NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 660
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Wild Card vasárnap
10 hónapja
bocs, most megvárom a félidőt 😕menjé csillagosat szarni hátha lesz még ebből meccs 😀nem hát, hanem ellenIktriad!21-20 lesz a végenem vagy iktriad
Löfli
Negritis, a vajda
Löfli
Negritis, a vajda
10 hónapja
Toto21
5 950
Bárányok ma eléggé hallgatnak
10 hónapja
FunHun
1 482
Love hátsó lábas dobásai teljesen olyanok mintha AR dobná
10 hónapja
mondjuk be is dobhatod az aranyköpésekbe 😀Én voltamSziasztok, Gábor vagyok Kispestről, Dallas szurkoló, az asszony meg GB, de megis jól elvagyunk, hihi, ja holnap vizsgázok, szorítsatok, de a meccset persze mindenképp megnézem mert aludni minek, van gyerekem CeeDee Lamb lesz a neve, de ráhúztunk egy Seahawks sapkát, hihi, haha, Ricsi te vagy a legjobb kommentátor, sziasztok!Ez is jó, de valaki írt egyszer ide a fórumra egy tökéletes smst
Kvinteszencia.
akdestroyer
mustaine
"Sziasztok, kicsit hosszú lesz a levelem, de rengeteg kérdésem van, és annyira imádom ezt a csodálatos játékot, hogy a rájátszás kezdete óta egy percet sem aludtam! (Pedig holnap államvizsga és a munkahelyemen se láttak már pár hete, de majd ráérek mindezzel a túlságosan hosszú holtidényben foglalkozni)
Gábor barátommal szilveszterkor ismerkedtünk meg Kispesten, és mint kiderült, ő is hatalmas NFL fan, ma abban fogadtunk, hogy megpróbálkozunk-e a gyerekvállalással, remélem a Patriots nyer, mert nagyon szeretnék egy Ravensz kezeslábasban ugrándozó csöppséget! Gábor épp kint van a stadionban, azt üzeni nagy a hideg! 😊 Még anyukám is becsatlakozott a meccsnézésbe, noha ő a Houstonnak drukkol, de a félidőben apukám is beleszeretett az amerikaifociba, így kettő-kettő az arány a családban 😊 Azt mondjuk még nem sikerült megfejtenünk, hogy ki festi fel, majd ki törli le a sárga vonalakat, de Sanyi erre biztos tudja a választ.
Bár mamám padlásán néhány éve találtam pár Steelers-es alig használt pelenkát, mivel hobbim az ornitológia, nem is választhattam más kedvencet, mint "madaras" csapatot. És ugyan mindig bámulattal hallgatom a legendás történeteket szeretett sportágunk ikonjairól - Manning, Favre, Montana, Marino... - nő létemre nem mehetek el a divat mellett, a Bolti mór mezek hihetetlenül szépek és így két legyet ütöttem egy csapásra! A Denver legyőzése meg égi jel volt, hogy jól választottam, életem élménye! Szerintem innen Ray Lewisszal egyértelmű a Super Bowl, szerintetek?
Köszönet a remek közvetítésekhez, engem egy életre megfertőztetek, a dedikált NFL könyv a lakásom legértékesebb darabja! Kérlek olvassatok be, és akkor iszunk majd egy pezsgőt a tiszteletetekre, mint a Dolphins játékosok a hibátlan alapszakasz végén 😊
Teddy Győrből
u.i.: megalakult az első vidéki női amfocicsapat, az Orosz Lánysz, várjuk a bátor vállalkozókat!"
r.baggio
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Az egész istálló együtt szurkol, nem tudom hogy fogom elérni a reggeli vonatot, go xySziasztok, Gábor vagyok Kispestről, Dallas szurkoló, az asszony meg GB, de megis jól elvagyunk, hihi, ja holnap vizsgázok, szorítsatok, de a meccset persze mindenképp megnézem mert aludni minek, van gyerekem CeeDee Lamb lesz a neve, de ráhúztunk egy Seahawks sapkát, hihi, haha, Ricsi te vagy a legjobb kommentátor, sziasztok!Ez is jó, de valaki írt egyszer ide a fórumra egy tökéletes smst
Kvinteszencia.
akdestroyer
mustaine
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
10 hónapja
shagi0206
10 922
az is 2 pont, nem?XP return?Egy pontot nehez csinalni21-20 lesz a végeDe kinek?
Löfli
Sixo
casaubon
Negritis, a vajda
10 hónapja
casaubon
2 392
Nem láttam idén egy Packers meccset sem, de ez a jatékkép mennyire becsapós? Mert a Dallas balfaszkodása ellenere ez nem egy 9-8as csapat képet kelti. Vagy most ez ilyen PO táltosodás?Az offense a szezon masodik feleben jo volt, a vedelem nekunk is meglepetes
Hanni
10 hónapja
Én voltamSziasztok, Gábor vagyok Kispestről, Dallas szurkoló, az asszony meg GB, de megis jól elvagyunk, hihi, ja holnap vizsgázok, szorítsatok, de a meccset persze mindenképp megnézem mert aludni minek, van gyerekem CeeDee Lamb lesz a neve, de ráhúztunk egy Seahawks sapkát, hihi, haha, Ricsi te vagy a legjobb kommentátor, sziasztok!Ez is jó, de valaki írt egyszer ide a fórumra egy tökéletes smst
Kvinteszencia.
