Wild Card szombat
2 feliratkozó
7 órája
fb-n isdiscordon aktívÉs anoval mi lett?gone but never forgottenAz még nem ez volt, akkor valami nfl.hu vagy mi volt a neve.2006 v 7ben még 3t baszott ki egy egész évre 😋Kétlem, hogy bárki is bannolt ezen a fórumon valaha is. Voltak itt olyan káromkodások egymás szüleire, de semmi sem kárt érte.bizony a régi eredménykövetők azért kemények voltak lecsapott a banhammer jópárszorMai fiatalok amúgy milyen könnyen triggerelődnek, bezzeg én végig eredménykövetőztem még a buttfumble meccset is ( ne kérdezzétek miért néztem végig azt a meccset ) 😀Te látványosan csinálod egész este , de ennél nagyobb örömöd ne legyenÉn se kedvelem a csapatod de nem járok oda kárörvendeni...szarok vagyunk nem kérdés...de idén még a PO sem volt reális elvárásez egy eredménykövető
Petila
és többen is "kárörvendünk" a chargersen
valahogy mégis csak nekem szólsz be folyamatosan ...
Negritis, a vajda
Petila
Wester
Kúrfürst briareos
Sixo
fake.id
Sixo
Kúrfürst briareos
Heisman nádor
Löfli
7 órája
Sixot kérdezd, ő szokott vele iszogatni. 😀És anoval mi lett?Az még nem ez volt, akkor valami nfl.hu vagy mi volt a neve.gone but never forgotten
Sixo
Kúrfürst briareos
Heisman nádor
7 órája
discordon aktívÉs anoval mi lett?gone but never forgottenAz még nem ez volt, akkor valami nfl.hu vagy mi volt a neve.2006 v 7ben még 3t baszott ki egy egész évre 😋Kétlem, hogy bárki is bannolt ezen a fórumon valaha is. Voltak itt olyan káromkodások egymás szüleire, de semmi sem kárt érte.bizony a régi eredménykövetők azért kemények voltak lecsapott a banhammer jópárszorMai fiatalok amúgy milyen könnyen triggerelődnek, bezzeg én végig eredménykövetőztem még a buttfumble meccset is ( ne kérdezzétek miért néztem végig azt a meccset ) 😀Te látványosan csinálod egész este , de ennél nagyobb örömöd ne legyenÉn se kedvelem a csapatod de nem járok oda kárörvendeni...szarok vagyunk nem kérdés...de idén még a PO sem volt reális elvárásez egy eredménykövető
Petila
Negritis, a vajda
Petila
Wester
Kúrfürst briareos
Sixo
fake.id
Sixo
Kúrfürst briareos
Heisman nádor
7 órája
shagi0206
11 261
Szerintem nem akarod tudni 😀És anoval mi lett?gone but never forgottenAz még nem ez volt, akkor valami nfl.hu vagy mi volt a neve.2006 v 7ben még 3t baszott ki egy egész évre 😋Kétlem, hogy bárki is bannolt ezen a fórumon valaha is. Voltak itt olyan káromkodások egymás szüleire, de semmi sem kárt érte.bizony a régi eredménykövetők azért kemények voltak lecsapott a banhammer jópárszorMai fiatalok amúgy milyen könnyen triggerelődnek, bezzeg én végig eredménykövetőztem még a buttfumble meccset is ( ne kérdezzétek miért néztem végig azt a meccset ) 😀Te látványosan csinálod egész este , de ennél nagyobb örömöd ne legyenÉn se kedvelem a csapatod de nem járok oda kárörvendeni...szarok vagyunk nem kérdés...de idén még a PO sem volt reális elvárásez egy eredménykövető
Petila
Negritis, a vajda
Petila
Wester
Kúrfürst briareos
Sixo
fake.id
Sixo
Kúrfürst briareos
Heisman nádor
7 órája
én adnám xdbebasznaHírtelen azt hittem a képedre hogy orbán balázs, mondom wtf?gone but never forgottenAz még nem ez volt, akkor valami nfl.hu vagy mi volt a neve.2006 v 7ben még 3t baszott ki egy egész évre 😋Kétlem, hogy bárki is bannolt ezen a fórumon valaha is. Voltak itt olyan káromkodások egymás szüleire, de semmi sem kárt érte.bizony a régi eredménykövetők azért kemények voltak lecsapott a banhammer jópárszorMai fiatalok amúgy milyen könnyen triggerelődnek, bezzeg én végig eredménykövetőztem még a buttfumble meccset is ( ne kérdezzétek miért néztem végig azt a meccset ) 😀Te látványosan csinálod egész este , de ennél nagyobb örömöd ne legyenÉn se kedvelem a csapatod de nem járok oda kárörvendeni...szarok vagyunk nem kérdés...de idén még a PO sem volt reális elvárásez egy eredménykövető
