Wild Card vasárnap
2 feliratkozó
11 órája
ezt a rángatást is hol fujják hol nem nem ártana ha eldöntenék h ezt most cool v nemA delay of game-el pontosan ez a bajom, néha lefújják 00-nál, néha az nem elég 00 és mehet
Kúrfürst briareos
11 órája
casaubon
2 688
Andersontól egy szolid torkos holding.Playoffban csak akkor van holding, ha az OL letepi a vedo valamelyik testreszet. Es meg akkor se biztos.
Sixo
11 órája
Estét! Egy linket kérhetnék?nflwebcast.com/buffalo-bills-live-stream-online-free/
LanceVance
a 2.
11 órája
Dawkins meg vitte volna egy darabig 😅ezt a rángatást is hol fujják hol nem nem ártana ha eldöntenék h ezt most cool v nem
casaubon
11 órája
Mi tolás volt az 😂
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
11 órája
casaubon
2 688
Dawkins meg vitte volna egy darabig 😅
11 órája
Bo Nix's 43-yd TD pass to Franklin traveled 53.5 yards in the air, Nix's fourth completion of the season over 50 yards, 4th-most in the NFL.Only Jayden Daniels (6), C.J. Stroud (5) and Jared Goff (5) have more 50+ air distance completions than Nix.
11 órája
A RunD ismét nagyon jó...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
11 órája
Vagy megint a PO is távol lenne, mint McDermott előtt.ezt az itteni bills fanoktol kérdezd akik 2-3 éve elkivánják.Az eredményeket hozza. Ki az aki fixen jobb nála és szabad?Ha a Bills most kiesne, McDermott lapátra kerülne?sztem igen de görcsösen ragaszkodnak hozzá az ownerek
shagi0206
Kúrfürst briareos
Sixo
az eredmények meg relativ, csoportot nyerik, aztán mennek egy kört egy csere qb v rookie ellen, utána meg elcsapják őket. lehet allenben ennél több lenne
Kúrfürst briareos
11 órája
ezt az itteni bills fanoktol kérdezd akik 2-3 éve elkivánják.Az eredményeket hozza. Ki az aki fixen jobb nála és szabad?Ha a Bills most kiesne, McDermott lapátra kerülne?sztem igen de görcsösen ragaszkodnak hozzá az ownerek
shagi0206
Kúrfürst briareos
Sixo
az eredmények meg relativ, csoportot nyerik, aztán mennek egy kört egy csere qb v rookie ellen, utána meg elcsapják őket. lehet allenben ennél több lenne
11 órája
Az eredményeket hozza. Ki az aki fixen jobb nála és szabad?Ha a Bills most kiesne, McDermott lapátra kerülne?sztem igen de görcsösen ragaszkodnak hozzá az ownerek
shagi0206
Kúrfürst briareos
11 órája
Ha a Bills most kiesne, McDermott lapátra kerülne?sztem igen de görcsösen ragaszkodnak hozzá az ownerek
shagi0206
11 órája
Ez meg Orarugogerincu Felpattanonak is szarul esett volna.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
11 órája
shagi0206
11 335
Ha a Bills most kiesne, McDermott lapátra kerülne?
11 órája
A harangok Buffalóba mentek...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
11 órája
Pep71
2 756
Nyak?? Durva volt
11 órája
hát az sose erős itt már jó idejejó estét, miről maradtam le amig talpra áll a gépem?Hát csöcsökről nem
Kúrfürst briareos
warr_b
11 órája
Bowl.hu-s Broncos szurkerektől jöhetnek a meccsnézős képek (lehetőleg vállalható képeket kérünk 😀 )Cscsket ha leheg ne 🥳
gamerkr
Na szèp jó estèt fly 🦅 fly!
11 órája
Tactful Cactus
14 227
jó estét, miről maradtam le amig talpra áll a gépem?Gyenge himnusz, nagy hajítás Nixtől TD-re.
Kúrfürst briareos
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
11 órája
jó estét, miről maradtam le amig talpra áll a gépem?Hát csöcsökről nem
Kúrfürst briareos
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta