Wild Card vasárnap
2 feliratkozó
14 órája
shagi0206
11 335
All pro"csak" 2nd team, ami szerintem kicsit sértő, mert Jones nem volt jobb nála (szerintem) idén
zacknorb
14 órája
casaubon
2 688
Es akkor a timeout utan jon egy 30 yardos passz Shakirnak, vagy egy 25 yardos futas Allentol, csak hogy jobban fajjon
14 órája
All pro
14 órája
nem hiszem h bármelyikük is 600-as s mercivel jár szóval még biztonságban vannak. mégAzt mondod a szerkesztőség kerülje a Margit körút és a Margit utca környékén februári kora estéken?fenyő styleAha... Érdekes...??? Ha megosztanak tartalmakat, vagy újraközölnek hivatkozással, akkor az miért baj?FB oldalon nem ez történt, úgy töltöttek fel videókat, mintha ők rendelkeztek volna itthon ezekkel a jogokkal
nagylaza, főpohárnok
r.baggio
nagylaza, főpohárnok
Kúrfürst briareos
Kampman
14 órája
shagi0206
11 335
Allennek Allentől
14 órája
Pep71
2 756
Hát, azért biztos lesznek hibák még..simán végigmennek rajtuk és a 2. félidőt is a Bilsl kezdiA runD nagyon ocsmányan szerepel eddig ma3 pont a hátrány csak a ToP és meccs képe alapján sokkal többnek kéne lennie. Ez még nem olyan nagy probléma így.
StormST
Pep71
NB2
De ha igazad lesz, akkor nyilván sz.r a helyzet 😀
14 órája
Szinkronban vannak az OT-k, meg kell hagyni
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
14 órája
Kampman
28 812
Azt mondod a szerkesztőség kerülje a Margit körút és a Margit utca környékét februári kora estéken?fenyő styleAha... Érdekes...??? Ha megosztanak tartalmakat, vagy újraközölnek hivatkozással, akkor az miért baj?FB oldalon nem ez történt, úgy töltöttek fel videókat, mintha ők rendelkeztek volna itthon ezekkel a jogokkal
nagylaza, főpohárnok
r.baggio
nagylaza, főpohárnok
Kúrfürst briareos
Szerkesztette: Kampman
14 órája
Tarsi
1 291
Nem örülök ennek a sok futásnak, nagyon pörög az óra. Hogy lesz ebből sok pont?!
14 órája
casaubon
2 688
Megcelozza a Bills is a 300 futott yardot?
14 órája
fenyő styleAha... Érdekes...??? Ha megosztanak tartalmakat, vagy újraközölnek hivatkozással, akkor az miért baj?FB oldalon nem ez történt, úgy töltöttek fel videókat, mintha ők rendelkeztek volna itthon ezekkel a jogokkal
nagylaza, főpohárnok
r.baggio
nagylaza, főpohárnok
14 órája
simán végigmennek rajtuk és a 2. félidőt is a Bilsl kezdiA runD nagyon ocsmányan szerepel eddig ma3 pont a hátrány csak a ToP és meccs képe alapján sokkal többnek kéne lennie. Ez még nem olyan nagy probléma így.
StormST
Pep71
14 órája
Aha... Érdekes...??? Ha megosztanak tartalmakat, vagy újraközölnek hivatkozással, akkor az miért baj?FB oldalon nem ez történt, úgy töltöttek fel videókat, mintha ők rendelkeztek volna itthon ezekkel a jogokkal
nagylaza, főpohárnok
r.baggio
14 órája
??? Ha megosztanak tartalmakat, vagy újraközölnek hivatkozással, akkor az miért baj?FB oldalon nem ez történt, úgy töltöttek fel videókat, mintha ők rendelkeztek volna itthon ezekkel a jogokkal
nagylaza, főpohárnok
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
14 órája
figy még mcaffeenek is sulyos milliokat kell fizetnie h nfl footage-t mutathasson??? Ha megosztanak tartalmakat, vagy újraközölnek hivatkozással, akkor az miért baj?Ész nélkül posztoltak olyan kontenteket, aminek nem ők voltak a jogtulajdonosaiMe mit csináltak? Posztoltak Thunderről egy meztelen képet?FB feed miért halott? Összeütés volt az FK-val?Az FK fb oldalát letiltották
Sixo
r.baggio
Sixo
r.baggio
nagylaza, főpohárnok
14 órája
Pep71
2 756
A runD nagyon ocsmányan szerepel eddig ma3 pont a hátrány csak a ToP és meccs képe alapján sokkal többnek kéne lennie. Ez még nem olyan nagy probléma így.
StormST
14 órája
Tactful Cactus
14 228
Anderson direkt akar verekedést?Vezércsel?
StormST
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
14 órája
achane hordta egy ideig aztán abbahagytaIgen, a legtobb csapatban van egy-ket ember, aki hordja. A Packersnel pl. Doubson volt az agyrazkodasa utani meccseken. Erdekes modon futon nem emlekszem, hogy lattam volna, meg persze QBn se.Szezon elején szavazták meg ha jól tudom. Browns mezben asszem JOK viselte első héttől fogva, először nekem is fura volt.Edzéseken igen, de már meccsen is viselhető? ÉrdekesMi az a sisak Rappnél? Sose láttam még ilyetPedig egyre többen viselik a guardian cap-et, csak ugye húznak rá egy ilyen team logos vászont.
Ez az Payton, GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA
r.baggio
Drip
r.baggio
Drip
casaubon
14 órája
Anderson direkt akar verekedést?
14 órája
casaubon
2 688
Igen, a legtobb csapatban van egy-ket ember, aki hordja. A Packersnel pl. Doubson volt az agyrazkodasa utani meccseken. Erdekes modon futon nem emlekszem, hogy lattam volna, meg persze QBn se.Szezon elején szavazták meg ha jól tudom. Browns mezben asszem JOK viselte első héttől fogva, először nekem is fura volt.Edzéseken igen, de már meccsen is viselhető? ÉrdekesMi az a sisak Rappnél? Sose láttam még ilyetPedig egyre többen viselik a guardian cap-et, csak ugye húznak rá egy ilyen team logos vászont.
Ez az Payton, GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA
r.baggio
Drip
r.baggio
Drip
14 órája
A runD nagyon ocsmányan szerepel eddig ma
14 órája
??? Ha megosztanak tartalmakat, vagy újraközölnek hivatkozással, akkor az miért baj?Ész nélkül posztoltak olyan kontenteket, aminek nem ők voltak a jogtulajdonosaiMe mit csináltak? Posztoltak Thunderről egy meztelen képet?FB feed miért halott? Összeütés volt az FK-val?Az FK fb oldalát letiltották
Sixo
r.baggio
Sixo
r.baggio