NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 616
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
A fórummal kapcsolatos észrevételek
20 feliratkozó
több mint 14 éve
nekem regisztrációm óta úgy van, mint most, és sose találtam kényelmetlennek. mindig is lubickoltam a fórumon 😛
több mint 14 éve
Mármint már egyszer elolvastam, de ugyanazokat jelzi újnak, amik azóta íródtak, hogy először bejelentkeztél. Szal ha bejelentkeztél 14:00kor és bent vagy 21:00ig, és utána belépsz reggel 7kor, akkor a 14:00stól újabbakat írja ki (legalábbis párhete még így volt).Ahhoz képest, hogy értelmetlen, kb az olvasók 99%-nak az tetszene, ki kíváncsi négy év múlva az első HSZ-re?! Külföldi fóruok is ebben rendszerben vagy motorban mennek, és mindenhol belehet ezt állítani, persze nem biztos, hogy pont ugyan az a típus.Bad31A kérdésben megszólalók 99%-a akarja, nem a fórum 99%-a. Ott van az új hozzászólások gomb, ami *minden* fórumon (az általad látogatott külföldieken is) megtalálható, evidens a használata és kidob az utolsó, általad még nem olvasott hsz-nél.
Nem létkérdés, hogy meggyőzzelek, csak nem értem miért tartjátok annyira fontosnak ezt a funkciót. (Hozzáteszem a régi fórumon szinte muszáj volt használni, én is bekapcsoltam néha, mert néha eltűntek a topikok végéről az új hsz-ek.)
Azzal az a baj, hogy az előző bejelentkezésed időpontjához dob vissza 😛tenorxDe nem akarod elolvasni, hogy azóta mit írtak a többiek?marci
több mint 14 éve
marci
1 023
Ahhoz képest, hogy értelmetlen, kb az olvasók 99%-nak az tetszene, ki kíváncsi négy év múlva az első HSZ-re?! Külföldi fóruok is ebben rendszerben vagy motorban mennek, és mindenhol belehet ezt állítani, persze nem biztos, hogy pont ugyan az a típus.Bad31A kérdésben megszólalók 99%-a akarja, nem a fórum 99%-a. Ott van az új hozzászólások gomb, ami *minden* fórumon (az általad látogatott külföldieken is) megtalálható, evidens a használata és kidob az utolsó, általad még nem olvasott hsz-nél.
Nem létkérdés, hogy meggyőzzelek, csak nem értem miért tartjátok annyira fontosnak ezt a funkciót. (Hozzáteszem a régi fórumon szinte muszáj volt használni, én is bekapcsoltam néha, mert néha eltűntek a topikok végéről az új hsz-ek.)
Azzal az a baj, hogy az előző bejelentkezésed időpontjához dob vissza 😛tenorxDe nem akarod elolvasni, hogy azóta mit írtak a többiek?
több mint 14 éve
Azzal az a baj, hogy az előző bejelentkezésed időpontjához dob vissza 😛Használd az új hozzászólások gombot. Mivel ez megjelent, ezért vált értelmetlenné a fordított sorrend.SoldadosNem volt ilyen plugin ehhez a fórummotorhoz, nincs és soha nem is lesz. (Az oka szerintem az, hogy értelmetlen feature.)marciRemélem lesz, sokkal jobb, mint mindig utsó oldalra nyomni, és legörgözni vagy az új hsz gombot használni...deny79
Amúgy Black_Adder összedobhatna egy fordított hszes scriptet, ha már negyedéves infos 😛
több mint 14 éve
Használd az új hozzászólások gombot. Mivel ez megjelent, ezért vált értelmetlenné a fordított sorrend.Remélem lesz, sokkal jobb, mint mindig utsó oldalra nyomni, és legörgözni vagy az új hsz gombot használni...deny79Mikor lehet majd beállítani már, hogy a legújabb HSZ legyen az első a topicban?? Vagy csak én nem találom, hol kell beállítani? Főoldal designját kicsit átszerkeszthetnétek, nem túl mutatós szerintem a régihez képest!Bad31Nem volt ilyen plugin ehhez a fórummotorhoz, nincs és soha nem is lesz. (Az oka szerintem az, hogy értelmetlen feature.)marci
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Ahhoz képest, hogy értelmetlen, kb az olvasók 99%-nak az tetszene, ki kíváncsi négy év múlva az első HSZ-re?! Külföldi fóruok is ebben rendszerben vagy motorban mennek, és mindenhol belehet ezt állítani, persze nem biztos, hogy pont ugyan az a típus.Mikor lehet majd beállítani már, hogy a legújabb HSZ legyen az első a topicban?? Vagy csak én nem találom, hol kell beállítani? Főoldal designját kicsit átszerkeszthetnétek, nem túl mutatós szerintem a régihez képest!Bad31Nem volt ilyen plugin ehhez a fórummotorhoz, nincs és soha nem is lesz. (Az oka szerintem az, hogy értelmetlen feature.)marci
http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 14 éve
Remélem lesz, sokkal jobb, mint mindig utsó oldalra nyomni, és legörgözni vagy az új hsz gombot használni...Mikor lehet majd beállítani már, hogy a legújabb HSZ legyen az első a topicban?? Vagy csak én nem találom, hol kell beállítani? Főoldal designját kicsit átszerkeszthetnétek, nem túl mutatós szerintem a régihez képest!Bad31Nem volt ilyen plugin ehhez a fórummotorhoz, nincs és soha nem is lesz. (Az oka szerintem az, hogy értelmetlen feature.)marci
több mint 14 éve
marci
1 023
Mikor lehet majd beállítani már, hogy a legújabb HSZ legyen az első a topicban?? Vagy csak én nem találom, hol kell beállítani? Főoldal designját kicsit átszerkeszthetnétek, nem túl mutatós szerintem a régihez képest!Bad31Nem volt ilyen plugin ehhez a fórummotorhoz, nincs és soha nem is lesz. (Az oka szerintem az, hogy értelmetlen feature.)
