NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Wild Card vasárnap

10 hónapja
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 145 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
21-20 lesz a vége
Löfli
nem vagy iktriad
Negritis, a vajda
nem hát, hanem ellenIktriad!
Löfli
menjé csillagosat szarni hátha lesz még ebből meccs 😀
Negritis, a vajda
bocs, most megvárom a félidőt 😕

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
10 hónapja
Toto21 Chicago Bears 5 950
Bárányok ma eléggé hallgatnak
10 hónapja
FunHun New England Patriots 1 482
Love hátsó lábas dobásai teljesen olyanok mintha AR dobná
10 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 023 — The Mathematician
Sziasztok, Gábor vagyok Kispestről, Dallas szurkoló, az asszony meg GB, de megis jól elvagyunk, hihi, ja holnap vizsgázok, szorítsatok, de a meccset persze mindenképp megnézem mert aludni minek, van gyerekem CeeDee Lamb lesz a neve, de ráhúztunk egy Seahawks sapkát, hihi, haha, Ricsi te vagy a legjobb kommentátor, sziasztok!

Kvinteszencia.
akdestroyer
Ez is jó, de valaki írt egyszer ide a fórumra egy tökéletes smst
mustaine
Én voltam

"Sziasztok, kicsit hosszú lesz a levelem, de rengeteg kérdésem van, és annyira imádom ezt a csodálatos játékot, hogy a rájátszás kezdete óta egy percet sem aludtam! (Pedig holnap államvizsga és a munkahelyemen se láttak már pár hete, de majd ráérek mindezzel a túlságosan hosszú holtidényben foglalkozni)

Gábor barátommal szilveszterkor ismerkedtünk meg Kispesten, és mint kiderült, ő is hatalmas NFL fan, ma abban fogadtunk, hogy megpróbálkozunk-e a gyerekvállalással, remélem a Patriots nyer, mert nagyon szeretnék egy Ravensz kezeslábasban ugrándozó csöppséget! Gábor épp kint van a stadionban, azt üzeni nagy a hideg! 😊 Még anyukám is becsatlakozott a meccsnézésbe, noha ő a Houstonnak drukkol, de a félidőben apukám is beleszeretett az amerikaifociba, így kettő-kettő az arány a családban 😊 Azt mondjuk még nem sikerült megfejtenünk, hogy ki festi fel, majd ki törli le a sárga vonalakat, de Sanyi erre biztos tudja a választ.

Bár mamám padlásán néhány éve találtam pár Steelers-es alig használt pelenkát, mivel hobbim az ornitológia, nem is választhattam más kedvencet, mint "madaras" csapatot. És ugyan mindig bámulattal hallgatom a legendás történeteket szeretett sportágunk ikonjairól - Manning, Favre, Montana, Marino... - nő létemre nem mehetek el a divat mellett, a Bolti mór mezek hihetetlenül szépek és így két legyet ütöttem egy csapásra! A Denver legyőzése meg égi jel volt, hogy jól választottam, életem élménye! Szerintem innen Ray Lewisszal egyértelmű a Super Bowl, szerintetek?

Köszönet a remek közvetítésekhez, engem egy életre megfertőztetek, a dedikált NFL könyv a lakásom legértékesebb darabja! Kérlek olvassatok be, és akkor iszunk majd egy pezsgőt a tiszteletetekre, mint a Dolphins játékosok a hibátlan alapszakasz végén 😊

Teddy Győrből

u.i.: megalakult az első vidéki női amfocicsapat, az Orosz Lánysz, várjuk a bátor vállalkozókat!"
r.baggio
mondjuk be is dobhatod az aranyköpésekbe 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
davemayer Chicago Bears 14 750 — "Grammar maci"
Sziasztok, Gábor vagyok Kispestről, Dallas szurkoló, az asszony meg GB, de megis jól elvagyunk, hihi, ja holnap vizsgázok, szorítsatok, de a meccset persze mindenképp megnézem mert aludni minek, van gyerekem CeeDee Lamb lesz a neve, de ráhúztunk egy Seahawks sapkát, hihi, haha, Ricsi te vagy a legjobb kommentátor, sziasztok!

Kvinteszencia.
akdestroyer
mustaine
Az egész istálló együtt szurkol, nem tudom hogy fogom elérni a reggeli vonatot, go xy

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
10 hónapja
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 10 922
21-20 lesz a vége
Löfli
De kinek?
Sixo
Egy pontot nehez csinalni
casaubon
XP return?
Negritis, a vajda
az is 2 pont, nem?
10 hónapja
casaubon Green Bay Packers 2 392
Nem láttam idén egy Packers meccset sem, de ez a jatékkép mennyire becsapós? Mert a Dallas balfaszkodása ellenere ez nem egy 9-8as csapat képet kelti. Vagy most ez ilyen PO táltosodás?
Hanni
Az offense a szezon masodik feleben jo volt, a vedelem nekunk is meglepetes
10 hónapja
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 408 — no es importante

Kvinteszencia.
akdestroyer
mustaine
Én voltam

"Sziasztok, kicsit hosszú lesz a levelem, de rengeteg kérdésem van, és annyira imádom ezt a csodálatos játékot, hogy a rájátszás kezdete óta egy percet sem aludtam! (Pedig holnap államvizsga és a munkahelyemen se láttak már pár hete, de majd ráérek mindezzel a túlságosan hosszú holtidényben foglalkozni)

