NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Wild Card vasárnap
1 feliratkozó
több mint 2 éve
Én láttam egyszer egy Tampa fant Mo-n csak nem tudom hol, inkább Brady fanok vannak"Semleges" szurekerek sehol? Tegnap itt tobzódott mindenki ☺️Az Eagles szimpatikusabb inkább, de mondjuk, hogy viszonylag semleges vagyok.
dande
Kampman
több mint 2 éve
Örülök hogy segíthettem 😀Tökéletes 🥳🥳🥳🥳🎉🥳"Semleges" szurekerek sehol? Tegnap itt tobzódott mindenki ☺️Hajrá kalózok, most jobb? 😊
dande
warr_b
dande
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
utálom bradyt szóval go eaglesDe mièèèrt olyan cúkiii
Adirotor
több mint 2 éve
bmeg erin homlokával mi történt?botox gone very wrong
több mint 2 éve
Mivel én tudok csoportellenfeleknek is drukkolni, hajrá NFC East egész PO-ban!!!🤗😁
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 2 éve
Tökéletes 🥳🥳🥳🥳🎉🥳"Semleges" szurekerek sehol? Tegnap itt tobzódott mindenki ☺️Hajrá kalózok, most jobb? 😊
dande
warr_b
több mint 2 éve
jó estét, hajrá Packers!akik ma Eagles név alatt futnak
több mint 2 éve
utálom bradyt szóval go eagles
több mint 2 éve
"Semleges" szurekerek sehol? Tegnap itt tobzódott mindenki ☺️Hajrá kalózok, most jobb? 😊
dande
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Pasta streamekkel mi lett? Régen kurva jó volt, mikor baggio berakta őket. 😀Megfőzték.
balintbaba
több mint 2 éve
Kampman
28 290
"Semleges" szurekerek sehol? Tegnap itt tobzódott mindenki ☺️Az Eagles szimpatikusabb inkább, de mondjuk, hogy viszonylag semleges vagyok.
dande
több mint 2 éve
Kampman
28 290
Mindig kedveltem azt az amerikai közvetítési gyakorlatot, hogy a pregame show után reklámszünet van, majd visszakapcsolnak Buckékhoz, hogy szó szerint 20 másodpercig bemondhassa, hogy mindjárt kezdünk, és újra reklám.Baseballban is ez van.
több mint 2 éve
prérifarkas
598
kicsi szél, jó lesz ezPicit valóban. Ki tudja lehet reggel fújt ennyire.
gedam
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 2 éve
"Semleges" szurekerek sehol? Tegnap itt tobzódott mindenki ☺️
több mint 2 éve
Invincible
801
Fly!Jó szurkolást mindenkinek!
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 2 éve
gedam
5 892
kicsi szél, jó lesz ez
több mint 2 éve
Egy kicsit fúj a szèl 💪💪💪
több mint 2 éve
Pasta streamekkel mi lett? Régen kurva jó volt, mikor baggio berakta őket. 😀
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 2 éve
Ja ha valaki tud ne tartsa magába. 😀Aréna sokkal előbb van mint a buff ugye? Mert akkor inkább nem nézem az eredménykövetőtÉn nemtom, de egy yt-s streamnek is tudnék örülni.
zsoeo
balintbaba
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 2 éve
Tartok tőle, hogy majd fog 😁igen itt már 2tdvel megy tampaAréna sokkal előbb van mint a buff ugye? Mert akkor inkább nem nézem az eredménykövetőtNyilván mivel tv valamennyivel biztos
zsoeo
dande
briareos
több mint 2 éve
Aréna sokkal előbb van mint a buff ugye? Mert akkor inkább nem nézem az eredménykövetőtÉn nemtom, de egy yt-s streamnek is tudnék örülni.
zsoeo
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c