Wild Card szombat
2 feliratkozó
10 órája
na végre meccshez értem én is.6-0, 6-23
Chargers ugye nem olvadt le?
Kúrfürst briareos
döntsd el 😊
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 órája
Momentumoztok itt folyamatosanVégre itt a SZIKRA
10 órája
Ezt de elkúrta a Texans.....
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 órája
Ladd -> WR1 (Ebben az újonc classban csak WR2, de az is szép dolog😊
10 órája
nah ez szép volttalán még van elég idő
10 órája
Ez milyen furcsa meccs.
10 órája
na végre meccshez értem én is.Chargers ugye nem olvadt le?
10 órája
shagi0206
11 261
Nézzenek oda, ilyet is tudnak?
10 órája
Ez így van de akkor még az út elején jártam 😀Jó de a Jets szurkoló olyan mint a keleti harcosok, akik addig rugdosták a bambuszrudat, hogy teljesen érzéketlen már a sípcsontjuk. 😀Mai fiatalok amúgy milyen könnyen triggerelődnek, bezzeg én végig eredménykövetőztem még a buttfumble meccset is ( ne kérdezzétek miért néztem végig azt a meccset ) 😀Te látványosan csinálod egész este , de ennél nagyobb örömöd ne legyenÉn se kedvelem a csapatod de nem járok oda kárörvendeni...szarok vagyunk nem kérdés...de idén még a PO sem volt reális elvárásez egy eredménykövető
Petila
és többen is "kárörvendünk" a chargersen
valahogy mégis csak nekem szólsz be folyamatosan ...
Negritis, a vajda
Petila
Wester
bobi0092
Lesz ez még így se!
10 órája
Zsákoló bajnokságot tart a Texans D-line. Boltban vettem.Remélem kivasalva kaptad meg.Megnéztem a mai papír alapú Sportban ha nincs OT, akkor 2.25, OT-vel 2,41 volt az odds a Texansra.tippmixprón meccs előtt 2,33Mekkora odds volt ránk?Nincs is jobb mint mikor az első meccs már viszi is a mix-et.Én min. 4 TD-t tippeltem erre a meccsre, van még esély
Tactful Cactus
Kampman
LanceVance
Kampman
iktriad
Tactful Cactus
10 órája
Amúgy a már egyetlen Josh Allen megver 42-17-re, nem kell túlgondolni 😊sztem 21-10re kapunk ki, de kb mind1 😊
Heisman nádor
10 órája
shagi0206
11 261
Ezt a Texans védelmet akarom látni jövő héten is, bárki legyen is az ellenfél.
10 órája
Ez már durvulós.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
10 órája
bobi0092
4 372
Jó de a Jets szurkoló olyan mint a keleti harcosok, akik addig rugdosták a bambuszrudat, hogy teljesen érzéketlen már a sípcsontjuk. 😀Mai fiatalok amúgy milyen könnyen triggerelődnek, bezzeg én végig eredménykövetőztem még a buttfumble meccset is ( ne kérdezzétek miért néztem végig azt a meccset ) 😀Te látványosan csinálod egész este , de ennél nagyobb örömöd ne legyenÉn se kedvelem a csapatod de nem járok oda kárörvendeni...szarok vagyunk nem kérdés...de idén még a PO sem volt reális elvárásez egy eredménykövető
Petila
Negritis, a vajda
Petila
Wester
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
10 órája
Meg respektvv4lacikRégen is voltak ilyen csatározások a követőkbenMai fiatalok amúgy milyen könnyen triggerelődnek, bezzeg én végig eredménykövetőztem még a buttfumble meccset is ( ne kérdezzétek miért néztem végig azt a meccset ) 😀Te látványosan csinálod egész este , de ennél nagyobb örömöd ne legyenÉn se kedvelem a csapatod de nem járok oda kárörvendeni...szarok vagyunk nem kérdés...de idén még a PO sem volt reális elvárásez egy eredménykövető
Petila
Negritis, a vajda
Petila
Wester
Kampman
Lesz ez még így se!
10 órája
a kendal hinton vs saints meccs volt sztem nálam a legaljaMai fiatalok amúgy milyen könnyen triggerelődnek, bezzeg én végig eredménykövetőztem még a buttfumble meccset is ( ne kérdezzétek miért néztem végig azt a meccset ) 😀Te látványosan csinálod egész este , de ennél nagyobb örömöd ne legyenÉn se kedvelem a csapatod de nem járok oda kárörvendeni...szarok vagyunk nem kérdés...de idén még a PO sem volt reális elvárásez egy eredménykövető
Petila
Negritis, a vajda
Petila
Wester
10 órája
Kampman
28 751
Régen is voltak ilyen csatározások a követőkbenMai fiatalok amúgy milyen könnyen triggerelődnek, bezzeg én végig eredménykövetőztem még a buttfumble meccset is ( ne kérdezzétek miért néztem végig azt a meccset ) 😀Te látványosan csinálod egész este , de ennél nagyobb örömöd ne legyenÉn se kedvelem a csapatod de nem járok oda kárörvendeni...szarok vagyunk nem kérdés...de idén még a PO sem volt reális elvárásez egy eredménykövető
Petila
Negritis, a vajda
Petila
Wester
10 órája
Buttfumble all-time Jets.Mai fiatalok amúgy milyen könnyen triggerelődnek, bezzeg én végig eredménykövetőztem még a buttfumble meccset is ( ne kérdezzétek miért néztem végig azt a meccset ) 😀Te látványosan csinálod egész este , de ennél nagyobb örömöd ne legyenÉn se kedvelem a csapatod de nem járok oda kárörvendeni...szarok vagyunk nem kérdés...de idén még a PO sem volt reális elvárásez egy eredménykövető
Petila
Negritis, a vajda
Petila
Wester
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)