Wild Card szombat
2 feliratkozó
7 órája
Na de az extránál mekkorát javítottatok!Ezt de elkúrta a Texans.....Nagyon
ThundersNFL a Paraszt
LanceVance
7 órája
KÁR HOGY NINCS ELSŐ SZÁMŰ WRÜNK MI LENNE HA LENNEEgy 🍾 a Patsnek
Sixo
7 órája
texans coach remélem meme lesz 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 órája
Namath.De akkor mi ösztökélt arra, hogy neked Jets szurkolónak kell lenned? 😀Ez így van de akkor még az út elején jártam 😀Jó de a Jets szurkoló olyan mint a keleti harcosok, akik addig rugdosták a bambuszrudat, hogy teljesen érzéketlen már a sípcsontjuk. 😀Mai fiatalok amúgy milyen könnyen triggerelődnek, bezzeg én végig eredménykövetőztem még a buttfumble meccset is ( ne kérdezzétek miért néztem végig azt a meccset ) 😀Te látványosan csinálod egész este , de ennél nagyobb örömöd ne legyenÉn se kedvelem a csapatod de nem járok oda kárörvendeni...szarok vagyunk nem kérdés...de idén még a PO sem volt reális elvárásez egy eredménykövető
Petila
és többen is "kárörvendünk" a chargersen
valahogy mégis csak nekem szólsz be folyamatosan ...
Negritis, a vajda
Petila
Wester
bobi0092
Wester
shagi0206
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
7 órája
Teljesen megőrült minden
7 órája
Mi a faszom történik ezen a meccsen. Már rég el akartam menni aludni, de ekkora paralimpiát nem lehet itthagyni.
7 órája
casaubon
2 602
😅😅😅😅😅
7 órája
omfg 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 órája
És hogy elqrta a Chargers!Ezt de elkúrta a Texans.....Nagyon
ThundersNFL a Paraszt
LanceVance
7 órája
Óriási meccs lett!
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
7 órája
na végre meccshez értem én is.nem, most úgy védekeznek ez ellen, hogy eddig nyomták a full fogyatékot
Chargers ugye nem olvadt le?
Kúrfürst briareos
7 órája
bizony a régi eredménykövetők azért kemények voltak lecsapott a banhammer jópárszorMai fiatalok amúgy milyen könnyen triggerelődnek, bezzeg én végig eredménykövetőztem még a buttfumble meccset is ( ne kérdezzétek miért néztem végig azt a meccset ) 😀Te látványosan csinálod egész este , de ennél nagyobb örömöd ne legyenÉn se kedvelem a csapatod de nem járok oda kárörvendeni...szarok vagyunk nem kérdés...de idén még a PO sem volt reális elvárásez egy eredménykövető
Petila
Negritis, a vajda
Petila
Wester
7 órája
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL - ez mennyire Chargerses. 😀
7 órája
+2
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
7 órája
shagi0206
11 261
De akkor mi ösztökélt arra, hogy neked Jets szurkolónak kell lenned? 😀Ez így van de akkor még az út elején jártam 😀Jó de a Jets szurkoló olyan mint a keleti harcosok, akik addig rugdosták a bambuszrudat, hogy teljesen érzéketlen már a sípcsontjuk. 😀Mai fiatalok amúgy milyen könnyen triggerelődnek, bezzeg én végig eredménykövetőztem még a buttfumble meccset is ( ne kérdezzétek miért néztem végig azt a meccset ) 😀Te látványosan csinálod egész este , de ennél nagyobb örömöd ne legyenÉn se kedvelem a csapatod de nem járok oda kárörvendeni...szarok vagyunk nem kérdés...de idén még a PO sem volt reális elvárásez egy eredménykövető
Petila
Negritis, a vajda
Petila
Wester
bobi0092
Wester
7 órája
bogjosi
1 574
visszahordott extra pont 😀 kééész, végem 😀
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
7 órája
Anyád
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
7 órája
casaubon
2 602
Wow