Wild Card vasárnap
1 feliratkozó
10 hónapja
Akkor tènyleg köszi
10 hónapja
És oké Watsontól elköszönünk jövőre, de Doubs mennyire tuti?, sokadik agyrázkódás.. rohadt életbeMind a kettőt el kell engedni. Az ő érdekük is. Watson teste alkalmatlan az nfl-re. Doubsnak meg már jóval több agyrázkódása volt, mint ami "egészséges"... 😞
gamerkr
10 hónapja
Hát meg ez az idei Eagles inkább az a brusztolós, tömködős csapat, nem az az alázós. A győzelmet nem kell megmagyarázni.Erre ha behuzzik tuti nem lehetünk büszkék…egy Packers B csapatot alig alig tudunk vinni…Igazság szerint az O# két negyedet meg egy driveot nem volt pályán...Ez Hurts sara.
Eazzy
Most viszont le kéne zárni okosan.
Greengo
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
10 hónapja
Mire kellene várni? 5 perc, két labdabirtoklás, ti támadtok.Grat, Eagles!Ik te vagy az?
nagylaza, főpohárnok
Várjunk még ezzel.
Greengo
10 hónapja
A D előtt le a kalappal, megadták az esélyt. A sérülésekkel, az ST és Love hülyeségeivel, és MlF némely fejvakarós hívásával már sok volt ez. Gyengébb volt a Philly mint vártam, de nekünk még így is sok.Grat a sasoknak.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
10 hónapja
És oké Watsontól elköszönünk jövőre, de Doubs mennyire tuti?, sokadik agyrázkódás.. rohadt életbe
10 hónapja
Nevetseges ez a playcall… mi a picsa lett volna ha dob meg egy picket… Na jó ejszakat , most meg jó h szeptember messze van .
Gratt a Philynek , remelem sokáig juttok.
10 hónapja
Erre ha behuzzik tuti nem lehetünk büszkék…egy Packers B csapatot alig alig tudunk vinni…Igazság szerint az O# két negyedet meg egy driveot nem volt pályán...Ez Hurts sara.
Eazzy
Most viszont le kéne zárni okosan.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
10 hónapja
Ez van, ha pad végéről kell a WRt játszatniPontosan. Hatodik szamu WR…
Szipeter
10 hónapja
Grat, Eagles!
10 hónapja
Köszi....de csak majd ha lefújták, akkor örülünk
10 hónapja
Ez van, ha pad végéről kell a WRt játszatni
10 hónapja
Na gratula, jobbulást a sérülteknek, remelem Jacobsé nem maradandó
10 hónapja
Nem kifut hanem égeti az időt pár yardért. CselesIlyenkor meg megy az ora
ozibozi
10 hónapja
Jacobs sántikál. Pompás.
10 hónapja
Nem kifut hanem égeti az időt pár yardért. Cseles
10 hónapja
De! Most még meg kell nézzem Mayfield, Daniels csatát! Mert tele ment a szemem szar irányitó játékkal.Kell a a TOnem volt még elég?
dande2
Tactful Cactus
10 hónapja
én ellenIktriad vagyok, az fog történni, amit beírok 😀innen már csak behúzza az Eaglesnono ne ikriadkodjunk itt kèrem szèpen 😉
Löfli
dande2

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 hónapja
Sose 😀Kell a a TOnem volt még elég?
dande2
Tactful Cactus
10 hónapja
innen már csak behúzza az Eaglesnono ne ikriadkodjunk itt kèrem szèpen 😉