Petila
Negritis, a vajda
Petila
Wester
Kúrfürst briareos
Sixo
fake.id
Sixo
Kúrfürst briareos
LanceVance
Kúrfürst briareos
7 órája
És anoval mi lett?gone but never forgottenAz még nem ez volt, akkor valami nfl.hu vagy mi volt a neve.2006 v 7ben még 3t baszott ki egy egész évre 😋Kétlem, hogy bárki is bannolt ezen a fórumon valaha is. Voltak itt olyan káromkodások egymás szüleire, de semmi sem kárt érte.bizony a régi eredménykövetők azért kemények voltak lecsapott a banhammer jópárszorMai fiatalok amúgy milyen könnyen triggerelődnek, bezzeg én végig eredménykövetőztem még a buttfumble meccset is ( ne kérdezzétek miért néztem végig azt a meccset ) 😀Te látványosan csinálod egész este , de ennél nagyobb örömöd ne legyenÉn se kedvelem a csapatod de nem járok oda kárörvendeni...szarok vagyunk nem kérdés...de idén még a PO sem volt reális elvárásez egy eredménykövető
Petila
Negritis, a vajda
Petila
Wester
Kúrfürst briareos
Sixo
fake.id
Sixo
Kúrfürst briareos
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
7 órája
Szegény Mike McDanielt még nem bántották meg ennyire. 😀gone but never forgottenHírtelen azt hittem a képedre hogy orbán balázs, mondom wtf?
Kúrfürst briareos
LanceVance
7 órája
shagi0206
11 261
mondjuk sztem Gradey Dick a legjobb név 😊Dicker the Kicker, nem tud ütni.Chargers kicker mi a faszt akart....elkapni a labdát?Szerintem azt hitte, hogyha földre üti mint pl egy hail marynél megáll a játék.
ThundersNFL a Paraszt
bobi0092
Dzsokijuing
Negritis, a vajda
7 órája
Vagy Brady Dick?mondjuk sztem Gradey Dick a legjobb név 😊Dicker the Kicker, nem tud ütni.Chargers kicker mi a faszt akart....elkapni a labdát?Szerintem azt hitte, hogyha földre üti mint pl egy hail marynél megáll a játék.
ThundersNFL a Paraszt
bobi0092
Dzsokijuing
Negritis, a vajda
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
7 órája
igen, csak kb 10 évig a környéken sem jártam és a régi reges emailt elnyelte a yahoo feneketlen bendője xdneked amúgy volt hogy másik nickel voltál ugye?2006 v 7ben még 3t baszott ki egy egész évre 😋Kétlem, hogy bárki is bannolt ezen a fórumon valaha is. Voltak itt olyan káromkodások egymás szüleire, de semmi sem kárt érte.bizony a régi eredménykövetők azért kemények voltak lecsapott a banhammer jópárszorMai fiatalok amúgy milyen könnyen triggerelődnek, bezzeg én végig eredménykövetőztem még a buttfumble meccset is ( ne kérdezzétek miért néztem végig azt a meccset ) 😀Te látványosan csinálod egész este , de ennél nagyobb örömöd ne legyenÉn se kedvelem a csapatod de nem járok oda kárörvendeni...szarok vagyunk nem kérdés...de idén még a PO sem volt reális elvárásez egy eredménykövető
Petila
Negritis, a vajda
Petila
Wester
Kúrfürst briareos
Sixo
fake.id
Wester
7 órája
Ha már valaki irtogatott az nfl.hu-ra, az tényleg régi motoros. 😀nfl.hu volt eredetileg, kb. 2010-igAz még nem ez volt, akkor valami nfl.hu vagy mi volt a neve.2006 v 7ben még 3t baszott ki egy egész évre 😋Kétlem, hogy bárki is bannolt ezen a fórumon valaha is. Voltak itt olyan káromkodások egymás szüleire, de semmi sem kárt érte.bizony a régi eredménykövetők azért kemények voltak lecsapott a banhammer jópárszorMai fiatalok amúgy milyen könnyen triggerelődnek, bezzeg én végig eredménykövetőztem még a buttfumble meccset is ( ne kérdezzétek miért néztem végig azt a meccset ) 😀Te látványosan csinálod egész este , de ennél nagyobb örömöd ne legyenÉn se kedvelem a csapatod de nem járok oda kárörvendeni...szarok vagyunk nem kérdés...de idén még a PO sem volt reális elvárásez egy eredménykövető
