Wild Card vasárnap
2 feliratkozó
16 órája
Van itt valaki, aki beszél valamilyen "egzotikus" nyelvet? Nem a sablonos 'angol-német-spanyol-olasz-francia'.lovári? sittes? xd
shagi0206
16 órája
Találtam pár játékost, akivel tudna fordítani a Denver:16 órája
shagi0206
11 335
én az ilyen orrú cipőket nem szeretem.Memphis? 1x volt olyan cipőm, és egyben utoljára is. Wilson cipőm van most, annyira szeretem, hogy vennék még ebből a fajtából másik 3-mat, de már sajnos nem lehet kapni.Én ezzel voltam így, de már sajnos el is nyüstöltem
shagi0206
r.baggio
Ez a cipő viszont tökéletes. Kényelemben eddig 1 se vehette fel vele a versenyt, csak mivel van fehér szövet része, egy rémálom a takarítása.
16 órája
Tactful Cactus
14 228
kösz csoki, sokat segítettél xdvalaki szánjon meg egy működő streammel legyen drága, a streameast meg a livetv összeokádta magát. tudom, nézzem a világklasszis arena4et, de azt sajnos nem áll módombannémítsd le, youtubeon meg rakj be valami zörejt mellé 😀
fake.id
shagi0206
fake.id
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
16 órája
Van itt valaki, aki beszél valamilyen "egzotikus" nyelvet? Nem a sablonos 'angol-német-spanyol-olasz-francia'.Magyar? 😊
shagi0206
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
16 órája
- JC6
7 203
Reinkarnálódott! Tim NixVisszatért Tebow?Nekem (nem is annyira titkos) favoritom az AFC-ből idén a Bills, de kifejezetten tetszik a Denver, pár éven belül szerintem SB-esélyesek lesznek.Miről beszélsz… idén
nagylaza, főpohárnok
😆
- JC6
Jan
16 órája
Van itt valaki, aki beszél valamilyen "egzotikus" nyelvet? Nem a sablonos 'angol-német-spanyol-olasz-francia'.Héber és török alap, idén a kínaira akarok ráfeküdni végre
shagi0206
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
16 órája
Memphis? 1x volt olyan cipőm, és egyben utoljára is. Wilson cipőm van most, annyira szeretem, hogy vennék még ebből a fajtából másik 3-mat, de már sajnos nem lehet kapni.Én ezzel voltam így, de már sajnos el is nyüstöltem
shagi0206
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
16 órája
A német RTL adja mindhárom meccset.Anno amikor bejött az Arena, de a digin nem volt, anyámnál a Pro7 ment ilyenkor nonstop
Ilyen sem volt még soha arrafelé.
Áttörés szaga van.
ozibozi
16 órája
Visszatért Tebow?Nekem (nem is annyira titkos) favoritom az AFC-ből idén a Bills, de kifejezetten tetszik a Denver, pár éven belül szerintem SB-esélyesek lesznek.Miről beszélsz… idén
nagylaza, főpohárnok
😆
- JC6
16 órája
shagi0206
11 335
Van itt valaki, aki beszél valamilyen "egzotikus" nyelvet? Nem a sablonos 'angol-német-spanyol-olasz-francia'.
16 órája
ozibozi
17 697
A német RTL adja mindhárom meccset.Ilyen sem volt még soha arrafelé.
Áttörés szaga van.
16 órája
Szerintem ez új, nézd végig! 😊Akkor mehet a lényegKösz, b+, nagyon régen láttam. Talán ma hajnalban.
zacknorb
nagylaza, főpohárnok
16 órája
mert nem tudszMiért?ne beszélj spanyolulpregokösz csoki, sokat segítettél xdvalaki szánjon meg egy működő streammel legyen drága, a streameast meg a livetv összeokádta magát. tudom, nézzem a világklasszis arena4et, de azt sajnos nem áll módombannémítsd le, youtubeon meg rakj be valami zörejt mellé 😀
fake.id
shagi0206
fake.id
zacknorb
Sixo
zacknorb
16 órája
shagi0206
11 335
Ez is azért lett doink, mert nem jó cipő volt a kickeren.Memphis? 1x volt olyan cipőm, és egyben utoljára is. Wilson cipőm van most, annyira szeretem, hogy vennék még ebből a fajtából másik 3-mat, de már sajnos nem lehet kapni.
Hogy milyen a jó cipő?
zacknorb
16 órája
I55 egy kalap szar.. NINCS HANG MORE ZALÁNNNNLegalább nem hallottátok a kongást
- JC6
---
16 órája
Miért?ne beszélj spanyolulpregokösz csoki, sokat segítettél xdvalaki szánjon meg egy működő streammel legyen drága, a streameast meg a livetv összeokádta magát. tudom, nézzem a világklasszis arena4et, de azt sajnos nem áll módombannémítsd le, youtubeon meg rakj be valami zörejt mellé 😀
fake.id
shagi0206
fake.id
zacknorb
Sixo
16 órája
- JC6
7 203
Nekem (nem is annyira titkos) favoritom az AFC-ből idén a Bills, de kifejezetten tetszik a Denver, pár éven belül szerintem SB-esélyesek lesznek.Miről beszélsz… idén
nagylaza, főpohárnok
😆
16 órája
Ez is azért lett doink, mert nem jó cipő volt a kickeren.Hogy milyen a jó cipő?
16 órája
Akkor mehet a lényegKösz, b+, nagyon régen láttam. Talán ma hajnalban.
zacknorb
16 órája
shane beamer aka a leharcolt tesitanár a kedvenc fbs edzőmvalaki szánjon meg egy működő streammel legyen drága, a streameast meg a livetv összeokádta magát. tudom, nézzem a világklasszis arena4et, de azt sajnos nem áll módombannflwebcast.com/buffalo-bills-live-stream-online-free/
fake.id
Sixo
16 órája
ne beszélj spanyolulpregokösz csoki, sokat segítettél xdvalaki szánjon meg egy működő streammel legyen drága, a streameast meg a livetv összeokádta magát. tudom, nézzem a világklasszis arena4et, de azt sajnos nem áll módombannémítsd le, youtubeon meg rakj be valami zörejt mellé 😀
fake.id
shagi0206
fake.id
zacknorb
16 órája
Csöcsök? 😊
16 órája
shagi0206
11 335
Nekem (nem is annyira titkos) favoritom az AFC-ből idén a Bills, de kifejezetten tetszik a Denver, pár éven belül szerintem SB-esélyesek lesznek.Nekem az is elég, ha elveszik a KC-től a csoport dominanciát. De persze ha a PO-ban ütik ki őket párszor úgy, hogy a KC nyerte a csoportot, az is rendben.
nagylaza, főpohárnok