Wild Card vasárnap
1 feliratkozó
10 hónapja
jó estét, miről maradtam le amig talpra áll a gépem?Hosszú passzos Broncos TD
Kúrfürst briareos
10 hónapja
jó estét, miről maradtam le amig talpra áll a gépem?
10 hónapja
Na, legalább FG-ra megfogtuk...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
10 hónapja
Megye2es iranyito b.sszs meg, megkerdezik tőle h hova dobálja a labdákat??🤣🤣
10 hónapja
Bonitto ellen ordas holding...

10 hónapja
kisebb a támogatók Billses aránya, mint volt tegnap a chargersre...Tegnap be lett küldve a szerkesztőség és a támogatók tippje a chargers-texansra, iszonyú chargers fölényre. Erre a meccsre is valami hasonló tendencia van? 😊
shagi0206
zacknorb
10 hónapja
Ha valaki rendel "Almost Heaven"-t, arról léccciléccciléccci mindenképpen képet 😊
10 hónapja
Tegnap be lett küldve a szerkesztőség és a támogatók tippje a chargers-texansra, iszonyú chargers fölényre. Erre a meccsre is valami hasonló tendencia van? 😊
shagi0206
Poloska vagyok.
10 hónapja
Bowl.hu-s Broncos szurkerektől jöhetnek a meccsnézős képek (lehetőleg vállalható képeket kérünk 😀 )kaját nem baj, ha nem posztolnak, mert akkor véletlenül rendelek én is, de a képeket várjuk (bár telóról offrotty ide képet tenni)
gamerkr
Poloska vagyok.
10 hónapja
Tegnap be lett küldve a szerkesztőség és a támogatók tippje a chargers-texansra, iszonyú chargers fölényre. Erre a meccsre is valami hasonló tendencia van? 😊
10 hónapja
Bowl.hu-s Broncos szurkerektől jöhetnek a meccsnézős képek (lehetőleg vállalható képeket kérünk 😀 )
10 hónapja
i55 már felrobbantAzt hittem csak SB-t kozvetitenek ott.
zacknorb
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
10 hónapja
""Nem tud dobni""Akkor tud hajítani.....
dreadman
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 hónapja
Ezt a hosszabbításban kellett volna, hogy igazi Tebow feeling legyenÚjonci hevület, elkapkodta... 😀
r.baggio

10 hónapja
Rasul Douglas végig kocogott mellette/mögötte, nem hitte, hogy oda labda megy.GB-ben tanulta 🤣🤣
Sixo
10 hónapja
Rasul Douglas végig kocogott mellette/mögötte, nem hitte, hogy oda labda megy.Hát ő ilyen.
Sixo
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
10 hónapja
Rasul Douglas végig kocogott mellette/mögötte, nem hitte, hogy oda labda megy.
10 hónapja
Eldőlt 😁
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 hónapja
Ezt a hosszabbításban kellett volna, hogy igazi Tebow feeling legyen

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
10 hónapja
Komm und spiel mit mir.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
10 hónapja
Franklin megjött 🤣
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
10 hónapja
K. életbe, hogy pont most fagy le a stream...