akdestroyer
mustaine
"Sziasztok, kicsit hosszú lesz a levelem, de rengeteg kérdésem van, és annyira imádom ezt a csodálatos játékot, hogy a rájátszás kezdete óta egy percet sem aludtam! (Pedig holnap államvizsga és a munkahelyemen se láttak már pár hete, de majd ráérek mindezzel a túlságosan hosszú holtidényben foglalkozni)
Gábor barátommal szilveszterkor ismerkedtünk meg Kispesten, és mint kiderült, ő is hatalmas NFL fan, ma abban fogadtunk, hogy megpróbálkozunk-e a gyerekvállalással, remélem a Patriots nyer, mert nagyon szeretnék egy Ravensz kezeslábasban ugrándozó csöppséget! Gábor épp kint van a stadionban, azt üzeni nagy a hideg! 😊 Még anyukám is becsatlakozott a meccsnézésbe, noha ő a Houstonnak drukkol, de a félidőben apukám is beleszeretett az amerikaifociba, így kettő-kettő az arány a családban 😊 Azt mondjuk még nem sikerült megfejtenünk, hogy ki festi fel, majd ki törli le a sárga vonalakat, de Sanyi erre biztos tudja a választ.
Bár mamám padlásán néhány éve találtam pár Steelers-es alig használt pelenkát, mivel hobbim az ornitológia, nem is választhattam más kedvencet, mint "madaras" csapatot. És ugyan mindig bámulattal hallgatom a legendás történeteket szeretett sportágunk ikonjairól - Manning, Favre, Montana, Marino... - nő létemre nem mehetek el a divat mellett, a Bolti mór mezek hihetetlenül szépek és így két legyet ütöttem egy csapásra! A Denver legyőzése meg égi jel volt, hogy jól választottam, életem élménye! Szerintem innen Ray Lewisszal egyértelmű a Super Bowl, szerintetek?
Köszönet a remek közvetítésekhez, engem egy életre megfertőztetek, a dedikált NFL könyv a lakásom legértékesebb darabja! Kérlek olvassatok be, és akkor iszunk majd egy pezsgőt a tiszteletetekre, mint a Dolphins játékosok a hibátlan alapszakasz végén 😊
Teddy Győrből
u.i.: megalakult az első vidéki női amfocicsapat, az Orosz Lánysz, várjuk a bátor vállalkozókat!"
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
10 hónapja
NEM KELL KÖSZImenjé csillagosat szarni hátha lesz még ebből meccs 😀nem hát, hanem ellenIktriad!21-20 lesz a végenem vagy iktriad
Löfli
Negritis, a vajda
Löfli
Negritis, a vajda
10 hónapja
Prescott is miket dobal. Takarodjon el mindenki
10 hónapja
XP return?Egy pontot nehez csinalni21-20 lesz a végeDe kinek?
Löfli
Sixo
casaubon
10 hónapja
menjé csillagosat szarni hátha lesz még ebből meccs 😀nem hát, hanem ellenIktriad!21-20 lesz a végenem vagy iktriad
Löfli
Negritis, a vajda
Löfli
10 hónapja
Gilmore-t mióta lehet így égetni?mióta Dan Quinn úgy döntött, hogy a zónázás jó lesz Love ellen
Negritis, a vajda
a futást megállítják, fasza. csak a passzot kellene megállítani
10 hónapja
nem ismerem a szót 😀nem aggódsz a jövő hét miatt? 😊meséljremélem Quinn elmegy Seattle-be 😀Már nem aktuális köszönjük szépen 😃
petey
Hanni
petey
shagi0206
miért kéne, ezt vártam 😀
10 hónapja
nem hát, hanem ellenIktriad!21-20 lesz a végenem vagy iktriad
Löfli
Negritis, a vajda
10 hónapja
3ból 3 td driveot szopni otthon egy playoff meccsen, ez kikúrt égőhát még három-három drive-ból 0-21-re állni
davemayer
10 hónapja
Nem láttam idén egy Packers meccset sem, de ez a jatékkép mennyire becsapós? Mert a Dallas balfaszkodása ellenere ez nem egy 9-8as csapat képet kelti. Vagy most ez ilyen PO táltosodás?
10 hónapja
ozibozi
17 143
Félek ez az extra pont még sokkkba kerülhet
10 hónapja
Jöhetne már...ő hol a kukiban van?21-20 lesz a végenem vagy iktriad
Löfli
Negritis, a vajda
shagi0206
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
10 hónapja
Tactful Cactus
13 847
volt már hasonló kezdésünk itt a rájátszásban aztán kurva nehezen nyertünk, amikor még Crosby kongatta a harangokatEddig alig hihető a meccs alakulása, taán túl szép hogy igaz legyen, de örüljünk mindennekSzerintem is lesz ez még szorosabb.
Gergőbácsi
Kampman
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
10 hónapja
casaubon
2 392
3ból 3 td driveot szopni otthon egy playoff meccsen, ez kikúrt égőVolt egy punt is, utana jott az INT
davemayer
10 hónapja
Épp azon gondolkodtam, hogy mikor volt utoljára kihagyott xp 😊Nem kell sokáig visszamenned az időben.🙂
ugyanmar
10 hónapja
"Power of love" zenét hogy betette a fox 🤣🤣🤣
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
10 hónapja
shagi0206
10 922
ő hol a kukiban van?21-20 lesz a végenem vagy iktriad
Löfli
Negritis, a vajda