NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Wild Card szombat
860
53
22:30-tól, ARENA4
Wild Card szombat
2 feliratkozó
36 perce
2006 v 7ben még 3t baszott ki egy egész évre 😋Kétlem, hogy bárki is bannolt ezen a fórumon valaha is. Voltak itt olyan káromkodások egymás szüleire, de semmi sem kárt érte.bizony a régi eredménykövetők azért kemények voltak lecsapott a banhammer jópárszorMai fiatalok amúgy milyen könnyen triggerelődnek, bezzeg én végig eredménykövetőztem még a buttfumble meccset is ( ne kérdezzétek miért néztem végig azt a meccset ) 😀Te látványosan csinálod egész este , de ennél nagyobb örömöd ne legyenÉn se kedvelem a csapatod de nem járok oda kárörvendeni...szarok vagyunk nem kérdés...de idén még a PO sem volt reális elvárásez egy eredménykövető
Petila
és többen is "kárörvendünk" a chargersen
valahogy mégis csak nekem szólsz be folyamatosan ...
Negritis, a vajda
Petila
Wester
Kúrfürst briareos
Sixo
37 perce
idáig Traitorst néztem, miről maradtam le?
37 perce
Nem rég amikor még Rózsa Sándor betyár volt itt, akkor ment amadeusnak, nem? 😀amadeust is sztemSobrit annak idején tiltották párszor.Kétlem, hogy bárki is bannolt ezen a fórumon valaha is. Voltak itt olyan káromkodások egymás szüleire, de semmi sem kárt érte.bizony a régi eredménykövetők azért kemények voltak lecsapott a banhammer jópárszorMai fiatalok amúgy milyen könnyen triggerelődnek, bezzeg én végig eredménykövetőztem még a buttfumble meccset is ( ne kérdezzétek miért néztem végig azt a meccset ) 😀Te látványosan csinálod egész este , de ennél nagyobb örömöd ne legyenÉn se kedvelem a csapatod de nem járok oda kárörvendeni...szarok vagyunk nem kérdés...de idén még a PO sem volt reális elvárásez egy eredménykövető
Petila
Negritis, a vajda
Petila
Wester
Kúrfürst briareos
Sixo
Kampman
Kúrfürst briareos
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
37 perce
mondjuk még egy ilyen 0 másodperces, 65 laterálos rögbis egyenlítés jöhetne a végén.
37 perce
Azt nem tudom, mert ő nálam nagyon sokáig ignoreon volt.Sobrit annak idején tiltották párszor.Kétlem, hogy bárki is bannolt ezen a fórumon valaha is. Voltak itt olyan káromkodások egymás szüleire, de semmi sem kárt érte.bizony a régi eredménykövetők azért kemények voltak lecsapott a banhammer jópárszorMai fiatalok amúgy milyen könnyen triggerelődnek, bezzeg én végig eredménykövetőztem még a buttfumble meccset is ( ne kérdezzétek miért néztem végig azt a meccset ) 😀Te látványosan csinálod egész este , de ennél nagyobb örömöd ne legyenÉn se kedvelem a csapatod de nem járok oda kárörvendeni...szarok vagyunk nem kérdés...de idén még a PO sem volt reális elvárásez egy eredménykövető
Petila
Negritis, a vajda
Petila
Wester
Kúrfürst briareos
Sixo
Kampman
38 perce
De akkor mi ösztökélt arra, hogy neked Jets szurkolónak kell lenned? 😀Ez így van de akkor még az út elején jártam 😀Jó de a Jets szurkoló olyan mint a keleti harcosok, akik addig rugdosták a bambuszrudat, hogy teljesen érzéketlen már a sípcsontjuk. 😀Mai fiatalok amúgy milyen könnyen triggerelődnek, bezzeg én végig eredménykövetőztem még a buttfumble meccset is ( ne kérdezzétek miért néztem végig azt a meccset ) 😀Te látványosan csinálod egész este , de ennél nagyobb örömöd ne legyenÉn se kedvelem a csapatod de nem járok oda kárörvendeni...szarok vagyunk nem kérdés...de idén még a PO sem volt reális elvárásez egy eredménykövető
Petila
Negritis, a vajda
Petila
Wester
bobi0092
Wester
shagi0206
Első AFC döntőben a Colts ellen underdogok voltak, ott kezdtem nekik szurkolni, viszont rendszeresen meccset nézni csak a második AFC döntő utáni évben kezdtem, szóval lehet én vagyok a PO drought oka 😀De akkor mi ösztökélt arra, hogy neked Jets szurkolónak kell lenned? 😀Ez így van de akkor még az út elején jártam 😀Jó de a Jets szurkoló olyan mint a keleti harcosok, akik addig rugdosták a bambuszrudat, hogy teljesen érzéketlen már a sípcsontjuk. 😀Mai fiatalok amúgy milyen könnyen triggerelődnek, bezzeg én végig eredménykövetőztem még a buttfumble meccset is ( ne kérdezzétek miért néztem végig azt a meccset ) 😀Te látványosan csinálod egész este , de ennél nagyobb örömöd ne legyenÉn se kedvelem a csapatod de nem járok oda kárörvendeni...szarok vagyunk nem kérdés...de idén még a PO sem volt reális elvárásez egy eredménykövető
Petila
Negritis, a vajda
Petila
Wester
bobi0092
Wester
shagi0206
Lesz ez még így se!
38 perce
Kampman
28 748
A 25-12 nem scorigami eredmény, de pl. a 25-18, a 32-12 és a 39-12 az lenne.
