Wild Card hétfő
10 hónapja
Azt gondolom most ment el a meccs. Darnold múlt heti. Nincs az a scenario, amely szerint itt ma nyerünk. 2x megver minket a Rams is.
10 hónapja
Darnold eleg sok milliotol esik el az utobbi ket hetben
10 hónapja
Szerintem itt is volt egy pöttyintés 😀
10 hónapja
Na ezt sosem értem...Mondjuk itt a térde is lent volt
Forward progresst ilyenkor miért nem fújják?
Tegnap valamelyik meccsen ennél sokkal kevesebbre befújták és így nem lett fumble...
FunHun
10 hónapja
Na ezt sosem értem...Forward progresst ilyenkor miért nem fújják?
Tegnap valamelyik meccsen ennél sokkal kevesebbre befújták és így nem lett fumble...
10 hónapja
Ebbol meg hogy nem lett blokk?
10 hónapja
Hát öö
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
10 hónapja
Fejjel félig a földben állt Matyi fiú!!!
10 hónapja
Takarodj már. Tényleg bocsánat??? Ez milyen passz?? Lesz.rom a mozdulatot!!! Ekkora konzervatív beszariságot! Ez meccset eldöntő momentum lehet közel 15 perc után!
10 hónapja
Na jó, ez borzasztó precedens lehetIgen, egy dolog, hogy megvolt a szandek, de azert ennel a mozdulatnal kelljen mar tobb, hogy passznak lehessen tekinteni…
dancogo
10 hónapja
Hááát, itt lehet át kell gondolni a szabély akkor. Ezek után minden sacknél lepöttyintem inkább magam elé a labdát.
10 hónapja
Na jó, ez borzasztó precedens lehet
10 hónapja
Akarta
10 hónapja
Hoppááááááá
10 hónapja
Ez komoly???
10 hónapja
Hoppa
10 hónapja
A sors csapata.
10 hónapja
Na, megint a kvázizás fog menni a közvetítés során? 1x ha unatkozok, majd elkezdem számolni, hogy hányszor hangzik el...
10 hónapja
A GB-t csak érzelmi okokból említettem meg külön.🙂Ha itt nyer a Rams, akkor az a furcsa és rendkívül ritka helyzet áll elő, hogy a WC-meccsek mindegyikére bejön a tippem (beleértve, sajnos, a GB L-t is).Hát ha valamit biztosra vettem az az, hogy a GB nem fog nyerni. Meg a Denverre még, a többire nem volt egyértelmű tippem. Ja meg a Ravens is eléggé vszínű volt
nagylaza, főpohárnok
shagi0206
10 hónapja
Azt vajon Darnold miert nem dobta oda Jeffersonnak? Megint szellemeket latott?