7-t, nem kell bemutatni 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
kezdjük el
több mint 10 éve
vet min-t nehéz lenneTud ez párkij sracJanekharmadolni kell a fizetését, mint Crosbynak, utána perfekt lesz, meglátjátokKampman
több mint 10 éve
nézd meg a szezon első 5 meccsét illetve az utolsó 3 hetit és megérted a SÍRÁS okát.. Illetve nézd meg a keretet mennyire underrrated pl a D-line pl és meg fogod érteni ebben a csapatban sokkal több van mint amit csinálunkNa a szezon első 12 meccsén 1-2 meccset kivéve végig úgy játszottunk, mint az első Cowboys elleni meccsen. Ehhez képest amikor al egfontosabb lenne, akkor jön ez. Remélem így már érthető.HulkeinsteinColts ellenit meg a két Cowboyst láttam, egyszer örültem csak :\ (Cowboysnak szurkolok)Borbinhoamúgy úgy "sírnak" most az Eagles fanok, mintha vége lenne a meccsnek. 10 pont 1 negyed? vagy csak azért nem izgulok ilyen szitukban, mert nálunk Bandi a QB?BorbinhoNem tudom mennyi Eagles-meccset láttál az első 12-ből, de ha legalább 2-3-at, akkor tudnád miért "sírunk".Hulkeinstein
több mint 10 éve
Tud ez párkij sracJanekharmadolni kell a fizetését, mint Crosbynak, utána perfekt lesz, meglátjátok
több mint 10 éve
szép! akkor most nyerni szeretnénk?zsoeoNem, mindenki Xre fogadott. Még McNabb is!
több mint 10 éve
szép! akkor most nyerni szeretnénk?
több mint 10 éve
erről beszéltem 10:27 hátra, 3 pont a hátrány. bánhatják a 2 missed fg-t
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Na a szezon első 12 meccsén 1-2 meccset kivéve végig úgy játszottunk, mint az első Cowboys elleni meccsen. Ehhez képest amikor al egfontosabb lenne, akkor jön ez. Remélem így már érthető.Colts ellenit meg a két Cowboyst láttam, egyszer örültem csak :\ (Cowboysnak szurkolok)Borbinhoamúgy úgy "sírnak" most az Eagles fanok, mintha vége lenne a meccsnek. 10 pont 1 negyed? vagy csak azért nem izgulok ilyen szitukban, mert nálunk Bandi a QB?BorbinhoNem tudom mennyi Eagles-meccset láttál az első 12-ből, de ha legalább 2-3-at, akkor tudnád miért "sírunk".Hulkeinstein
több mint 10 éve
A legnagyobb Mestertől tanultam 😊Sanchez pick?ThundersNFLSzép jinx.iktriad
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Meg Henne. 😀😀Ott nem mi voltunk a szarok, hanem Hurns oktatottHighlanderMondjuk ahogy ellenünk játszottak az 1. félidőben, nem biztos. 😀😀iktriadamúgy úgy "sírnak" most az Eagles fanok, mintha vége lenne a meccsnek. 10 pont 1 negyed? vagy csak azért nem izgulok ilyen szitukban, mert nálunk Bandi a QB?Borbinhonem kell a nagy mellény, a mi csoportunkat lehet behúzták volna.Höri
több mint 10 éve
COOOOOOOOOOP ! Ez az...Most kell a jó D# . 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Ez az!!!!! Csak az a baj, hogy vagy megint feldobják CW-re vagy BF-re és vége vagy szétfutnak
több mint 10 éve
Sanchez pick?ThundersNFLnot today
több mint 10 éve
Sanchez pick?ThundersNFLSzép jinx.
több mint 10 éve
Sanchezre lehet ma a legkevesebb rossz szót szólni. Gyönyörű passz,
több mint 10 éve
Colts ellenit meg a két Cowboyst láttam, egyszer örültem csak :\ (Cowboysnak szurkolok)amúgy úgy "sírnak" most az Eagles fanok, mintha vége lenne a meccsnek. 10 pont 1 negyed? vagy csak azért nem izgulok ilyen szitukban, mert nálunk Bandi a QB?BorbinhoNem tudom mennyi Eagles-meccset láttál az első 12-ből, de ha legalább 2-3-at, akkor tudnád miért "sírunk".Hulkeinstein
több mint 10 éve
Ott nem mi voltunk a szarok, hanem Hurns oktatottMondjuk ahogy ellenünk játszottak az 1. félidőben, nem biztos. 😀😀iktriadamúgy úgy "sírnak" most az Eagles fanok, mintha vége lenne a meccsnek. 10 pont 1 negyed? vagy csak azért nem izgulok ilyen szitukban, mert nálunk Bandi a QB?Borbinhonem kell a nagy mellény, a mi csoportunkat lehet behúzták volna.Höri
több mint 10 éve
Sanchez pick?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018