NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Wild Card szombat
766
51
22:30-tól, ARENA4
Wild Card szombat
2 feliratkozó
18 perce
bizony a régi eredménykövetők azért kemények voltak lecsapott a banhammer jópárszorMai fiatalok amúgy milyen könnyen triggerelődnek, bezzeg én végig eredménykövetőztem még a buttfumble meccset is ( ne kérdezzétek miért néztem végig azt a meccset ) 😀Te látványosan csinálod egész este , de ennél nagyobb örömöd ne legyenÉn se kedvelem a csapatod de nem járok oda kárörvendeni...szarok vagyunk nem kérdés...de idén még a PO sem volt reális elvárásez egy eredménykövető
Petila
és többen is "kárörvendünk" a chargersen
valahogy mégis csak nekem szólsz be folyamatosan ...
Negritis, a vajda
Petila
Wester
19 perce
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL - ez mennyire Chargerses. 😀
19 perce
+2
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
19 perce
shagi0206
11 255
De akkor mi ösztökélt arra, hogy neked Jets szurkolónak kell lenned? 😀Ez így van de akkor még az út elején jártam 😀Jó de a Jets szurkoló olyan mint a keleti harcosok, akik addig rugdosták a bambuszrudat, hogy teljesen érzéketlen már a sípcsontjuk. 😀Mai fiatalok amúgy milyen könnyen triggerelődnek, bezzeg én végig eredménykövetőztem még a buttfumble meccset is ( ne kérdezzétek miért néztem végig azt a meccset ) 😀Te látványosan csinálod egész este , de ennél nagyobb örömöd ne legyenÉn se kedvelem a csapatod de nem járok oda kárörvendeni...szarok vagyunk nem kérdés...de idén még a PO sem volt reális elvárásez egy eredménykövető
Petila
Negritis, a vajda
Petila
Wester
bobi0092
Wester
19 perce
bogjosi
1 574
visszahordott extra pont 😀 kééész, végem 😀
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
19 perce
Anyád
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
19 perce
casaubon
2 586
Wow
19 perce
na végre meccshez értem én is.6-0, 6-23
Chargers ugye nem olvadt le?
Kúrfürst briareos
döntsd el 😊
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
19 perce
Momentumoztok itt folyamatosanVégre itt a SZIKRA
19 perce
Ezt de elkúrta a Texans.....
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
19 perce
Ladd -> WR1 (Ebben az újonc classban csak WR2, de az is szép dolog😊
19 perce
nah ez szép volttalán még van elég idő
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
20 perce
Ez milyen furcsa meccs.
20 perce
na végre meccshez értem én is.Chargers ugye nem olvadt le?
20 perce
shagi0206
11 255
Nézzenek oda, ilyet is tudnak?
20 perce
Ez így van de akkor még az út elején jártam 😀Jó de a Jets szurkoló olyan mint a keleti harcosok, akik addig rugdosták a bambuszrudat, hogy teljesen érzéketlen már a sípcsontjuk. 😀Mai fiatalok amúgy milyen könnyen triggerelődnek, bezzeg én végig eredménykövetőztem még a buttfumble meccset is ( ne kérdezzétek miért néztem végig azt a meccset ) 😀Te látványosan csinálod egész este , de ennél nagyobb örömöd ne legyenÉn se kedvelem a csapatod de nem járok oda kárörvendeni...szarok vagyunk nem kérdés...de idén még a PO sem volt reális elvárásez egy eredménykövető
Petila
Negritis, a vajda
Petila
Wester
bobi0092
Lesz ez még így se!