Washington Redskins - Philadelphia Eagles
több mint 5 éve
Sudfeld Super Bowl LIII MVP!
több mint 5 éve
és az a buzi spori a cowboys meccsen...
több mint 5 éve
Foles miért ment az öltözőbe?A sacknél a válla sérülhetett....
MirrMurr
több mint 5 éve
MrMiksa
3 787
Mekkorákat játszik a védelmünk...
több mint 5 éve
Foles miért ment az öltözőbe?
több mint 5 éve
Sudfled jöhet... Foles megsérült....
több mint 5 éve
Lassan a mi meccsünket már nem is nézem 😊miért, ma mi is játszunk? 😀
MrMiksa
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
MrMiksa
3 787
Lassan a mi meccsünket már nem is nézem 😊
több mint 5 éve
mondom parkey-n fog elmenni, pedig nem ezért küldtük el 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Kampman
28 290
Kuzin azért jobb mint Trubi ez fog dönteni....Ha mondjuk oda jut a meccs, hogy egy game winning drive-ot kell vezetnie, én bizakodnék a helyetekben
dande
több mint 5 éve
A sec szerencsére észnél van
több mint 5 éve
Az előző szép szezon volt jó éjt...rohadt zebrák...
több mint 5 éve
Kuzin azért jobb mint Trubi ez fog dönteni....
több mint 5 éve
MrMiksa
3 787
Ebből a 89 yardból kb45 büntetésből jött össze
több mint 5 éve
zsojti
4 063
bakker....
több mint 5 éve
nem adja le a bears, akármennyire is lehetnénk szar matchup bárkinek is, ki az a hülye aki vereséggel szeretne nekimenni egy playoff meccsnek ugyanazzal a csapattal szemben?persze még így is kiszophatnak, ahogy már előttem is írtátok
Szerkesztette: eaglesmcnabb
több mint 5 éve
Tudtam h beszopunk egy ilyet miért is ne
több mint 5 éve
Kampman
28 290
Ennek szokott következő héten pofára esés lenni a vége, pl. Jets-Bengals a 2009-es szezon 17. hetén majd a wild card körben.simán látják mennyire lófasz a csapat és a meccs végére lepihennek, így ismerik az ellent és jövő héten hazai pályán elpicsázzák őket, míg itt egy fekete ló lenne az ellenfél.. ezért lesz Vikes bunda...Baszki, csoportellenfelek. Mikor adnánk le egy ilyen meccset az utolsó fordulóban, ha kiüthetnénk valamelyiket a playoffból?Szimpatikus dolog ha ez így van 😀Állítólag a Bears úgy játszik, hogy nem tudják a másik meccsek állását? Nincs kiírva a stadionban?Szerintem tudják. És leszarják. Nyerni akarnak.
MrMiksa
csipkelli
MirrMurr
csipkelli
zsoeo
Nem fog beleszarni a Bears, nyugi. Attól még persze kikaphatnak.
több mint 5 éve
Ott is voltvholding
több mint 5 éve
17 pont előny, ez még veszélyes 😊
több mint 5 éve
simán látják mennyire lófasz a csapat és a meccs végére lepihennek, így ismerik az ellent és jövő héten hazai pályán elpicsázzák őket, míg itt egy fekete ló lenne az ellenfél.. ezért lesz Vikes bunda...Baszki, csoportellenfelek. Mikor adnánk le egy ilyen meccset az utolsó fordulóban, ha kiüthetnénk valamelyiket a playoffból?Szimpatikus dolog ha ez így van 😀Állítólag a Bears úgy játszik, hogy nem tudják a másik meccsek állását? Nincs kiírva a stadionban?Szerintem tudják. És leszarják. Nyerni akarnak.
MrMiksa
csipkelli
MirrMurr
csipkelli
több mint 5 éve
Beszarás sorba dobják a kamu flageketMondjuk ez jogos volt vissza fogta a támadót
MrMiksa
több mint 5 éve
MrMiksa
3 787
Kéne még két TD a Bearstől vhogy....Majd ha a zebrák is úgy akarják
dande
több mint 5 éve
Kéne még két TD a Bearstől vhogy....
több mint 5 éve
Arra emlékszem, szép vége lett2010-ben már megtették azt a szívességet, hogy az utolsó fordulóban, nekik tét nélküli meccsen beengedtek egy csoportriválist a playoffba. Többet nem 😀Szimpatikus dolog ha ez így van 😀Állítólag a Bears úgy játszik, hogy nem tudják a másik meccsek állását? Nincs kiírva a stadionban?Szerintem tudják. És leszarják. Nyerni akarnak.
MrMiksa
csipkelli
MirrMurr
Kampman