Wild Card vasárnap
2 feliratkozó
16 órája
PS2 ezt tényleg megúszta
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
16 órája
Allen-en a holdingot meg majd en veszem eszre...Pont úgy mint Surtainen...
Mosgarn
16 órája
Bend, not break Denver D.
16 órája
Tactful Cactus
14 228
Kb. minden listán ott szerepel a legnehezebbek között, szóval nagy a valószínűsége, hogy nehéz 😊 De a magyar is ott szokott szerepelni. Mi sem bizonyítja jobban, minthogy a magyar anyanyelvű emberek jelentős része sem tud helyesen írni.Arab se könnyű, úgy hallottamkínai? Annál nehezebbet keresve se találnék 😊 A török tudomásom szerint a magyaroknak valamivel könnyebben tanulható, nem tudom az okát, olvastam csak. Héberről meg nem tudok kb semmit.Van itt valaki, aki beszél valamilyen "egzotikus" nyelvet? Nem a sablonos 'angol-német-spanyol-olasz-francia'.Héber és török alap, idén a kínaira akarok ráfeküdni végre
shagi0206
r.baggio
shagi0206
Jan
shagi0206
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
16 órája
casaubon
2 688
Allen-en a holdingot meg majd en veszem eszre...Ezt meg az alapszakaszban is elengedtek volna, playoffban meg plane
Mosgarn
16 órája
Mosgarn
32
Allen-en a holdingot meg majd en veszem eszre...
16 órája
Kampman
28 812
Kb minden listán ott szerepel a legnehezebbek között, szóval nagy a valószínűsége, hogy nehéz 😊 De a magyar is ott szokott szerepelni. Mi sem bizonyítja jobban, hogy a magyar anyanyelvű emberek jelentős része se tud helyesen írni.Most muszály ezt fojton felhánytorgatni?
shagi0206
16 órája
shagi0206
11 335
Szoktam duolingozni, most főleg angolt tolom, és ez is átment undorítóba egy idő után. Pont a héten volt valami feladat, amit azért basztam el, mert a csávóra she-ként tekintett, és daughter volt. Persze hogy elbasztam 😀Kezdd el Duolingon. Ha az meghozza a kedved, akkor lehet komolyabban is.Hát engem a japán érdekelt volna, de néztem egy videót a tanulásáról, a kedvem is elment tőle 😀állítólag nem olyan vészes a nyihao, csak a krikszkrakszokat izzadósabb megtanulnikínai? Annál nehezebbet keresve se találnék 😊 A török tudomásom szerint a magyaroknak valamivel könnyebben tanulható, nem tudom az okát, olvastam csak. Héberről meg nem tudok kb semmit.Van itt valaki, aki beszél valamilyen "egzotikus" nyelvet? Nem a sablonos 'angol-német-spanyol-olasz-francia'.Héber és török alap, idén a kínaira akarok ráfeküdni végre
shagi0206
r.baggio
shagi0206
fake.id
shagi0206
casaubon
16 órája
Van itt valaki, aki beszél valamilyen "egzotikus" nyelvet? Nem a sablonos 'angol-német-spanyol-olasz-francia'.Régen beszéltem egy kicsit svédül, de már elfelejtettem. Mondjuk az ilyen német-angol vegyes.
shagi0206
16 órája
Blade soundtrack a kickoff előtt, ez innentől sima Bills win
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
16 órája
shagi0206
11 335
Kb minden listán ott szerepel a legnehezebbek között, szóval nagy a valószínűsége, hogy nehéz 😊 De a magyar is ott szokott szerepelni. Mi sem bizonyítja jobban, hogy a magyar anyanyelvű emberek jelentős része se tud helyesen írni.Arab se könnyű, úgy hallottamkínai? Annál nehezebbet keresve se találnék 😊 A török tudomásom szerint a magyaroknak valamivel könnyebben tanulható, nem tudom az okát, olvastam csak. Héberről meg nem tudok kb semmit.Van itt valaki, aki beszél valamilyen "egzotikus" nyelvet? Nem a sablonos 'angol-német-spanyol-olasz-francia'.Héber és török alap, idén a kínaira akarok ráfeküdni végre
shagi0206
r.baggio
shagi0206
Jan
16 órája
casaubon
2 688
Kezdd el Duolingon. Ha az meghozza a kedved, akkor lehet komolyabban is.Hát engem a japán érdekelt volna, de néztem egy videót a tanulásáról, a kedvem is elment tőle 😀állítólag nem olyan vészes a nyihao, csak a krikszkrakszokat izzadósabb megtanulnikínai? Annál nehezebbet keresve se találnék 😊 A török tudomásom szerint a magyaroknak valamivel könnyebben tanulható, nem tudom az okát, olvastam csak. Héberről meg nem tudok kb semmit.Van itt valaki, aki beszél valamilyen "egzotikus" nyelvet? Nem a sablonos 'angol-német-spanyol-olasz-francia'.Héber és török alap, idén a kínaira akarok ráfeküdni végre
shagi0206
r.baggio
shagi0206
fake.id
shagi0206
16 órája
