Washington Redskins - Philadelphia Eagles
több mint 9 éve
Szancsó olyan, mintha lenne rajta egy kapcsoló, amit ha egyik irányba kapcsolnak akkor teljesen franchise QB-nak néz ki, aztán ha valamiért a másik irányba megy a kapcsoló, akkor meg egy béna amatőrré válik. Kár érte, mert egyébként amikor jó én szeretem nézni a játékát.peterk2005Sztem ezzel vannak így egy páran 😉 😛
több mint 9 éve
Maclinnek passzoljon már hát nem igaz 😀
több mint 9 éve
Szancsó olyan, mintha lenne rajta egy kapcsoló, amit ha egyik irányba kapcsolnak akkor teljesen franchise QB-nak néz ki, aztán ha valamiért a másik irányba megy a kapcsoló, akkor meg egy béna amatőrré válik. Kár érte, mert egyébként amikor jó én szeretem nézni a játékát.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
2. Félidőben megtáltosodunk és darálás lesz 😊MrMiksamint múlt héten 😀
több mint 9 éve
2. Félidőben megtáltosodunk és darálás lesz 😊MrMiksahát mivel alig marad ember a negyvenhatos keretből a második oldalon, ez elég valószínűnek tűnik
több mint 9 éve
2. Félidőben megtáltosodunk és darálás lesz 😊MrMiksaMelyik sorozatot fogod majd megnézni?
több mint 9 éve
Na most jöhetne az a Jenkins Intdandefair catchelni fog? 😀
több mint 9 éve
MrMiksa
3 787
2. Félidőben megtáltosodunk és darálás lesz 😊
több mint 9 éve
Na most jöhetne az a Jenkins Int
több mint 9 éve
Megint vezet az Eagles, nő a nyomás a Coltson. 😀😀 FriscoAkkor sima NE picknek kellett volna lennieThundersNFL3x szakadt a térde, de lehet többszörHöriomg, Jeffcoat a pályán? o_oHöriJeffcoat miért lett UDFA? a Combine-on igen jó számokat produkált, a Big12-ben meg az év védője volt.deyell
több mint 9 éve
végreeeeeeeeeeeeeeeee COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOPEEEEEEEEER
több mint 9 éve
zsojti
4 063
nesze coop
több mint 9 éve
ez Szancsóé...
több mint 9 éve
zsojti
4 063
cccc
több mint 9 éve
Akkor sima NE picknek kellett volna lennie3x szakadt a térde, de lehet többszörHöriomg, Jeffcoat a pályán? o_oHöriJeffcoat miért lett UDFA? a Combine-on igen jó számokat produkált, a Big12-ben meg az év védője volt.deyell
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Hurnst még ez az apróság sem tudta megzavarni. 😀😀mert nem vitte el senki a drafton 😛Shilkoromg, Jeffcoat a pályán? o_oHöriJeffcoat miért lett UDFA? a Combine-on igen jó számokat produkált, a Big12-ben meg az év védője volt.deyell
több mint 9 éve
mert nem vitte el senki a drafton 😛omg, Jeffcoat a pályán? o_oHöriJeffcoat miért lett UDFA? a Combine-on igen jó számokat produkált, a Big12-ben meg az év védője volt.deyell
több mint 9 éve
3x szakadt a térde, de lehet többszöromg, Jeffcoat a pályán? o_oHöriJeffcoat miért lett UDFA? a Combine-on igen jó számokat produkált, a Big12-ben meg az év védője volt.deyell
több mint 9 éve
igen ma már 2szer mutattam meg a reggelim, pedig csak még 5 óta óta iszom.most kérek elnézést mindenkitő, ano-ra ittam magam,Sixo67kétszer?gaben
több mint 9 éve
és futunk el sem hiszem plusz 3-ra egyszer 26y-ról egyszer 15y-ról...
több mint 9 éve
deyell
11 702
omg, Jeffcoat a pályán? o_oHöriJeffcoat miért lett UDFA? a Combine-on igen jó számokat produkált, a Big12-ben meg az év védője volt.
choose life
több mint 9 éve
Skinsnek nem jó rush Dje van ?