NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Wild Card szombat
777
52
22:30-tól, ARENA4
Wild Card szombat
2 feliratkozó
30 perce
Justin Herbert threw 3 INTs on 504 attempts in the regular seasonEnnyit tesz, hogy azon az 500 snappen nem WIll Anderson Hunter meg kergette és nem Lassiter meg Stingley fogta az elkapóit-
He has 2 INTs on 24 attempts so far tonight 🫠
zacknorb
31 perce
Kampman
28 745
tippmixprón meccs előtt 2,33Mekkora odds volt ránk?Nincs is jobb mint mikor az első meccs már viszi is a mix-et.Én min. 4 TD-t tippeltem erre a meccsre, van még esély
Tactful Cactus
Kampman
LanceVance
32 perce
A nézők.ha nem lennénk a POban akkor is így vélekednékAz hogy az underdog csapatod mit rak fel, mert ma nagy az arcmi köze a holnapi napnak ahhoz most mi van?welcome to the PO chargersMajd azért meglátjuk: 1, a holnapot, 2 a következő éveket
this is how we know you
Negritis, a vajda
Petila
Negritis, a vajda
Petila
mindig így szoktam
btw ki is az underdog ezen a meccsen?
Negritis, a vajda
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
32 perce
Amikor én ittam olyat akkor kb vacak voltha nem torpedo, akkor most a gose megy meg a tropical swinger milkshake ipaOnly beernekem ezek az imperial ipák már megfekszik a belem. ha sürgős nagyon bebaszni, akkor rövidezni kell úgyis xdNekem elég egy evermindHa elmennek 2&75 re meghívok mindenkit egy sörresierra nevada torpedo ipa rendel
KeyG
fake.id
Janek
fake.id
Akkor a dipa az arany középút
Janek
fake.id
32 perce
Szerintem a bentlévő műbrokit tolta bentebbÉs valóban!kurva vicces ezen a gifen, hogy csekk megpróbálja maga alá húzni a széket, az meg egy centit sem mozdul xdMi van ma Herberttel?Elchargerkedte.
ender1112
Ik, momentum?Jogos, most nagyon a Texansnál van a
Heisman nádor
iktriad
fake.id
Dzsokijuing
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
32 perce
Justin Herbert threw 3 INTs on 504 attempts in the regular seasonHe has 2 INTs on 24 attempts so far tonight 🫠
32 perce
Oké, ez most igaz, de egész meccsen bénázik.Mi van ma Herberttel?Inkább a WR-é
ender1112
ThundersNFL a Paraszt
32 perce
ha nem lennénk a POban akkor is így vélekednékAz hogy az underdog csapatod mit rak fel, mert ma nagy az arcmi köze a holnapi napnak ahhoz most mi van?welcome to the PO chargersMajd azért meglátjuk: 1, a holnapot, 2 a következő éveket
this is how we know you
Negritis, a vajda
Petila
Negritis, a vajda
Petila
mindig így szoktam
btw ki is az underdog ezen a meccsen?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
32 perce
Fele már megvanNincs is jobb mint mikor az első meccs már viszi is a mix-et.Én min. 4 TD-t tippeltem erre a meccsre, van még esély
Tactful Cactus
Kampman
32 perce
Tessék....Arra Herberttől kb 3% esély van idénLófaszt, Pikk 6-osJöhet a nyitó TD, ha kezdünk 😎aszondod stripsack visszahordás?
Chargers LT
Negritis, a vajda
ThundersNFL a Paraszt
Chargers LT
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
32 perce
És valóban!kurva vicces ezen a gifen, hogy csekk megpróbálja maga alá húzni a széket, az meg egy centit sem mozdul xdMi van ma Herberttel?Elchargerkedte.
ender1112
Heisman nádor
iktriad
fake.id
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
33 perce
Tactful Cactus
14 172
Ha így marad Herbie és a Chargers 20-6 haza egy újabb PO vereséggel.huhhh
iktriad
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
33 perce
LanceVance
1 437
Mekkora odds volt ránk?Nincs is jobb mint mikor az első meccs már viszi is a mix-et.Én min. 4 TD-t tippeltem erre a meccsre, van még esély
Tactful Cactus
Kampman
33 perce
Ha így marad Herbie és a Chargers 20-6 haza egy újabb PO vereséggel.
33 perce
Petila
722
Az hogy az underdog csapatod mit rak fel, mert ma nagy az arcmi köze a holnapi napnak ahhoz most mi van?welcome to the PO chargersMajd azért meglátjuk: 1, a holnapot, 2 a következő éveket
this is how we know you
Negritis, a vajda
Petila
Negritis, a vajda
33 perce
kurva vicces ezen a gifen, hogy csekk megpróbálja maga alá húzni a széket, az meg egy centit sem mozdul xdMi van ma Herberttel?Elchargerkedte.
ender1112
Heisman nádor
iktriad
34 perce
Kampman
28 745
Nincs is jobb mint mikor az első meccs már viszi is a mix-et.Én min. 4 TD-t tippeltem erre a meccsre, van még esély
Tactful Cactus
34 perce
Mi van ma Herberttel?Porsche helyett csak kicsi kocsi 🤔
ender1112
35 perce
Nincs is jobb mint mikor az első meccs már viszi is a mix-et.2000 ejró remélem
Tactful Cactus
35 perce
mi köze a holnapi napnak ahhoz most mi van?welcome to the PO chargersMajd azért meglátjuk: 1, a holnapot, 2 a következő éveket
this is how we know you
Negritis, a vajda
Petila
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
35 perce
shagi0206
11 255
Nincs is jobb mint mikor az első meccs már viszi is a mix-et.Jobb az, nem kell izgulni a többin 😊
Tactful Cactus
35 perce
Tactful Cactus
14 172
Nincs is jobb mint mikor az első meccs már viszi is a mix-et.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
35 perce
na lehet menni aludni😀
Brekiék nem fogják megengedni azt a luxust, hogy ennyi drive-juk legyen punt hegyekkel vége, meg ToD meg pick 6 😀
35 perce
Petila
722
welcome to the PO chargersMajd azért meglátjuk: 1, a holnapot, 2 a következő éveket
this is how we know you
Negritis, a vajda
36 perce
Mi van ma Herberttel?Elchargerkedte.
ender1112
Heisman nádor