38 perce
bobi0092
4 372
Chargers kidolgozta a 4 pontos TD-t... zseniális
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
38 perce
Cruyffista
3 514
Láttam én már ilyet?!Lawrence 28-0-rol forditott ezek ellen wildcard meccsen, az picit durvabb volt, de ez a mai is kivalo
nagylaza, főpohárnok
38 perce
a régi jó snowflake adminokból már nem maradt semmi xdbizony a régi eredménykövetők azért kemények voltak lecsapott a banhammer jópárszorMai fiatalok amúgy milyen könnyen triggerelődnek, bezzeg én végig eredménykövetőztem még a buttfumble meccset is ( ne kérdezzétek miért néztem végig azt a meccset ) 😀Te látványosan csinálod egész este , de ennél nagyobb örömöd ne legyenÉn se kedvelem a csapatod de nem járok oda kárörvendeni...szarok vagyunk nem kérdés...de idén még a PO sem volt reális elvárásez egy eredménykövető
Petila
Negritis, a vajda
Petila
Wester
Kúrfürst briareos
38 perce
texans coach remélem meme lesz 😀Same vibes
Negritis, a vajda
www.youtube.com/watch?v=YZAQBG4Qbt8
38 perce
amadeust is sztemSobrit annak idején tiltották párszor.Kétlem, hogy bárki is bannolt ezen a fórumon valaha is. Voltak itt olyan káromkodások egymás szüleire, de semmi sem kárt érte.bizony a régi eredménykövetők azért kemények voltak lecsapott a banhammer jópárszorMai fiatalok amúgy milyen könnyen triggerelődnek, bezzeg én végig eredménykövetőztem még a buttfumble meccset is ( ne kérdezzétek miért néztem végig azt a meccset ) 😀Te látványosan csinálod egész este , de ennél nagyobb örömöd ne legyenÉn se kedvelem a csapatod de nem járok oda kárörvendeni...szarok vagyunk nem kérdés...de idén még a PO sem volt reális elvárásez egy eredménykövető
Petila
Negritis, a vajda
Petila
Wester
Kúrfürst briareos
Sixo
Kampman
38 perce
Chargers kicker mi a faszt akart....elkapni a labdát?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
38 perce
2 megsemmisitő sack után big play td majd blokkolt xp 2 pt td
38 perce
Láttam én már ilyet?!visszahordott extra pontot vagy ekkora hikomat meccset? 😀
nagylaza, főpohárnok
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
39 perce
Kampman
28 748
Sobrit annak idején tiltották párszor.Kétlem, hogy bárki is bannolt ezen a fórumon valaha is. Voltak itt olyan káromkodások egymás szüleire, de semmi sem kárt érte.bizony a régi eredménykövetők azért kemények voltak lecsapott a banhammer jópárszorMai fiatalok amúgy milyen könnyen triggerelődnek, bezzeg én végig eredménykövetőztem még a buttfumble meccset is ( ne kérdezzétek miért néztem végig azt a meccset ) 😀Te látványosan csinálod egész este , de ennél nagyobb örömöd ne legyenÉn se kedvelem a csapatod de nem járok oda kárörvendeni...szarok vagyunk nem kérdés...de idén még a PO sem volt reális elvárásez egy eredménykövető
Petila
Negritis, a vajda
Petila
Wester
Kúrfürst briareos
Sixo
39 perce
Láttam én már ilyet?!
39 perce
Kétlem, hogy bárki is bannolt ezen a fórumon valaha is. Voltak itt olyan káromkodások egymás szüleire, de semmi sem kárt érte.bizony a régi eredménykövetők azért kemények voltak lecsapott a banhammer jópárszorMai fiatalok amúgy milyen könnyen triggerelődnek, bezzeg én végig eredménykövetőztem még a buttfumble meccset is ( ne kérdezzétek miért néztem végig azt a meccset ) 😀Te látványosan csinálod egész este , de ennél nagyobb örömöd ne legyenÉn se kedvelem a csapatod de nem járok oda kárörvendeni...szarok vagyunk nem kérdés...de idén még a PO sem volt reális elvárásez egy eredménykövető
Petila
Negritis, a vajda
Petila
Wester
Kúrfürst briareos
39 perce
Ahhoz szerintem Joe Namath idejében kellett kezdeni a szurkolást. 😊De akkor mi ösztökélt arra, hogy neked Jets szurkolónak kell lenned? 😀Ez így van de akkor még az út elején jártam 😀Jó de a Jets szurkoló olyan mint a keleti harcosok, akik addig rugdosták a bambuszrudat, hogy teljesen érzéketlen már a sípcsontjuk. 😀Mai fiatalok amúgy milyen könnyen triggerelődnek, bezzeg én végig eredménykövetőztem még a buttfumble meccset is ( ne kérdezzétek miért néztem végig azt a meccset ) 😀Te látványosan csinálod egész este , de ennél nagyobb örömöd ne legyenÉn se kedvelem a csapatod de nem járok oda kárörvendeni...szarok vagyunk nem kérdés...de idén még a PO sem volt reális elvárásez egy eredménykövető
Petila
Negritis, a vajda
Petila
Wester
bobi0092
Wester
shagi0206
39 perce
Nem kicsitÉs hogy elqrta a Chargers!Ezt de elkúrta a Texans.....Nagyon
ThundersNFL a Paraszt
LanceVance
Burkus
39 perce
Na de az extránál mekkorát javítottatok!Ezt de elkúrta a Texans.....Nagyon
ThundersNFL a Paraszt
LanceVance
39 perce
KÁR HOGY NINCS ELSŐ SZÁMŰ WRÜNK MI LENNE HA LENNEEgy 🍾 a Patsnek
Sixo
40 perce
texans coach remélem meme lesz 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!