NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 616
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Wild Card vasárnap
10 hónapja
de tiszta volt ez a 3.
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
tamas424
1 758
Mind az O, mind a D outcoach-olva van rendesen
10 hónapja
casaubon
2 392
Doubs 100 yard folottAz is durva, hogy minden meccs mas elkapo emelkedik ki
gamerkr
10 hónapja
remélem Quinn elmegy Seattle-be 😀Mekkora terített betli eddig
petey
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
10 hónapja
Szét szopatjak az LB meg Hibrid Safety sor zónázásátkonkrétan ezt vártuk a Dallas O-tól
Rodaron
10 hónapja
shagi0206
10 922
Mondjuk ha én hülye 2000 eurót tettem volna fel a tuti tippemre, akkor be se kellene mennem holnap dolgoznidolgozzon, aki szegény
r.baggio
10 hónapja
Rodaron
2 071
Szét szopatjak az LB meg Hibrid Safety sor zónázását
10 hónapja
hát ez a meccs gatya
10 hónapja
www.youtube.com/watch?v=HwVh8pmOot4
Vitézlő Titoknok tomz
10 hónapja
Oke ez az ideny is kuka.
10 hónapja
Mondjuk ha én hülye 2000 eurót tettem volna fel a tuti tippemre, akkor be se kellene mennem holnap dolgozni
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
10 hónapja
shagi0206
10 922
Nagy kár, hogy nincs már fent youtubeon 😀GáborNekem zh-m leszEddig jó, ami kevésbé, hogy három óra múlva kelnem kelleneNekem 5 óra múlva
r.baggio
ThundersNFL a Jobbágy
GergőbácsiKispestrőlA hegyről?
petey
10 hónapja
Kampman
28 304
TeddyPityu GyőrbőlGábor Kispestről?Nekem zh-m leszEddig jó, ami kevésbé, hogy három óra múlva kelnem kelleneNekem 5 óra múlva
r.baggio
ThundersNFL a Jobbágy
Gergőbácsi
petey
Gergőbácsi
10 hónapja
Doubs 100 yard folott
10 hónapja
Pityu GyőrbőlGábor Kispestről?Nekem zh-m leszEddig jó, ami kevésbé, hogy három óra múlva kelnem kelleneNekem 5 óra múlva
r.baggio
ThundersNFL a Jobbágy
Gergőbácsi
petey
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
10 hónapja
Vitézlő Titoknok tomz
1 355
10 hónapja
NBA? Az mi?sms-t írtál?Nekem zh-m leszEddig jó, ami kevésbé, hogy három óra múlva kelnem kelleneNekem 5 óra múlva
r.baggio
ThundersNFL a Jobbágy
Gergőbácsi
nba közvetítés megy a sport tv-n ott lehet beolvassák 😀
Negritis, a vajda
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
10 hónapja
Gábor Kispestről?Nekem zh-m leszEddig jó, ami kevésbé, hogy három óra múlva kelnem kelleneNekem 5 óra múlva
r.baggio
ThundersNFL a Jobbágy
Gergőbácsi
10 hónapja
shagi0206
10 922
Az elég tökös dobás volt.
10 hónapja
sms-t írtál?Nekem zh-m leszEddig jó, ami kevésbé, hogy három óra múlva kelnem kelleneNekem 5 óra múlva
r.baggio
ThundersNFL a Jobbágy
Gergőbácsi
nba közvetítés megy a sport tv-n ott lehet beolvassák 😀
10 hónapja
Esélyes, de az úgy hosszú 10 órás műszak leszEddig jó, ami kevésbé, hogy három óra múlva kelnem kelleneyou mean le se fekszel? 😀
r.baggio
zacknorb
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
10 hónapja
Ha még mindig a Sport TV-nél lenne az NFL, akkor ezt sms-ben mindenképpen jelezni kellene a kommentátoroknak.Nekem zh-m leszEddig jó, ami kevésbé, hogy három óra múlva kelnem kelleneNekem 5 óra múlva
r.baggio
ThundersNFL a Jobbágy
Gergőbácsi
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c