Wild Card szombat
3 hónapja
Vagy ha igen, addigra már késő lesz.Remélem nem jön rá erre ezen a meccsenÉn ha MT lennék JF-et többet használnámSzerintem is több esélyük lenne vele.
KeyG
iktriad
KeyG
3 hónapja
gedam
6 027
kicsit túlgondolja ezt a vasas o
3 hónapja
Én ha MT lennék JF-et többet használnámMióta leírtad gondolkozom rajta, hogy ki a francra gondolsz a JF-fel, aztán csak felkapcsolt a lámpa a fejemben 😀 Igen, ebben egyetértek amúgy.
KeyG
3 hónapja
Remélem nem jön rá erre ezen a meccsenÉn ha MT lennék JF-et többet használnámSzerintem is több esélyük lenne vele.
KeyG
iktriad
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
3 hónapja
Én ha MT lennék JF-et többet használnámSzerintem is több esélyük lenne vele.
KeyG
3 hónapja
Harap a D!

3 hónapja
nem úgy tűnik hogy ez sikerülni fogSteel O nem tud fellèpni akkor ez sima lesz....Igazából nem is akartam nézni ezt a meccset pont amiatt, mert túl nagy a különbség a 2 O között, amit a Pitts D nem fog tudni áthidalni. És a Ravens D is jobb, mint az alapszakasz első felében.
dande2
shagi0206
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
Ilyen WR sorral csoda lesz, ha 3. negyedben még partyban leszünk.Steel O nem tud fellèpni akkor ez sima lesz....Igazából nem is akartam nézni ezt a meccset pont amiatt, mert túl nagy a különbség a 2 O között, amit a Pitts D nem fog tudni áthidalni. És a Ravens D is jobb, mint az alapszakasz első felében.
dande2
shagi0206
3 hónapja
Én ha MT lennék JF-et többet használnám
We are just the Ravens!
3 hónapja
Steel O nem tud fellèpni akkor ez sima lesz....Igazából nem is akartam nézni ezt a meccset pont amiatt, mert túl nagy a különbség a 2 O között, amit a Pitts D nem fog tudni áthidalni. És a Ravens D is jobb, mint az alapszakasz első felében.
dande2
3 hónapja
Remélem Balfék hülye lesz és nem őt válasszaaz a play fel volt rajzolvaEzért is hívtuk Monkent HC interjúra. 😀
Negritis, a vajda
iktriad
We are just the Ravens!
3 hónapja
Kivève egy bizonyos Cooper DeJean 😎🥳Fitzpatrick RIPKing Henry már poszterre rakott pár védőt karrierje során.
Löfli
iktriad
3 hónapja
Steel O nem tud fellèpni akkor ez sima lesz....
3 hónapja
Fitzpatrick RIPKing Henry már poszterre rakott pár védőt karrierje során.
Löfli
3 hónapja
Most igen 😊Passzjáték? Az a gyengék sportja. 😀most próbáltak egyet nem is sikerült 😀
iktriad
Negritis, a vajda
3 hónapja
az a play fel volt rajzolva
3 hónapja
Bateman es a kemia. 😁

3 hónapja
Wow, Bateman! Az oda volt rakva.
3 hónapja
Vicc volt ez a védekezés
3 hónapja
Ismetles a tudas anyjaPasszjáték? Az a gyengék sportja. 😀most próbáltak egyet nem is sikerült 😀
iktriad
Negritis, a vajda
3 hónapja
“Ezt most megúsztad, de nekünk Elég ha csak egyszer elkapunk”Csak nehogy vki kiüsse ebben a sok futkározásban.egy ideje már megy ez a duma 😊
steelwolf
Negritis, a vajda
-mondták a zsaruk a Teflon Donnak
3 hónapja
Passzjáték? Az a gyengék sportja. 😀most próbáltak egyet nem is sikerült 😀
iktriad
3 hónapja
Fitzpatrick RIP
3 hónapja
Ő jobban is vigyáz magára, mint tette azt Newton (vagy teszi azt Allen)Úgy amióta a ligában van 😀Csak nehogy vki kiüsse ebben a sok futkározásban.egy ideje már megy ez a duma 😊
steelwolf
Negritis, a vajda
dande2