Wild Card vasárnap
2 feliratkozó
13 órája
Remélem az i55-ben is Alekosz lesz félidőben, mert ha nem, az annyit is ér
13 órája
shagi0206
11 335
Ezt miért nem nézték vissza? Tisztán nem volt elkapás...Pedig az megvolt
kapitnono
13 órája
Kampman
28 812
Jogos, bár nekem is valamilyen szinten szerethető a jelenlegi Lions.Védelmedre, írásban azt nehezebb felismerni. De vannak árulkodó jelek, pl az a delfin ott a kedvenc csapatnál 😀az nekem sajnos nem mindig jön átironizáltamszerethető ez a buffaloMindig is azok voltak, mondjuk a 2000-es években kb. úgy, ahogy a részeges, züllött, magából állandóan hülyét csináló havert szeretni lehet.
Kúrfürst briareos
Kampman
Kúrfürst briareos
Kampman
shagi0206
13 órája
ozibozi
17 697
Miért nem futott ki
13 órája
Az öreg JJ mennyit kaphatott a RAM reklámért?Milliókban mérhető.
LanceVance
13 órája
shagi0206
11 335
Védelmedre, írásban azt nehezebb felismerni. De vannak árulkodó jelek, pl az a delfin ott a kedvenc csapatnál 😀az nekem sajnos nem mindig jön átironizáltamszerethető ez a buffaloMindig is azok voltak, mondjuk a 2000-es években kb. úgy, ahogy a részeges, züllött, magából állandóan hülyét csináló havert szeretni lehet.
Kúrfürst briareos
Kampman
Kúrfürst briareos
Kampman
13 órája
Kampman
28 812
az nekem sajnos nem mindig jön átironizáltamszerethető ez a buffaloMindig is azok voltak, mondjuk a 2000-es években kb. úgy, ahogy a részeges, züllött, magából állandóan hülyét csináló havert szeretni lehet.
Kúrfürst briareos
Kampman
Kúrfürst briareos
13 órája
ironizáltamszerethető ez a buffaloMindig is azok voltak, mondjuk a 2000-es években kb. úgy, ahogy a részeges, züllött, magából állandóan hülyét csináló havert szeretni lehet.
Kúrfürst briareos
Kampman
13 órája
erre a broncos kapott sárgát?Nem jól viseltük a taunting-ot, az 15 yard... 😀
az szép
gedam
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
13 órája
Dicsérjen téged Kampman!szerethető ez a buffaloMindig is azok voltak, mondjuk a 2000-es években kb. úgy, ahogy a részeges, züllött, magából állandóan hülyét csináló havert szeretni lehet.
Kúrfürst briareos
Kampman
13 órája
Ja, ezt benéztem... 😀Azert az a pa, az 25-30. Sajat terfelen voltak megEs akkor a timeout utan jon egy 30 yardos passz Shakirnak, vagy egy 25 yardos futas Allentol, csak hogy jobban fajjonNem is jártak túl messze igazából, még pár yard és. FG táv ott lett volna...
casaubon
StormST
casaubon
13 órája
Kampman
28 812
szerethető ez a buffaloMindig is azok voltak, mondjuk a 2000-es években kb. úgy, ahogy a részeges, züllött, magából állandóan hülyét csináló havert szeretni lehet.
Kúrfürst briareos
13 órája
Mims meg akar halni, hogy nem jelzett fair catch-et?
13 órája
casaubon
2 688
Azert az a pa, az 25-30. Sajat terfelen voltak megEs akkor a timeout utan jon egy 30 yardos passz Shakirnak, vagy egy 25 yardos futas Allentol, csak hogy jobban fajjonNem is jártak túl messze igazából, még pár yard és. FG táv ott lett volna...
casaubon
StormST
13 órája
falconsban j.d. bertrand lb tolta benneIgen, a legtobb csapatban van egy-ket ember, aki hordja. A Packersnel pl. Doubson volt az agyrazkodasa utani meccseken. Erdekes modon futon nem emlekszem, hogy lattam volna, meg persze QBn se.Szezon elején szavazták meg ha jól tudom. Browns mezben asszem JOK viselte első héttől fogva, először nekem is fura volt.Edzéseken igen, de már meccsen is viselhető? ÉrdekesMi az a sisak Rappnél? Sose láttam még ilyetPedig egyre többen viselik a guardian cap-et, csak ugye húznak rá egy ilyen team logos vászont.
Ez az Payton, GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA
r.baggio
Drip
r.baggio
Drip
casaubon
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
13 órája
Optimizmusra adhat okot, hogy Fenyőt nem a Vico lenyúlásai miatt nyírták ki.Azt mondod a szerkesztőség kerülje a Margit körút és a Margit utca környékét februári kora estéken?fenyő styleAha... Érdekes...??? Ha megosztanak tartalmakat, vagy újraközölnek hivatkozással, akkor az miért baj?FB oldalon nem ez történt, úgy töltöttek fel videókat, mintha ők rendelkeztek volna itthon ezekkel a jogokkal
nagylaza, főpohárnok
r.baggio
nagylaza, főpohárnok
Kúrfürst briareos
Kampman
13 órája
Es akkor a timeout utan jon egy 30 yardos passz Shakirnak, vagy egy 25 yardos futas Allentol, csak hogy jobban fajjonNem is jártak túl messze igazából, még pár yard és. FG táv ott lett volna...
casaubon
13 órája
szerencsére nem öregedett jól a komment 😊Hát, azért biztos lesznek hibák még..simán végigmennek rajtuk és a 2. félidőt is a Bilsl kezdiA runD nagyon ocsmányan szerepel eddig ma3 pont a hátrány csak a ToP és meccs képe alapján sokkal többnek kéne lennie. Ez még nem olyan nagy probléma így.
StormST
Pep71
NB2
De ha igazad lesz, akkor nyilván sz.r a helyzet 😀
Pep71
13 órája
Annyira öreg vagyok (és annyira nem követem az nfl-t mostanában), hogy elsőre nem értettem, hogy Jared Allen mit keres még a pályán
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal