Wild Card vasárnap
1 feliratkozó
4 hónapja
PS2 ezt tényleg megúszta

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
4 hónapja
Allen-en a holdingot meg majd en veszem eszre...Pont úgy mint Surtainen...
Mosgarn

4 hónapja
Bend, not break Denver D.
4 hónapja
Kb. minden listán ott szerepel a legnehezebbek között, szóval nagy a valószínűsége, hogy nehéz 😊 De a magyar is ott szokott szerepelni. Mi sem bizonyítja jobban, minthogy a magyar anyanyelvű emberek jelentős része sem tud helyesen írni.Arab se könnyű, úgy hallottamkínai? Annál nehezebbet keresve se találnék 😊 A török tudomásom szerint a magyaroknak valamivel könnyebben tanulható, nem tudom az okát, olvastam csak. Héberről meg nem tudok kb semmit.Van itt valaki, aki beszél valamilyen "egzotikus" nyelvet? Nem a sablonos 'angol-német-spanyol-olasz-francia'.Héber és török alap, idén a kínaira akarok ráfeküdni végre
shagi0206
r.baggio
shagi0206
Jan
shagi0206
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
4 hónapja
Allen-en a holdingot meg majd en veszem eszre...Ezt meg az alapszakaszban is elengedtek volna, playoffban meg plane
Mosgarn
4 hónapja
Allen-en a holdingot meg majd en veszem eszre...
4 hónapja
Kb minden listán ott szerepel a legnehezebbek között, szóval nagy a valószínűsége, hogy nehéz 😊 De a magyar is ott szokott szerepelni. Mi sem bizonyítja jobban, hogy a magyar anyanyelvű emberek jelentős része se tud helyesen írni.Most muszály ezt fojton felhánytorgatni?
shagi0206

4 hónapja
Szoktam duolingozni, most főleg angolt tolom, és ez is átment undorítóba egy idő után. Pont a héten volt valami feladat, amit azért basztam el, mert a csávóra she-ként tekintett, és daughter volt. Persze hogy elbasztam 😀Kezdd el Duolingon. Ha az meghozza a kedved, akkor lehet komolyabban is.Hát engem a japán érdekelt volna, de néztem egy videót a tanulásáról, a kedvem is elment tőle 😀állítólag nem olyan vészes a nyihao, csak a krikszkrakszokat izzadósabb megtanulnikínai? Annál nehezebbet keresve se találnék 😊 A török tudomásom szerint a magyaroknak valamivel könnyebben tanulható, nem tudom az okát, olvastam csak. Héberről meg nem tudok kb semmit.Van itt valaki, aki beszél valamilyen "egzotikus" nyelvet? Nem a sablonos 'angol-német-spanyol-olasz-francia'.Héber és török alap, idén a kínaira akarok ráfeküdni végre
shagi0206
r.baggio
shagi0206
fake.id
shagi0206
casaubon
4 hónapja
Van itt valaki, aki beszél valamilyen "egzotikus" nyelvet? Nem a sablonos 'angol-német-spanyol-olasz-francia'.Régen beszéltem egy kicsit svédül, de már elfelejtettem. Mondjuk az ilyen német-angol vegyes.
shagi0206

4 hónapja
Blade soundtrack a kickoff előtt, ez innentől sima Bills win

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
4 hónapja
Kb minden listán ott szerepel a legnehezebbek között, szóval nagy a valószínűsége, hogy nehéz 😊 De a magyar is ott szokott szerepelni. Mi sem bizonyítja jobban, hogy a magyar anyanyelvű emberek jelentős része se tud helyesen írni.Arab se könnyű, úgy hallottamkínai? Annál nehezebbet keresve se találnék 😊 A török tudomásom szerint a magyaroknak valamivel könnyebben tanulható, nem tudom az okát, olvastam csak. Héberről meg nem tudok kb semmit.Van itt valaki, aki beszél valamilyen "egzotikus" nyelvet? Nem a sablonos 'angol-német-spanyol-olasz-francia'.Héber és török alap, idén a kínaira akarok ráfeküdni végre
shagi0206
r.baggio
shagi0206
Jan
4 hónapja
Kezdd el Duolingon. Ha az meghozza a kedved, akkor lehet komolyabban is.Hát engem a japán érdekelt volna, de néztem egy videót a tanulásáról, a kedvem is elment tőle 😀állítólag nem olyan vészes a nyihao, csak a krikszkrakszokat izzadósabb megtanulnikínai? Annál nehezebbet keresve se találnék 😊 A török tudomásom szerint a magyaroknak valamivel könnyebben tanulható, nem tudom az okát, olvastam csak. Héberről meg nem tudok kb semmit.Van itt valaki, aki beszél valamilyen "egzotikus" nyelvet? Nem a sablonos 'angol-német-spanyol-olasz-francia'.Héber és török alap, idén a kínaira akarok ráfeküdni végre
shagi0206
r.baggio
shagi0206
fake.id
shagi0206
4 hónapja
nekem AT-ATs forum mid volt imádtam és boldogan hordtam el 😀Memphis? 1x volt olyan cipőm, és egyben utoljára is. Wilson cipőm van most, annyira szeretem, hogy vennék még ebből a fajtából másik 3-mat, de már sajnos nem lehet kapni.Én ezzel voltam így, de már sajnos el is nyüstöltem
shagi0206
r.baggio