Gábor barátommal szilveszterkor ismerkedtünk meg Kispesten, és mint kiderült, ő is hatalmas NFL fan, ma abban fogadtunk, hogy megpróbálkozunk-e a gyerekvállalással, remélem a Patriots nyer, mert nagyon szeretnék egy Ravensz kezeslábasban ugrándozó csöppséget! Gábor épp kint van a stadionban, azt üzeni nagy a hideg! 😊 Még anyukám is becsatlakozott a meccsnézésbe, noha ő a Houstonnak drukkol, de a félidőben apukám is beleszeretett az amerikaifociba, így kettő-kettő az arány a családban 😊 Azt mondjuk még nem sikerült megfejtenünk, hogy ki festi fel, majd ki törli le a sárga vonalakat, de Sanyi erre biztos tudja a választ.

Bár mamám padlásán néhány éve találtam pár Steelers-es alig használt pelenkát, mivel hobbim az ornitológia, nem is választhattam más kedvencet, mint "madaras" csapatot. És ugyan mindig bámulattal hallgatom a legendás történeteket szeretett sportágunk ikonjairól - Manning, Favre, Montana, Marino... - nő létemre nem mehetek el a divat mellett, a Bolti mór mezek hihetetlenül szépek és így két legyet ütöttem egy csapásra! A Denver legyőzése meg égi jel volt, hogy jól választottam, életem élménye! Szerintem innen Ray Lewisszal egyértelmű a Super Bowl, szerintetek?

Köszönet a remek közvetítésekhez, engem egy életre megfertőztetek, a dedikált NFL könyv a lakásom legértékesebb darabja! Kérlek olvassatok be, és akkor iszunk majd egy pezsgőt a tiszteletetekre, mint a Dolphins játékosok a hibátlan alapszakasz végén 😊

Teddy Győrből

u.i.: megalakult az első vidéki női amfocicsapat, az Orosz Lánysz, várjuk a bátor vállalkozókat!"

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
10 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 697 — Kinek mit intézett a kormánya
21-20 lesz a vége
Löfli
nem vagy iktriad
Negritis, a vajda
Löfli
Negritis, a vajda
NEM KELL KÖSZI
10 hónapja
Blevi 8 354 — Lions & Cowboys fan
Prescott is miket dobal. Takarodjon el mindenki
10 hónapja
21-20 lesz a vége
Löfli
De kinek?
Sixo
casaubon
XP return?

10 hónapja
21-20 lesz a vége
Löfli
nem vagy iktriad
Negritis, a vajda
Löfli

10 hónapja
21-20 lesz a vége
Löfli
De kinek?
Sixo
10 hónapja
rva 4 142 — Me for President!
Gilmore-t mióta lehet így égetni?
Negritis, a vajda
mióta Dan Quinn úgy döntött, hogy a zónázás jó lesz Love ellen
a futást megállítják, fasza. csak a passzot kellene megállítani
10 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 867 — Csodabogár
remélem Quinn elmegy Seattle-be 😀
petey
Már nem aktuális köszönjük szépen 😃
Hanni
mesélj
petey
nem aggódsz a jövő hét miatt? 😊
shagi0206
nem ismerem a szót 😀

miért kéne, ezt vártam 😀

10 hónapja
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 145 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
21-20 lesz a vége
Löfli
nem vagy iktriad
Negritis, a vajda

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
10 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 24 630 — Cowboys fan
3ból 3 td driveot szopni otthon egy playoff meccsen, ez kikúrt égő
davemayer
hát még három-három drive-ból 0-21-re állni
10 hónapja
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 305 — Je suis kobranadrág
Nem láttam idén egy Packers meccset sem, de ez a jatékkép mennyire becsapós? Mert a Dallas balfaszkodása ellenere ez nem egy 9-8as csapat képet kelti. Vagy most ez ilyen PO táltosodás?
10 hónapja
ozibozi New York Giants 17 143
Félek ez az extra pont még sokkkba kerülhet
10 hónapja
davemayer Chicago Bears 14 750 — "Grammar maci"
21-20 lesz a vége
Löfli
nem vagy iktriad
Negritis, a vajda
ő hol a kukiban van?
shagi0206
Jöhetne már...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
10 hónapja
Tactful Cactus Green Bay Packers 13 847
Eddig alig hihető a meccs alakulása, taán túl szép hogy igaz legyen, de örüljünk mindennek
Gergőbácsi
Szerintem is lesz ez még szorosabb.
Kampman
volt már hasonló kezdésünk itt a rájátszásban aztán kurva nehezen nyertünk, amikor még Crosby kongatta a harangokat

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
10 hónapja
3ból 3 td driveot szopni otthon egy playoff meccsen, ez kikúrt égő
davemayer
Volt egy punt is, utana jott az INT
10 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 14 245 — beers & Packers
Épp azon gondolkodtam, hogy mikor volt utoljára kihagyott xp 😊
ugyanmar
Nem kell sokáig visszamenned az időben.🙂