NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 684
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
Wild Card vasárnap
10 hónapja
Ilyen leolvadást már nagyon régen láttam.
10 hónapja
Na végre, hallod mondd már be hogy eldőlt 😛Addig nem kell izgulni, amíg én nem mondom azt, hogy eldőlt. 😀Szóval akkor 49ers - Packers a következő körben. Fasza...Várjuk ki a végét. Nagyon sok van hátra.
Jó meccs lesz.
Steve Ribbed
nagylaza, főpohárnok
iktriad
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
10 hónapja
Danny
1 717
Na jo 😂
10 hónapja
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
10 hónapja
Joejt
10 hónapja
Jesus Christ!
10 hónapja
game over?
10 hónapja
shagi0206
10 922
PLAYOFF DAAAAAAAAAK
10 hónapja
shagi0206
10 922
Látom a Dallas idén is őrzi a XXI. századi Playoff hagyományait...te hol a francban voltál? mindenki hiányolt
iktriad
10 hónapja
XDDDD
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
10 hónapja
Addig nem kell izgulni, amíg én nem mondom azt, hogy eldőlt. 😀Szóval akkor 49ers - Packers a következő körben. Fasza...Várjuk ki a végét. Nagyon sok van hátra.
Jó meccs lesz.
Steve Ribbed
nagylaza, főpohárnok
10 hónapja
Látom a Dallas idén is őrzi a XXI. századi Playoff hagyományait...Legalabb bejutnak. Jags?
iktriad
10 hónapja
Joe Barry megerkezett?most sikerült kiszabadulnia a vécéről
casaubon
10 hónapja
Tarsi
1 244
Hát én aggódok akkor helyetted is, ez a GB nagyon forró most, és iszonyat felhypolva fognak jönni hozzánk is. Shanahan képes az ilyen meccset elizgulni.nem ismerem a szót 😀nem aggódsz a jövő hét miatt? 😊meséljremélem Quinn elmegy Seattle-be 😀Már nem aktuális köszönjük szépen 😃
petey
Hanni
petey
shagi0206
miért kéne, ezt vártam 😀
petey
10 hónapja
Látom a Dallas idén is őrzi a XXI. századi Playoff hagyományait...
10 hónapja
casaubon
2 392
Volt még az a társaság akik mindig írták az sms-eket, Elmebetegek vagy valami ilyesmiCruyff koma, aki verselt is
tenorx
10 hónapja
Szóval akkor 49ers - Packers a következő körben. Fasza...Várjuk ki a végét. Nagyon sok van hátra.
Jó meccs lesz.
Steve Ribbed
10 hónapja
shagi0206
10 922
hát ez oda való lenne 😀 Úgyis rég került be már oda valamimondjuk be is dobhatod az aranyköpésekbe 😀Én voltamSziasztok, Gábor vagyok Kispestről, Dallas szurkoló, az asszony meg GB, de megis jól elvagyunk, hihi, ja holnap vizsgázok, szorítsatok, de a meccset persze mindenképp megnézem mert aludni minek, van gyerekem CeeDee Lamb lesz a neve, de ráhúztunk egy Seahawks sapkát, hihi, haha, Ricsi te vagy a legjobb kommentátor, sziasztok!Ez is jó, de valaki írt egyszer ide a fórumra egy tökéletes smst
Kvinteszencia.
akdestroyer
mustaine
"Sziasztok, kicsit hosszú lesz a levelem, de rengeteg kérdésem van, és annyira imádom ezt a csodálatos játékot, hogy a rájátszás kezdete óta egy percet sem aludtam! (Pedig holnap államvizsga és a munkahelyemen se láttak már pár hete, de majd ráérek mindezzel a túlságosan hosszú holtidényben foglalkozni)
Gábor barátommal szilveszterkor ismerkedtünk meg Kispesten, és mint kiderült, ő is hatalmas NFL fan, ma abban fogadtunk, hogy megpróbálkozunk-e a gyerekvállalással, remélem a Patriots nyer, mert nagyon szeretnék egy Ravensz kezeslábasban ugrándozó csöppséget! Gábor épp kint van a stadionban, azt üzeni nagy a hideg! 😊 Még anyukám is becsatlakozott a meccsnézésbe, noha ő a Houstonnak drukkol, de a félidőben apukám is beleszeretett az amerikaifociba, így kettő-kettő az arány a családban 😊 Azt mondjuk még nem sikerült megfejtenünk, hogy ki festi fel, majd ki törli le a sárga vonalakat, de Sanyi erre biztos tudja a választ.
Bár mamám padlásán néhány éve találtam pár Steelers-es alig használt pelenkát, mivel hobbim az ornitológia, nem is választhattam más kedvencet, mint "madaras" csapatot. És ugyan mindig bámulattal hallgatom a legendás történeteket szeretett sportágunk ikonjairól - Manning, Favre, Montana, Marino... - nő létemre nem mehetek el a divat mellett, a Bolti mór mezek hihetetlenül szépek és így két legyet ütöttem egy csapásra! A Denver legyőzése meg égi jel volt, hogy jól választottam, életem élménye! Szerintem innen Ray Lewisszal egyértelmű a Super Bowl, szerintetek?
Köszönet a remek közvetítésekhez, engem egy életre megfertőztetek, a dedikált NFL könyv a lakásom legértékesebb darabja! Kérlek olvassatok be, és akkor iszunk majd egy pezsgőt a tiszteletetekre, mint a Dolphins játékosok a hibátlan alapszakasz végén 😊
Teddy Győrből
u.i.: megalakult az első vidéki női amfocicsapat, az Orosz Lánysz, várjuk a bátor vállalkozókat!"
r.baggio
Negritis, a vajda
10 hónapja
Volt még az a társaság akik mindig írták az sms-eket, Elmebetegek vagy valami ilyesmi
10 hónapja
casaubon
2 392
Joe Barry megerkezett?
10 hónapja
Steve Ribbed
396
Szóval akkor 49ers - Packers a következő körben. Fasza...Jó meccs lesz.
“Hogy mindenki értse őket, ők az NFL Liverpool szurkolói. A 49ers bagázs egy kibírhatatlan népség, főleg mikor megy nekik a szekér.” (Chester)
10 hónapja
értem én, hogy nincs Rodgers, de nem túl nagy kicsit a hátrány?