nekem AT-ATs forum mid volt imádtam és boldogan hordtam el 😀Memphis? 1x volt olyan cipőm, és egyben utoljára is. Wilson cipőm van most, annyira szeretem, hogy vennék még ebből a fajtából másik 3-mat, de már sajnos nem lehet kapni.Én ezzel voltam így, de már sajnos el is nyüstöltem
shagi0206
r.baggio
16 órája
Arab se könnyű, úgy hallottamkínai? Annál nehezebbet keresve se találnék 😊 A török tudomásom szerint a magyaroknak valamivel könnyebben tanulható, nem tudom az okát, olvastam csak. Héberről meg nem tudok kb semmit.Van itt valaki, aki beszél valamilyen "egzotikus" nyelvet? Nem a sablonos 'angol-német-spanyol-olasz-francia'.Héber és török alap, idén a kínaira akarok ráfeküdni végre
shagi0206
r.baggio
shagi0206
16 órája
shagi0206
11 335
Hát engem a japán érdekelt volna, de néztem egy videót a tanulásáról, a kedvem is elment tőle 😀állítólag nem olyan vészes a nyihao, csak a krikszkrakszokat izzadósabb megtanulnikínai? Annál nehezebbet keresve se találnék 😊 A török tudomásom szerint a magyaroknak valamivel könnyebben tanulható, nem tudom az okát, olvastam csak. Héberről meg nem tudok kb semmit.Van itt valaki, aki beszél valamilyen "egzotikus" nyelvet? Nem a sablonos 'angol-német-spanyol-olasz-francia'.Héber és török alap, idén a kínaira akarok ráfeküdni végre
shagi0206
r.baggio
shagi0206
fake.id
16 órája
Ha írni akarsz lehet, de a beszéd közel sem olyan vészes, sőt meglehetősen egyszerű a nyelvtana. A törökök a magyarokhoz hasonlóan ragoznak, viszont nekem a kínainál hamarabb volt sikerélményem, mint ott.kínai? Annál nehezebbet keresve se találnék 😊 A török tudomásom szerint a magyaroknak valamivel könnyebben tanulható, nem tudom az okát, olvastam csak. Héberről meg nem tudok kb semmit.Van itt valaki, aki beszél valamilyen "egzotikus" nyelvet? Nem a sablonos 'angol-német-spanyol-olasz-francia'.Héber és török alap, idén a kínaira akarok ráfeküdni végre
shagi0206
r.baggio
shagi0206
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
16 órája
shagi0206
11 335
Nekem a norvég az bakancslistás, addig nem döglök meg, míg nem beszélem 😀 Ha az megy, akkor vszeg könnyebben fog menni a dán és a svéd is. No meg az izlandi érdekelne még, az viszont nem könnyű, a legkevésbé érintett nyelv a germán nyelvek közül.
16 órája
Nix nem lesz elég jó, túl keveset imádkozik, és túl sokat passzol.Reinkarnálódott! Tim NixVisszatért Tebow?Nekem (nem is annyira titkos) favoritom az AFC-ből idén a Bills, de kifejezetten tetszik a Denver, pár éven belül szerintem SB-esélyesek lesznek.Miről beszélsz… idén
nagylaza, főpohárnok
😆
- JC6
Jan
- JC6
16 órája
állítólag nem olyan vészes a nyihao, csak a krikszkrakszokat izzadósabb megtanulnikínai? Annál nehezebbet keresve se találnék 😊 A török tudomásom szerint a magyaroknak valamivel könnyebben tanulható, nem tudom az okát, olvastam csak. Héberről meg nem tudok kb semmit.Van itt valaki, aki beszél valamilyen "egzotikus" nyelvet? Nem a sablonos 'angol-német-spanyol-olasz-francia'.Héber és török alap, idén a kínaira akarok ráfeküdni végre
shagi0206
r.baggio
shagi0206
16 órája
shagi0206
11 335
kínai? Annál nehezebbet keresve se találnék 😊 A török tudomásom szerint a magyaroknak valamivel könnyebben tanulható, nem tudom az okát, olvastam csak. Héberről meg nem tudok kb semmit.Van itt valaki, aki beszél valamilyen "egzotikus" nyelvet? Nem a sablonos 'angol-német-spanyol-olasz-francia'.Héber és török alap, idén a kínaira akarok ráfeküdni végre
shagi0206
r.baggio
16 órája
felénk az nem számít egzotikusnakazt vártam már, hogy valaki beírja, hogy cigány v román 😀Van itt valaki, aki beszél valamilyen "egzotikus" nyelvet? Nem a sablonos 'angol-német-spanyol-olasz-francia'.Magyar? 😊
shagi0206
Negritis, a vajda
shagi0206
16 órája
casaubon
2 688
A japan konnyebb, csak mondomVan itt valaki, aki beszél valamilyen "egzotikus" nyelvet? Nem a sablonos 'angol-német-spanyol-olasz-francia'.Héber és török alap, idén a kínaira akarok ráfeküdni végre
shagi0206
r.baggio
16 órája
Cruyffista
3 533
3 pont ránk nézve hízelgőAzert ne legyunk ennyire uriemberek, siman egal meccs, es a bills az akik pergetik az orat.
Negritis, a vajda
16 órája
shagi0206
11 335
azt vártam már, hogy valaki beírja, hogy cigány v román 😀Van itt valaki, aki beszél valamilyen "egzotikus" nyelvet? Nem a sablonos 'angol-német-spanyol-olasz-francia'.Magyar? 😊
shagi0206
Negritis, a vajda