Wild Card vasárnap
2 feliratkozó
21 órája
James007
1 909
Peti?Nekem hiányoznak innen a csöcsök, a közvetítésből meg az sms-ek 😕én írnék, de sajnos a záróvizsgámra tanulok Kispesten.
James007
Kenny
21 órája
shagi0206
11 335
Nekem hiányoznak innen a csöcsök, a közvetítésből meg az sms-ek 😕Hát az sms-ek nem. Sablonos szarok voltak, már idegesítettek. Ritkán volt olyan, ami érdekes témát dobott fel.
James007
21 órája
Nekem hiányoznak innen a csöcsök, a közvetítésből meg az sms-ek 😕én írnék, de sajnos a záróvizsgámra tanulok Kispesten.
James007
21 órája
James007
1 909
Nekem hiányoznak innen a csöcsök, a közvetítésből meg az sms-ek 😕
21 órája
shagi0206
11 335
Ehhez a Nixes témához: Lehet, hogy csak 6. qbként kelt el a drafton, de nálam a rookie szezonja simán veri az 1/1-es szezonját.
21 órája
Jah az is durva 😀Nah nálam ez a legalja, a geico reklámok azzal a gyíkkal.Nekem a balettes Statefarm...
Sixo
StormST
21 órája
Nah nálam ez a legalja, a geico reklámok azzal a gyíkkal.Nekem a balettes Statefarm...
Sixo
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
21 órája
Becs szó, kövi ilyenre menni fog tesó.Az mifasz volt, bíró odament Allenhez bocsánatot kérni, hogy nem dobtak zaszlót? Testbeszédből ez jött le...Nekem is úgy tűnt. De: megígérte, hogy legközelebb bedobja.
kapitnono
nagylaza, főpohárnok
21 órája
Jim Nantz 500 éves, nice.Szóval akkor ő is hegylakó.
Sixo
21 órája
Az mifasz volt, bíró odament Allenhez bocsánatot kérni, hogy nem dobtak zaszlót? Testbeszédből ez jött le...Nekem is úgy tűnt. De: megígérte, hogy legközelebb bedobja.
kapitnono
21 órája
casaubon
2 689
Az egyik ilyen roplabdas passzt elobb-utobb leszedi egy vedo
21 órája
Jim Nantz 500 éves, nice.Pedig egy nappal nem néz ki többnek 490-nél
Sixo
21 órája
Hat ezek a dropok nem férnek bele sajnos.
#DenverBroncos #RBLeipzig #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
21 órája
Franklin, azért az elkapható lett volna...
21 órája
Az mifasz volt, bíró odament Allenhez bocsánatot kérni, hogy nem dobtak zaszlót? Testbeszédből ez jött le...
21 órája
Zalán ebből csinál chia lattet0%os mandula tejEbből laktózmentes tej jön?
Sixo
steelwolf
Sixo
21 órája
casaubon
2 689
Na, ezek szerint mar a D holdingokat is elengedik
21 órája
Ebből laktózmentes tej jön?
Sixo
21 órája
Bazsinho