NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Wild Card szombat
777
52
22:30-tól, ARENA4
Wild Card szombat
2 feliratkozó
16 perce
a régi jó snowflake adminokból már nem maradt semmi xdbizony a régi eredménykövetők azért kemények voltak lecsapott a banhammer jópárszorMai fiatalok amúgy milyen könnyen triggerelődnek, bezzeg én végig eredménykövetőztem még a buttfumble meccset is ( ne kérdezzétek miért néztem végig azt a meccset ) 😀Te látványosan csinálod egész este , de ennél nagyobb örömöd ne legyenÉn se kedvelem a csapatod de nem járok oda kárörvendeni...szarok vagyunk nem kérdés...de idén még a PO sem volt reális elvárásez egy eredménykövető
Petila
és többen is "kárörvendünk" a chargersen
valahogy mégis csak nekem szólsz be folyamatosan ...
Negritis, a vajda
Petila
Wester
Kúrfürst briareos
16 perce
texans coach remélem meme lesz 😀Same vibes
Negritis, a vajda
www.youtube.com/watch?v=YZAQBG4Qbt8
16 perce
amadeust is sztemSobrit annak idején tiltották párszor.Kétlem, hogy bárki is bannolt ezen a fórumon valaha is. Voltak itt olyan káromkodások egymás szüleire, de semmi sem kárt érte.bizony a régi eredménykövetők azért kemények voltak lecsapott a banhammer jópárszorMai fiatalok amúgy milyen könnyen triggerelődnek, bezzeg én végig eredménykövetőztem még a buttfumble meccset is ( ne kérdezzétek miért néztem végig azt a meccset ) 😀Te látványosan csinálod egész este , de ennél nagyobb örömöd ne legyenÉn se kedvelem a csapatod de nem járok oda kárörvendeni...szarok vagyunk nem kérdés...de idén még a PO sem volt reális elvárásez egy eredménykövető
Petila
Negritis, a vajda
Petila
Wester
Kúrfürst briareos
Sixo
Kampman
17 perce
Chargers kicker mi a faszt akart....elkapni a labdát?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
17 perce
2 megsemmisitő sack után big play td majd blokkolt xp 2 pt td
17 perce
Láttam én már ilyet?!visszahordott extra pontot vagy ekkora hikomat meccset? 😀
nagylaza, főpohárnok
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
17 perce
Kampman
28 745
Sobrit annak idején tiltották párszor.Kétlem, hogy bárki is bannolt ezen a fórumon valaha is. Voltak itt olyan káromkodások egymás szüleire, de semmi sem kárt érte.bizony a régi eredménykövetők azért kemények voltak lecsapott a banhammer jópárszorMai fiatalok amúgy milyen könnyen triggerelődnek, bezzeg én végig eredménykövetőztem még a buttfumble meccset is ( ne kérdezzétek miért néztem végig azt a meccset ) 😀Te látványosan csinálod egész este , de ennél nagyobb örömöd ne legyenÉn se kedvelem a csapatod de nem járok oda kárörvendeni...szarok vagyunk nem kérdés...de idén még a PO sem volt reális elvárásez egy eredménykövető
Petila
Negritis, a vajda
Petila
Wester
Kúrfürst briareos
Sixo
17 perce
Láttam én már ilyet?!
17 perce
Kétlem, hogy bárki is bannolt ezen a fórumon valaha is. Voltak itt olyan káromkodások egymás szüleire, de semmi sem kárt érte.bizony a régi eredménykövetők azért kemények voltak lecsapott a banhammer jópárszorMai fiatalok amúgy milyen könnyen triggerelődnek, bezzeg én végig eredménykövetőztem még a buttfumble meccset is ( ne kérdezzétek miért néztem végig azt a meccset ) 😀Te látványosan csinálod egész este , de ennél nagyobb örömöd ne legyenÉn se kedvelem a csapatod de nem járok oda kárörvendeni...szarok vagyunk nem kérdés...de idén még a PO sem volt reális elvárásez egy eredménykövető
Petila
Negritis, a vajda
Petila
Wester
Kúrfürst briareos
17 perce
Ahhoz szerintem Joe Namath idejében kellett kezdeni a szurkolást. 😊De akkor mi ösztökélt arra, hogy neked Jets szurkolónak kell lenned? 😀Ez így van de akkor még az út elején jártam 😀Jó de a Jets szurkoló olyan mint a keleti harcosok, akik addig rugdosták a bambuszrudat, hogy teljesen érzéketlen már a sípcsontjuk. 😀Mai fiatalok amúgy milyen könnyen triggerelődnek, bezzeg én végig eredménykövetőztem még a buttfumble meccset is ( ne kérdezzétek miért néztem végig azt a meccset ) 😀Te látványosan csinálod egész este , de ennél nagyobb örömöd ne legyenÉn se kedvelem a csapatod de nem járok oda kárörvendeni...szarok vagyunk nem kérdés...de idén még a PO sem volt reális elvárásez egy eredménykövető
Petila
Negritis, a vajda
Petila
Wester
bobi0092
Wester
shagi0206
17 perce
Nem kicsitÉs hogy elqrta a Chargers!Ezt de elkúrta a Texans.....Nagyon
ThundersNFL a Paraszt
LanceVance
Burkus
18 perce
Na de az extránál mekkorát javítottatok!Ezt de elkúrta a Texans.....Nagyon
ThundersNFL a Paraszt
LanceVance
18 perce
KÁR HOGY NINCS ELSŐ SZÁMŰ WRÜNK MI LENNE HA LENNEEgy 🍾 a Patsnek
Sixo
18 perce
texans coach remélem meme lesz 😀
18 perce
Namath.De akkor mi ösztökélt arra, hogy neked Jets szurkolónak kell lenned? 😀Ez így van de akkor még az út elején jártam 😀Jó de a Jets szurkoló olyan mint a keleti harcosok, akik addig rugdosták a bambuszrudat, hogy teljesen érzéketlen már a sípcsontjuk. 😀Mai fiatalok amúgy milyen könnyen triggerelődnek, bezzeg én végig eredménykövetőztem még a buttfumble meccset is ( ne kérdezzétek miért néztem végig azt a meccset ) 😀Te látványosan csinálod egész este , de ennél nagyobb örömöd ne legyenÉn se kedvelem a csapatod de nem járok oda kárörvendeni...szarok vagyunk nem kérdés...de idén még a PO sem volt reális elvárásez egy eredménykövető
Petila
Negritis, a vajda
Petila
Wester
bobi0092
Wester
shagi0206
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
18 perce
Teljesen megőrült minden
18 perce
Mi a faszom történik ezen a meccsen. Már rég el akartam menni aludni, de ekkora paralimpiát nem lehet itthagyni.
18 perce
casaubon
2 586
😅😅😅😅😅
18 perce
omfg 😀
19 perce
És hogy elqrta a Chargers!Ezt de elkúrta a Texans.....Nagyon
ThundersNFL a Paraszt
LanceVance