Wild Card vasárnap
1 feliratkozó
4 hónapja
cikiÉsz nélkül posztoltak olyan kontenteket, aminek nem ők voltak a jogtulajdonosaiMe mit csináltak? Posztoltak Thunderről egy meztelen képet?FB feed miért halott? Összeütés volt az FK-val?Az FK fb oldalát letiltották
Sixo
r.baggio
Sixo
r.baggio

4 hónapja
balfasz Denver, kiengedik Cook-ot 😕
4 hónapja
Szezon elején szavazták meg ha jól tudom. Browns mezben asszem JOK viselte első héttől fogva, először nekem is fura volt.Edzéseken igen, de már meccsen is viselhető? ÉrdekesMi az a sisak Rappnél? Sose láttam még ilyetPedig egyre többen viselik a guardian cap-et, csak ugye húznak rá egy ilyen team logos vászont.
Ez az Payton, GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA
r.baggio
Drip
r.baggio

4 hónapja
False start az egy yardosodon, okos

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
4 hónapja
Ész nélkül posztoltak olyan kontenteket, aminek nem ők voltak a jogtulajdonosaiMe mit csináltak? Posztoltak Thunderről egy meztelen képet?FB feed miért halott? Összeütés volt az FK-val?Az FK fb oldalát letiltották
Sixo
r.baggio
Sixo

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
4 hónapja
Érdekes gondolataid/vágyaid vannakMe mit csináltak? Posztoltak Thunderről egy meztelen képet?FB feed miért halott? Összeütés volt az FK-val?Az FK fb oldalát letiltották
Sixo
r.baggio
Sixo
Poloska vagyok.
4 hónapja
Az szép, jogvédett tartalmak miatt, vagy miért?FB feed miért halott? Összeütés volt az FK-val?Az FK fb oldalát letiltották
Sixo
r.baggio

4 hónapja
Edzéseken igen, de már meccsen is viselhető? ÉrdekesMi az a sisak Rappnél? Sose láttam még ilyetPedig egyre többen viselik a guardian cap-et, csak ugye húznak rá egy ilyen team logos vászont.
r.baggio
Drip

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
4 hónapja
Azt mondja nem egyetemi szinten van nagy tapasztalata Nix-nek 😀😀 akkor hol ?
4 hónapja
Me mit csináltak? Posztoltak Thunderről egy meztelen képet?FB feed miért halott? Összeütés volt az FK-val?Az FK fb oldalát letiltották
Sixo
r.baggio

4 hónapja
Cook 41+ yard már jött is, már csak a Bills -2.5 és a 43.5 under kell
Poloska vagyok.
4 hónapja
FB feed miért halott? Összeütés volt az FK-val?Az FK fb oldalát letiltották
Sixo

---
4 hónapja
Az field goal volt.Ne is mond🤣🤣 elhozza a régi szép emlékeketEz az igazi playoffEllenetek a Hawks csinálta csak TD lett belőle anno
Pep71
ThundersNFL a Paraszt
Bostick a kva anyád!!😁😆
Pep71
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
4 hónapja
Tegnap néztem meg újra. Mazochista vagyok.Ne is mond🤣🤣 elhozza a régi szép emlékeketEz az igazi playoffEllenetek a Hawks csinálta csak TD lett belőle anno
Pep71
ThundersNFL a Paraszt
Bostick a kva anyád!!😁😆
Pep71
4 hónapja
ennél azért több kell a Denvertőla most és a 2. félidő elején is végigmegy a Bills, akkor kis túlzással game over
4 hónapja
Ne is mond🤣🤣 elhozza a régi szép emlékeketEz az igazi playoffEllenetek a Hawks csinálta csak TD lett belőle anno
Pep71
ThundersNFL a Paraszt
Bostick a kva anyád!!😁😆
4 hónapja
Basszameg már, tud valaki egy linket dobni, ami nem hal be percenként?Net4+
nagylaza, főpohárnok

---
4 hónapja
Másodszorra nem merték 😆

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
4 hónapja
Basszameg már, tud valaki egy linket dobni, ami nem hal be percenként?Német rtl
nagylaza, főpohárnok
4 hónapja
+10 hozzászólás, na itt biztos vót valamiTD, turnover, trükkös játék vagy csöcs
Tactful Cactus

4 hónapja
Basszameg már, tud valaki egy linket dobni, ami nem hal be percenként?nflwebcast.com/buffalo-bills-live-stream-online-free/
nagylaza, főpohárnok
2.

4 hónapja
Mi az a sisak Rappnél? Sose láttam még ilyetPedig egyre többen viselik a guardian cap-et, csak ugye húznak rá egy ilyen team logos vászont.
r.baggio

4 hónapja
Mi az a sisak Rappnél? Sose láttam még ilyetGuardian cap. Egyre tobben hordjak.
r.baggio
4 hónapja
Liljordan úgy blokkolt, mint egy 5 éves kislány

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!