Petila
Negritis, a vajda
Petila
Wester
Kúrfürst briareos
Sixo
fake.id
Sixo
Kampman
7 órája
nem spurizni szokott?bebasznaHírtelen azt hittem a képedre hogy orbán balázs, mondom wtf?gone but never forgottenAz még nem ez volt, akkor valami nfl.hu vagy mi volt a neve.2006 v 7ben még 3t baszott ki egy egész évre 😋Kétlem, hogy bárki is bannolt ezen a fórumon valaha is. Voltak itt olyan káromkodások egymás szüleire, de semmi sem kárt érte.bizony a régi eredménykövetők azért kemények voltak lecsapott a banhammer jópárszorMai fiatalok amúgy milyen könnyen triggerelődnek, bezzeg én végig eredménykövetőztem még a buttfumble meccset is ( ne kérdezzétek miért néztem végig azt a meccset ) 😀Te látványosan csinálod egész este , de ennél nagyobb örömöd ne legyenÉn se kedvelem a csapatod de nem járok oda kárörvendeni...szarok vagyunk nem kérdés...de idén még a PO sem volt reális elvárásez egy eredménykövető
Petila
Negritis, a vajda
Petila
Wester
Kúrfürst briareos
Sixo
fake.id
Sixo
Kúrfürst briareos
LanceVance
Kúrfürst briareos
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 órája
bebasznaHírtelen azt hittem a képedre hogy orbán balázs, mondom wtf?gone but never forgottenAz még nem ez volt, akkor valami nfl.hu vagy mi volt a neve.2006 v 7ben még 3t baszott ki egy egész évre 😋Kétlem, hogy bárki is bannolt ezen a fórumon valaha is. Voltak itt olyan káromkodások egymás szüleire, de semmi sem kárt érte.bizony a régi eredménykövetők azért kemények voltak lecsapott a banhammer jópárszorMai fiatalok amúgy milyen könnyen triggerelődnek, bezzeg én végig eredménykövetőztem még a buttfumble meccset is ( ne kérdezzétek miért néztem végig azt a meccset ) 😀Te látványosan csinálod egész este , de ennél nagyobb örömöd ne legyenÉn se kedvelem a csapatod de nem járok oda kárörvendeni...szarok vagyunk nem kérdés...de idén még a PO sem volt reális elvárásez egy eredménykövető
Petila
Negritis, a vajda
Petila
Wester
Kúrfürst briareos
Sixo
fake.id
Sixo
Kúrfürst briareos
LanceVance
7 órája
mondjuk sztem Gradey Dick a legjobb név 😊Dicker the Kicker, nem tud ütni.Chargers kicker mi a faszt akart....elkapni a labdát?Szerintem azt hitte, hogyha földre üti mint pl egy hail marynél megáll a játék.
ThundersNFL a Paraszt
bobi0092
Dzsokijuing
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 órája
LanceVance
1 445
Hírtelen azt hittem a képedre hogy orbán balázs, mondom wtf?gone but never forgottenAz még nem ez volt, akkor valami nfl.hu vagy mi volt a neve.2006 v 7ben még 3t baszott ki egy egész évre 😋Kétlem, hogy bárki is bannolt ezen a fórumon valaha is. Voltak itt olyan káromkodások egymás szüleire, de semmi sem kárt érte.bizony a régi eredménykövetők azért kemények voltak lecsapott a banhammer jópárszorMai fiatalok amúgy milyen könnyen triggerelődnek, bezzeg én végig eredménykövetőztem még a buttfumble meccset is ( ne kérdezzétek miért néztem végig azt a meccset ) 😀Te látványosan csinálod egész este , de ennél nagyobb örömöd ne legyenÉn se kedvelem a csapatod de nem járok oda kárörvendeni...szarok vagyunk nem kérdés...de idén még a PO sem volt reális elvárásez egy eredménykövető
Petila
Negritis, a vajda
Petila
Wester
Kúrfürst briareos
Sixo
fake.id
Sixo
Kúrfürst briareos
7 órája
Most mondták ha átment volna a LOS-on akkor vége a playnekChargers kicker mi a faszt akart....elkapni a labdát?Szerintem azt hitte, hogyha földre üti mint pl egy hail marynél megáll a játék.
