Washington Redskins - Philadelphia Eagles
több mint 9 éve
sztem mi kapjuk az első TD-t, fogadjunk vagy fogadjunk 😛dandeFletcher-ről
több mint 9 éve
sztem mi kapjuk az első TD-t, fogadjunk vagy fogadjunk 😛dandeMost könnyű ezt mondani. 😛
több mint 9 éve
zsojti
4 063
nyilván #24...
több mint 9 éve
sztem mi kapjuk az első TD-t, fogadjunk vagy fogadjunk 😛
több mint 9 éve
MrMiksa
3 787
A futójátékunk így év végére megint reménytelenné vált... Nem tom mi van Shadyvel, de valahogy rossz nézni :/ Folyamatosan emberbe fut.HulkeinsteinNem tudom hogy hozta össze az 1000+ yardot amikor 3 futásából 2 negatív... A sok fumble ről nem is beszélve...
több mint 9 éve
Another turnover by Sanchez sokat látott belőle tényleg..Blevibezzeg Mariotáról lepattant volna Kerrigan -_- |8
több mint 9 éve
Még írtam az előző kommentet, és amikor Ricsi emelte a hangját azt láttam, hogy Sanchez fogja a labdát oldalt, Kerrigan meg kiszedi...OMG Sanchez is... No comment, a tavalyi évhez képest ezt az offenset nézni fáj.Hulkeinsteinna ne röhögtess, hogy Sanchoé volt ez, Johnsonon úgy ment át Kerrigan, mint valami RB-n, és hátulról jött a fumbleStez
több mint 9 éve
OMG Sanchez is... No comment, a tavalyi évhez képest ezt az offenset nézni fáj.Hulkeinsteinna ne röhögtess, hogy Sanchoé volt ez, Johnsonon úgy ment át Kerrigan, mint valami RB-n, és hátulról jött a fumble
több mint 9 éve
MrMiksa
3 787
Az csak olaj a tűzre 😊 Amúgy nem csak ezért, hanem a közvetítési stílusa miatt. Bármit mond Ricsi, ő csak cáfol és okoskodik 😊Ezt a Gyulát meg rühellem 😊MrMiksaNem szép dolog, csak azért mert ő Cowboys fan. 😀😀iktriad
több mint 9 éve
Another turnover by Sanchez sokat látott belőle tényleg..
több mint 9 éve
L Johnson............................
több mint 9 éve
OMG Sanchez is... No comment, a tavalyi évhez képest ezt az offenset nézni fáj.
több mint 9 éve
Kezdődik! 😀
több mint 9 éve
Kerrigan egy beast.
több mint 9 éve
Kerrigan hatalmas király, nem meglepő
több mint 9 éve
A futójátékunk így év végére megint reménytelenné vált... Nem tom mi van Shadyvel, de valahogy rossz nézni :/ Folyamatosan emberbe fut.
több mint 9 éve
RGIII nézheti a köv. csapatát adogatni
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
bobi0092
4 353
Jó estét! 1.3-as szorzó volt a Philly W-re szóval nagyon erősen go Eagles, ha itt kikapnak a csodával határos módon, akkor nem is valók PO-ba.
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 9 éve
Ezt a Gyulát meg rühellem 😊MrMiksaNem szép dolog, csak azért mert ő Cowboys fan. 😀😀
több mint 9 éve
Gyula pólója odaver 😕)Höria tiéidet nem lehet überelni
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
MrMiksa
3 787
Sziasztok! 50 fölötti pontszámot várok a múlt heti zakó után! Ezt a Gyulát meg rühellem 😊
több mint 9 éve
Jó estét mindenkinek! FLY EAGLES!