NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Wild Card szombat
1 017
60
Wild Card szombat
Biztos nem mentél még WC-re se, oszt itt panaszkodszjó meccsfaszt jó, 5 perce nem történt semmi
qpee1
Löfli
Lesz ez még így se!
mert itt vagy és nem a WC-n xddjó meccsfaszt jó, 5 perce nem történt semmi
qpee1
Löfli
Hát ha Mike Evans nem vonul hamarosan vissza és veszélyes lesz az elkapott TD-ire akkor lehet vissza kell jönnie, hogy előtte maradjon.Gates nem ér rá?Na jó akkor Wr2 kellene megy normális TE....Ladd McConkey just set the record for the most Receiving Yards by a rookie in a playoff game in NFL History ⚡️
— The 33rd Team (@The33rdTeamFB) January 12, 2025
Ladd McConkey: 188 (and counting)
Puka Nacua: 181
D.K. Metcalf: 160
Jeremy Maclin: 146
Keenan Allen: 142
Keith Jackson: 142
Reggie Bush: 132
Rashee Rice: 130 https://t.co/KtVsbNf9x0 pic.twitter.com/SbYHTjnEny
De Herbertnek nincs WR1-e, legalább is nem látszik
zacknorb
ThundersNFL a Paraszt
steelwolf
Menj vissza a WC-re!!!jó meccsfaszt jó, 5 perce nem történt semmi
qpee1
Löfli
Jó az, én nem bántam meg hogy elkezdtem. Mondjuk ahhoz meg kurvára nem vagyok naprakész mindennel, amit az a játék megkér.aztakurva milyen 21. század lett ez a gmgame. hány százaléka brokkolifej a regnáló játékosoknak?Oda nem csak GM Game draft idején megy fel az ember? 😀discordon aktívgone but never forgottenÉs anoval mi lett?
Kúrfürst briareos
Heisman nádor
Löfli
iktriad
fake.id
PO jelenlétetQJ-nak 700+ yardja meg 8 TD-je volt az alapszakaszban. Mi többet akarsz egy futás orientált csapat WR2-jétől?Na jó akkor Wr2 kellene megy normális TE....Ladd McConkey just set the record for the most Receiving Yards by a rookie in a playoff game in NFL History ⚡️
zacknorb
ThundersNFL a Paraszt
Sixo
Lesz ez még így se!
jó meccsfaszt jó, 5 perce nem történt semmi
qpee1
QJ-nak 700+ yardja meg 8 TD-je volt az alapszakaszban. Mi többet akarsz egy futás orientált csapat WR2-jétől?Na jó akkor Wr2 kellene megy normális TE....Ladd McConkey just set the record for the most Receiving Yards by a rookie in a playoff game in NFL History ⚡️
zacknorb
ThundersNFL a Paraszt
Gates nem ér rá?Na jó akkor Wr2 kellene megy normális TE....Ladd McConkey just set the record for the most Receiving Yards by a rookie in a playoff game in NFL History ⚡️
zacknorb
ThundersNFL a Paraszt
aztakurva milyen 21. század lett ez a gmgame. hány százaléka brokkolifej a regnáló játékosoknak?Oda nem csak GM Game draft idején megy fel az ember? 😀discordon aktívgone but never forgottenÉs anoval mi lett?
Kúrfürst briareos
Heisman nádor
Löfli
iktriad
Ha nem boomer, akkor nemdiscordon aktívOda nem csak GM Game draft idején megy fel az ember? 😀
Löfli
iktriad
Mondjuk akkor nem vesz nyomtatott Sportot sem 😀
Na jó akkor Wr2 kellene megy normális TE....Ladd McConkey just set the record for the most Receiving Yards by a rookie in a playoff game in NFL History ⚡️
zacknorb
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
Oda nem csak GM Game draft idején megy fel az ember? 😀discordon aktívgone but never forgottenÉs anoval mi lett?
Kúrfürst briareos
Heisman nádor
Löfli
Ladd McConkey just set the record for the most Receiving Yards by a rookie in a playoff game in NFL History ⚡️
biztam benne h ez lesz amikor üres területre inditottamhogymi?És anoval mi lett?gone but never forgottenAz még nem ez volt, akkor valami nfl.hu vagy mi volt a neve.2006 v 7ben még 3t baszott ki egy egész évre 😋Kétlem, hogy bárki is bannolt ezen a fórumon valaha is. Voltak itt olyan káromkodások egymás szüleire, de semmi sem kárt érte.bizony a régi eredménykövetők azért kemények voltak lecsapott a banhammer jópárszorMai fiatalok amúgy milyen könnyen triggerelődnek, bezzeg én végig eredménykövetőztem még a buttfumble meccset is ( ne kérdezzétek miért néztem végig azt a meccset ) 😀Te látványosan csinálod egész este , de ennél nagyobb örömöd ne legyenÉn se kedvelem a csapatod de nem járok oda kárörvendeni...szarok vagyunk nem kérdés...de idén még a PO sem volt reális elvárásez egy eredménykövető
Petila
és többen is "kárörvendünk" a chargersen
valahogy mégis csak nekem szólsz be folyamatosan ...
Negritis, a vajda
Petila
Wester
Kúrfürst briareos
Sixo
fake.id
Sixo
Kúrfürst briareos
Heisman nádor
Kúrfürst briareos
Kampman
hogymi?És anoval mi lett?gone but never forgottenAz még nem ez volt, akkor valami nfl.hu vagy mi volt a neve.2006 v 7ben még 3t baszott ki egy egész évre 😋Kétlem, hogy bárki is bannolt ezen a fórumon valaha is. Voltak itt olyan káromkodások egymás szüleire, de semmi sem kárt érte.bizony a régi eredménykövetők azért kemények voltak lecsapott a banhammer jópárszorMai fiatalok amúgy milyen könnyen triggerelődnek, bezzeg én végig eredménykövetőztem még a buttfumble meccset is ( ne kérdezzétek miért néztem végig azt a meccset ) 😀Te látványosan csinálod egész este , de ennél nagyobb örömöd ne legyenÉn se kedvelem a csapatod de nem járok oda kárörvendeni...szarok vagyunk nem kérdés...de idén még a PO sem volt reális elvárásez egy eredménykövető
Petila
és többen is "kárörvendünk" a chargersen
valahogy mégis csak nekem szólsz be folyamatosan ...
Negritis, a vajda
Petila
Wester
Kúrfürst briareos
Sixo
fake.id
Sixo
Kúrfürst briareos
Heisman nádor
Kúrfürst briareos
Egyszer ittam vele. De arra az estére nem emlékszem. Kérdezd meg Löflit ő volt aznap este a legjózanabb.Sixot kérdezd, ő szokott vele iszogatni. 😀És anoval mi lett?Az még nem ez volt, akkor valami nfl.hu vagy mi volt a neve.gone but never forgotten
Sixo
Kúrfürst briareos
Heisman nádor
iktriad