Wild Card vasárnap
2 feliratkozó
13 órája
cikiÉsz nélkül posztoltak olyan kontenteket, aminek nem ők voltak a jogtulajdonosaiMe mit csináltak? Posztoltak Thunderről egy meztelen képet?FB feed miért halott? Összeütés volt az FK-val?Az FK fb oldalát letiltották
Sixo
r.baggio
Sixo
r.baggio
13 órája
balfasz Denver, kiengedik Cook-ot 😕
13 órája
Szezon elején szavazták meg ha jól tudom. Browns mezben asszem JOK viselte első héttől fogva, először nekem is fura volt.Edzéseken igen, de már meccsen is viselhető? ÉrdekesMi az a sisak Rappnél? Sose láttam még ilyetPedig egyre többen viselik a guardian cap-et, csak ugye húznak rá egy ilyen team logos vászont.
Ez az Payton, GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA
r.baggio
Drip
r.baggio
13 órája
False start az egy yardosodon, okos
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
13 órája
Ész nélkül posztoltak olyan kontenteket, aminek nem ők voltak a jogtulajdonosaiMe mit csináltak? Posztoltak Thunderről egy meztelen képet?FB feed miért halott? Összeütés volt az FK-val?Az FK fb oldalát letiltották
Sixo
r.baggio
Sixo
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
13 órája
Érdekes gondolataid/vágyaid vannakMe mit csináltak? Posztoltak Thunderről egy meztelen képet?FB feed miért halott? Összeütés volt az FK-val?Az FK fb oldalát letiltották
Sixo
r.baggio
Sixo
13 órája
Kampman
28 812
Az szép, jogvédett tartalmak miatt, vagy miért?FB feed miért halott? Összeütés volt az FK-val?Az FK fb oldalát letiltották
Sixo
r.baggio
13 órája
Edzéseken igen, de már meccsen is viselhető? ÉrdekesMi az a sisak Rappnél? Sose láttam még ilyetPedig egyre többen viselik a guardian cap-et, csak ugye húznak rá egy ilyen team logos vászont.
r.baggio
Drip
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
13 órája
Pep71
2 756
Azt mondja nem egyetemi szinten van nagy tapasztalata Nix-nek 😀😀 akkor hol ?
13 órája
Me mit csináltak? Posztoltak Thunderről egy meztelen képet?FB feed miért halott? Összeütés volt az FK-val?Az FK fb oldalát letiltották
Sixo
r.baggio
13 órája
Cook 41+ yard már jött is, már csak a Bills -2.5 és a 43.5 under kell
13 órája
FB feed miért halott? Összeütés volt az FK-val?Az FK fb oldalát letiltották
Sixo
---
13 órája
Tactful Cactus
14 228
Az field goal volt.Ne is mond🤣🤣 elhozza a régi szép emlékeketEz az igazi playoffEllenetek a Hawks csinálta csak TD lett belőle anno
Pep71
ThundersNFL a Paraszt
Bostick a kva anyád!!😁😆
Pep71
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
13 órája
Tegnap néztem meg újra. Mazochista vagyok.Ne is mond🤣🤣 elhozza a régi szép emlékeketEz az igazi playoffEllenetek a Hawks csinálta csak TD lett belőle anno
Pep71
ThundersNFL a Paraszt
Bostick a kva anyád!!😁😆
Pep71
13 órája
ennél azért több kell a Denvertőla most és a 2. félidő elején is végigmegy a Bills, akkor kis túlzással game over
13 órája
Pep71
2 756
Ne is mond🤣🤣 elhozza a régi szép emlékeketEz az igazi playoffEllenetek a Hawks csinálta csak TD lett belőle anno
Pep71
ThundersNFL a Paraszt
Bostick a kva anyád!!😁😆
13 órája
Basszameg már, tud valaki egy linket dobni, ami nem hal be percenként?Net4+
nagylaza, főpohárnok
---
13 órája
Másodszorra nem merték 😆
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
13 órája
Bazsinho
1 064
Basszameg már, tud valaki egy linket dobni, ami nem hal be percenként?Német rtl
nagylaza, főpohárnok
13 órája
Kampman
28 812
+10 hozzászólás, na itt biztos vót valamiTD, turnover, trükkös játék vagy csöcs
Tactful Cactus
13 órája
Basszameg már, tud valaki egy linket dobni, ami nem hal be percenként?nflwebcast.com/buffalo-bills-live-stream-online-free/
nagylaza, főpohárnok
2.
13 órája
Mi az a sisak Rappnél? Sose láttam még ilyetPedig egyre többen viselik a guardian cap-et, csak ugye húznak rá egy ilyen team logos vászont.
r.baggio
13 órája
casaubon
2 688
Mi az a sisak Rappnél? Sose láttam még ilyetGuardian cap. Egyre tobben hordjak.
r.baggio
13 órája
Liljordan úgy blokkolt, mint egy 5 éves kislány
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!