4 hónapja
Arab se könnyű, úgy hallottamkínai? Annál nehezebbet keresve se találnék 😊 A török tudomásom szerint a magyaroknak valamivel könnyebben tanulható, nem tudom az okát, olvastam csak. Héberről meg nem tudok kb semmit.Van itt valaki, aki beszél valamilyen "egzotikus" nyelvet? Nem a sablonos 'angol-német-spanyol-olasz-francia'.Héber és török alap, idén a kínaira akarok ráfeküdni végre
shagi0206
r.baggio
shagi0206
4 hónapja
Hát engem a japán érdekelt volna, de néztem egy videót a tanulásáról, a kedvem is elment tőle 😀állítólag nem olyan vészes a nyihao, csak a krikszkrakszokat izzadósabb megtanulnikínai? Annál nehezebbet keresve se találnék 😊 A török tudomásom szerint a magyaroknak valamivel könnyebben tanulható, nem tudom az okát, olvastam csak. Héberről meg nem tudok kb semmit.Van itt valaki, aki beszél valamilyen "egzotikus" nyelvet? Nem a sablonos 'angol-német-spanyol-olasz-francia'.Héber és török alap, idén a kínaira akarok ráfeküdni végre
shagi0206
r.baggio
shagi0206
fake.id
4 hónapja
Ha írni akarsz lehet, de a beszéd közel sem olyan vészes, sőt meglehetősen egyszerű a nyelvtana. A törökök a magyarokhoz hasonlóan ragoznak, viszont nekem a kínainál hamarabb volt sikerélményem, mint ott.kínai? Annál nehezebbet keresve se találnék 😊 A török tudomásom szerint a magyaroknak valamivel könnyebben tanulható, nem tudom az okát, olvastam csak. Héberről meg nem tudok kb semmit.Van itt valaki, aki beszél valamilyen "egzotikus" nyelvet? Nem a sablonos 'angol-német-spanyol-olasz-francia'.Héber és török alap, idén a kínaira akarok ráfeküdni végre
shagi0206
r.baggio
shagi0206
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
4 hónapja
Nekem a norvég az bakancslistás, addig nem döglök meg, míg nem beszélem 😀 Ha az megy, akkor vszeg könnyebben fog menni a dán és a svéd is. No meg az izlandi érdekelne még, az viszont nem könnyű, a legkevésbé érintett nyelv a germán nyelvek közül.
4 hónapja
Nix nem lesz elég jó, túl keveset imádkozik, és túl sokat passzol.Reinkarnálódott! Tim NixVisszatért Tebow?Nekem (nem is annyira titkos) favoritom az AFC-ből idén a Bills, de kifejezetten tetszik a Denver, pár éven belül szerintem SB-esélyesek lesznek.Miről beszélsz… idén
nagylaza, főpohárnok
😆
- JC6
Jan
- JC6
4 hónapja
állítólag nem olyan vészes a nyihao, csak a krikszkrakszokat izzadósabb megtanulnikínai? Annál nehezebbet keresve se találnék 😊 A török tudomásom szerint a magyaroknak valamivel könnyebben tanulható, nem tudom az okát, olvastam csak. Héberről meg nem tudok kb semmit.Van itt valaki, aki beszél valamilyen "egzotikus" nyelvet? Nem a sablonos 'angol-német-spanyol-olasz-francia'.Héber és török alap, idén a kínaira akarok ráfeküdni végre
shagi0206
r.baggio
shagi0206
4 hónapja
kínai? Annál nehezebbet keresve se találnék 😊 A török tudomásom szerint a magyaroknak valamivel könnyebben tanulható, nem tudom az okát, olvastam csak. Héberről meg nem tudok kb semmit.Van itt valaki, aki beszél valamilyen "egzotikus" nyelvet? Nem a sablonos 'angol-német-spanyol-olasz-francia'.Héber és török alap, idén a kínaira akarok ráfeküdni végre
shagi0206
r.baggio
4 hónapja
felénk az nem számít egzotikusnakazt vártam már, hogy valaki beírja, hogy cigány v román 😀Van itt valaki, aki beszél valamilyen "egzotikus" nyelvet? Nem a sablonos 'angol-német-spanyol-olasz-francia'.Magyar? 😊
shagi0206
Negritis, a vajda
shagi0206
Poloska vagyok.
4 hónapja
A japan konnyebb, csak mondomVan itt valaki, aki beszél valamilyen "egzotikus" nyelvet? Nem a sablonos 'angol-német-spanyol-olasz-francia'.Héber és török alap, idén a kínaira akarok ráfeküdni végre
shagi0206
r.baggio
4 hónapja
3 pont ránk nézve hízelgőAzert ne legyunk ennyire uriemberek, siman egal meccs, es a bills az akik pergetik az orat.
Negritis, a vajda
4 hónapja
azt vártam már, hogy valaki beírja, hogy cigány v román 😀Van itt valaki, aki beszél valamilyen "egzotikus" nyelvet? Nem a sablonos 'angol-német-spanyol-olasz-francia'.Magyar? 😊
shagi0206
Negritis, a vajda