ThundersNFL a Paraszt
bobi0092
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
7 órája
neked amúgy volt hogy másik nickel voltál ugye?2006 v 7ben még 3t baszott ki egy egész évre 😋Kétlem, hogy bárki is bannolt ezen a fórumon valaha is. Voltak itt olyan káromkodások egymás szüleire, de semmi sem kárt érte.bizony a régi eredménykövetők azért kemények voltak lecsapott a banhammer jópárszorMai fiatalok amúgy milyen könnyen triggerelődnek, bezzeg én végig eredménykövetőztem még a buttfumble meccset is ( ne kérdezzétek miért néztem végig azt a meccset ) 😀Te látványosan csinálod egész este , de ennél nagyobb örömöd ne legyenÉn se kedvelem a csapatod de nem járok oda kárörvendeni...szarok vagyunk nem kérdés...de idén még a PO sem volt reális elvárásez egy eredménykövető
Petila
Negritis, a vajda
Petila
Wester
Kúrfürst briareos
Sixo
fake.id
Lesz ez még így se!
7 órája
Dicker the Kicker, nem tud ütni.Chargers kicker mi a faszt akart....elkapni a labdát?Szerintem azt hitte, hogyha földre üti mint pl egy hail marynél megáll a játék.
ThundersNFL a Paraszt
bobi0092
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
7 órája
Kampman
28 751
nfl.hu volt eredetileg, kb. 2010-igAz még nem ez volt, akkor valami nfl.hu vagy mi volt a neve.2006 v 7ben még 3t baszott ki egy egész évre 😋Kétlem, hogy bárki is bannolt ezen a fórumon valaha is. Voltak itt olyan káromkodások egymás szüleire, de semmi sem kárt érte.bizony a régi eredménykövetők azért kemények voltak lecsapott a banhammer jópárszorMai fiatalok amúgy milyen könnyen triggerelődnek, bezzeg én végig eredménykövetőztem még a buttfumble meccset is ( ne kérdezzétek miért néztem végig azt a meccset ) 😀Te látványosan csinálod egész este , de ennél nagyobb örömöd ne legyenÉn se kedvelem a csapatod de nem járok oda kárörvendeni...szarok vagyunk nem kérdés...de idén még a PO sem volt reális elvárásez egy eredménykövető
Petila
Negritis, a vajda
Petila
Wester
Kúrfürst briareos
Sixo
fake.id
Sixo
7 órája
idáig Traitorst néztem, miről maradtam le?Mi meg azt hittük, valaki bezárt a klotyóra. 😀 Sokat változott a momentum és a Chargers megint bemutatott egy Chargerkedést Hörbivel az élen.
Löfli
7 órája
gone but never forgottenAz még nem ez volt, akkor valami nfl.hu vagy mi volt a neve.2006 v 7ben még 3t baszott ki egy egész évre 😋Kétlem, hogy bárki is bannolt ezen a fórumon valaha is. Voltak itt olyan káromkodások egymás szüleire, de semmi sem kárt érte.bizony a régi eredménykövetők azért kemények voltak lecsapott a banhammer jópárszorMai fiatalok amúgy milyen könnyen triggerelődnek, bezzeg én végig eredménykövetőztem még a buttfumble meccset is ( ne kérdezzétek miért néztem végig azt a meccset ) 😀Te látványosan csinálod egész este , de ennél nagyobb örömöd ne legyenÉn se kedvelem a csapatod de nem járok oda kárörvendeni...szarok vagyunk nem kérdés...de idén még a PO sem volt reális elvárásez egy eredménykövető
Petila
Negritis, a vajda
Petila
Wester
Kúrfürst briareos
Sixo
fake.id
Sixo
7 órája
Az még nem ez volt, akkor valami nfl.hu vagy mi volt a neve.2006 v 7ben még 3t baszott ki egy egész évre 😋Kétlem, hogy bárki is bannolt ezen a fórumon valaha is. Voltak itt olyan káromkodások egymás szüleire, de semmi sem kárt érte.bizony a régi eredménykövetők azért kemények voltak lecsapott a banhammer jópárszorMai fiatalok amúgy milyen könnyen triggerelődnek, bezzeg én végig eredménykövetőztem még a buttfumble meccset is ( ne kérdezzétek miért néztem végig azt a meccset ) 😀Te látványosan csinálod egész este , de ennél nagyobb örömöd ne legyenÉn se kedvelem a csapatod de nem járok oda kárörvendeni...szarok vagyunk nem kérdés...de idén még a PO sem volt reális elvárásez egy eredménykövető
Petila
Negritis, a vajda
Petila
Wester
Kúrfürst briareos
Sixo
fake.id
7 órája
bobi0092
4 372
Chargers kicker mi a faszt akart....elkapni a labdát?Szerintem azt hitte, hogyha földre üti mint pl egy hail marynél megáll a játék.
ThundersNFL a Paraszt
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
7 órája
idáig Traitorst néztem, miről maradtam le?Néhány csöcsröl
Löfli
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
7 órája
idáig Traitorst néztem, miről maradtam le?A WCn? 🙏😆
Löfli