Wild Card vasárnap
1 feliratkozó
több mint 1 éve
Van itt valaki, aki beszél valamilyen "egzotikus" nyelvet? Nem a sablonos 'angol-német-spanyol-olasz-francia'.lovári? sittes? xd
shagi0206
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
több mint 1 éve
Találtam pár játékost, akivel tudna fordítani a Denver:
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
én az ilyen orrú cipőket nem szeretem.Memphis? 1x volt olyan cipőm, és egyben utoljára is. Wilson cipőm van most, annyira szeretem, hogy vennék még ebből a fajtából másik 3-mat, de már sajnos nem lehet kapni.Én ezzel voltam így, de már sajnos el is nyüstöltem
shagi0206
r.baggio
Ez a cipő viszont tökéletes. Kényelemben eddig 1 se vehette fel vele a versenyt, csak mivel van fehér szövet része, egy rémálom a takarítása.
több mint 1 éve
Shalom arkadasimVan itt valaki, aki beszél valamilyen "egzotikus" nyelvet? Nem a sablonos 'angol-német-spanyol-olasz-francia'.Héber és török alap, idén a kínaira akarok ráfeküdni végre
shagi0206
r.baggio
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 1 éve
kösz csoki, sokat segítettél xdvalaki szánjon meg egy működő streammel legyen drága, a streameast meg a livetv összeokádta magát. tudom, nézzem a világklasszis arena4et, de azt sajnos nem áll módombannémítsd le, youtubeon meg rakj be valami zörejt mellé 😀
fake.id
shagi0206
fake.id
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Van itt valaki, aki beszél valamilyen "egzotikus" nyelvet? Nem a sablonos 'angol-német-spanyol-olasz-francia'.Magyar? 😊
shagi0206
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Reinkarnálódott! Tim NixVisszatért Tebow?Nekem (nem is annyira titkos) favoritom az AFC-ből idén a Bills, de kifejezetten tetszik a Denver, pár éven belül szerintem SB-esélyesek lesznek.Miről beszélsz… idén
nagylaza, főpohárnok
😆
- JC6
Jan
több mint 1 éve
Van itt valaki, aki beszél valamilyen "egzotikus" nyelvet? Nem a sablonos 'angol-német-spanyol-olasz-francia'.Héber és török alap, idén a kínaira akarok ráfeküdni végre
shagi0206

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Memphis? 1x volt olyan cipőm, és egyben utoljára is. Wilson cipőm van most, annyira szeretem, hogy vennék még ebből a fajtából másik 3-mat, de már sajnos nem lehet kapni.Én ezzel voltam így, de már sajnos el is nyüstöltem
shagi0206

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
A német RTL adja mindhárom meccset.Anno amikor bejött az Arena, de a digin nem volt, anyámnál a Pro7 ment ilyenkor nonstop
Ilyen sem volt még soha arrafelé.
Áttörés szaga van.
ozibozi
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Visszatért Tebow?Nekem (nem is annyira titkos) favoritom az AFC-ből idén a Bills, de kifejezetten tetszik a Denver, pár éven belül szerintem SB-esélyesek lesznek.Miről beszélsz… idén
nagylaza, főpohárnok
😆
- JC6
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 1 éve
Van itt valaki, aki beszél valamilyen "egzotikus" nyelvet? Nem a sablonos 'angol-német-spanyol-olasz-francia'.
több mint 1 éve
A német RTL adja mindhárom meccset.Ilyen sem volt még soha arrafelé.
Áttörés szaga van.
több mint 1 éve
Szerintem ez új, nézd végig! 😊Akkor mehet a lényegKösz, b+, nagyon régen láttam. Talán ma hajnalban.
zacknorb
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
mert nem tudszMiért?ne beszélj spanyolulpregokösz csoki, sokat segítettél xdvalaki szánjon meg egy működő streammel legyen drága, a streameast meg a livetv összeokádta magát. tudom, nézzem a világklasszis arena4et, de azt sajnos nem áll módombannémítsd le, youtubeon meg rakj be valami zörejt mellé 😀
fake.id
shagi0206
fake.id
zacknorb
Sixo
zacknorb
több mint 1 éve
Ez is azért lett doink, mert nem jó cipő volt a kickeren.Memphis? 1x volt olyan cipőm, és egyben utoljára is. Wilson cipőm van most, annyira szeretem, hogy vennék még ebből a fajtából másik 3-mat, de már sajnos nem lehet kapni.
Hogy milyen a jó cipő?
zacknorb
több mint 1 éve
I55 egy kalap szar.. NINCS HANG MORE ZALÁNNNNLegalább nem hallottátok a kongást
- JC6

---
több mint 1 éve
Miért?ne beszélj spanyolulpregokösz csoki, sokat segítettél xdvalaki szánjon meg egy működő streammel legyen drága, a streameast meg a livetv összeokádta magát. tudom, nézzem a világklasszis arena4et, de azt sajnos nem áll módombannémítsd le, youtubeon meg rakj be valami zörejt mellé 😀
fake.id
shagi0206
fake.id
zacknorb
Sixo
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Nekem (nem is annyira titkos) favoritom az AFC-ből idén a Bills, de kifejezetten tetszik a Denver, pár éven belül szerintem SB-esélyesek lesznek.Miről beszélsz… idén
nagylaza, főpohárnok
😆
több mint 1 éve
Ez is azért lett doink, mert nem jó cipő volt a kickeren.Hogy milyen a jó cipő?
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Akkor mehet a lényegKösz, b+, nagyon régen láttam. Talán ma hajnalban.
zacknorb
több mint 1 éve
shane beamer aka a leharcolt tesitanár a kedvenc fbs edzőmvalaki szánjon meg egy működő streammel legyen drága, a streameast meg a livetv összeokádta magát. tudom, nézzem a világklasszis arena4et, de azt sajnos nem áll módombannflwebcast.com/buffalo-bills-live-stream-online-free/
fake.id
Sixo
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
több mint 1 éve
ne beszélj spanyolulpregokösz csoki, sokat segítettél xdvalaki szánjon meg egy működő streammel legyen drága, a streameast meg a livetv összeokádta magát. tudom, nézzem a világklasszis arena4et, de azt sajnos nem áll módombannémítsd le, youtubeon meg rakj be valami zörejt mellé 😀
fake.id
shagi0206
fake.id
zacknorb
több mint 1 éve
Csöcsök? 😊
több mint 1 éve
Nekem (nem is annyira titkos) favoritom az AFC-ből idén a Bills, de kifejezetten tetszik a Denver, pár éven belül szerintem SB-esélyesek lesznek.Nekem az is elég, ha elveszik a KC-től a csoport dominanciát. De persze ha a PO-ban ütik ki őket párszor úgy, hogy a KC nyerte a csoportot, az is rendben.
nagylaza, főpohárnok