több mint 14 éve
Mikor lehet majd beállítani már, hogy a legújabb HSZ legyen az első a topicban?? Vagy csak én nem találom, hol kell beállítani? Főoldal designját kicsit átszerkeszthetnétek, nem túl mutatós szerintem a régihez képest!
http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 14 éve
FViktor93
2 173
JJ-t nevezzük inkább NCAA fannak 😀az nagyon jó lenne 😀 Te is Griz fan vangy? 😊kovalovszkizvoltam kint Montana-ban és rámragatdt 😀 de egyénként nem is játszanak olyan rosszul 😊kovalovszkizegyáltalán nem, sőt, bár ez az évük nem alakul olyan jól az edzőváltás miatt
de figyeld majd a híreket december-január környékén, elég valószínű, hogy hamarosan felmegy a Grizzlies az elsőosztálybaJJ Tiller
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
az nagyon jó lenne 😀 Te is Griz fan vangy? 😊egyáltalán nem, sőt, bár ez az évük nem alakul olyan jól az edzőváltás miatthonnan és mitől a Montana fanság? 😀JJ Tillervoltam kint Montana-ban és rámragatdt 😀 de egyénként nem is játszanak olyan rosszul 😊kovalovszkiz
de figyeld majd a híreket december-január környékén, elég valószínű, hogy hamarosan felmegy a Grizzlies az elsőosztálybaJJ Tiller
több mint 14 éve
Ez nem így van. kishaszi sem tud válaszolni bizonyos HSZ-ekre a Steelers topikban. Ott jelezte is a problémát.A fórumon néhány hozzászólás alatt nem jelenik meg a válasz lehetőség, egyelőre nem jöttem rá mi miatt van ez. Ezekre nem tudok így reflektálni. Ezenkívül minuszok adása sem mindig lehetséges. Mondjuk nem nagy gáz csak nem értem.diverdocHa nem tudsz válaszolni akkor le van zárva a topik.Höri
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
A fórumon néhány hozzászólás alatt nem jelenik meg a válasz lehetőség, egyelőre nem jöttem rá mi miatt van ez. Ezekre nem tudok így reflektálni. Ezenkívül minuszok adása sem mindig lehetséges. Mondjuk nem nagy gáz csak nem értem.diverdocminuszozás már rég nincs.
Ha nem tudsz válaszolni akkor le van zárva a topik.
több mint 14 éve
A fórumon néhány hozzászólás alatt nem jelenik meg a válasz lehetőség, egyelőre nem jöttem rá mi miatt van ez. Ezekre nem tudok így reflektálni. Ezenkívül minuszok adása sem mindig lehetséges. Mondjuk nem nagy gáz csak nem értem.
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 14 éve
egyáltalán nem, sőt, bár ez az évük nem alakul olyan jól az edzőváltás miattvoltam kint Montana-ban és rámragatdt 😀 de egyénként nem is játszanak olyan rosszul 😊kovalovszkizakkor értem 😀 köszikovalovszkizhonnan és mitől a Montana fanság? 😀JJ Tiller
de figyeld majd a híreket december-január környékén, elég valószínű, hogy hamarosan felmegy a Grizzlies az elsőosztályba
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
voltam kint Montana-ban és rámragatdt 😀 de egyénként nem is játszanak olyan rosszul 😊honnan és mitől a Montana fanság? 😀JJ Tillersehol, mert csak az első osztályú csapatok vannak fent.Höriakkor értem 😀 köszikovalovszkiz
több mint 14 éve
honnan és mitől a Montana fanság? 😀akkor értem 😀 köszikovalovszkizSziasztok!sehol, mert csak az első osztályú csapatok vannak fent.Höri
A bowl.hu-n az NCAA csakaptoknál nem találom a Montana Grizzlies-t. Tud nekem valaki segitenihol találom meg az oldalon?
Előre is köszi a választ. 😀kovalovszkiz
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
akkor értem 😀 kösziSziasztok!sehol, mert csak az első osztályú csapatok vannak fent.Höri
A bowl.hu-n az NCAA csakaptoknál nem találom a Montana Grizzlies-t. Tud nekem valaki segitenihol találom meg az oldalon?
több mint 14 éve
Sziasztok!sehol, mert csak az első osztályú csapatok vannak fent.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Sziasztok!A bowl.hu-n az NCAA csakaptoknál nem találom a Montana Grizzlies-t. Tud nekem valaki segitenihol találom meg az oldalon?
Előre is köszi a választ. 😀
több mint 14 éve
sose kötözködj egy adminnal 😛 😊
---
több mint 14 éve
catattack
3 520
amióta én anno arra kaptam mínuszt, hogy "de jó, hogy megújult formában is jól pörög a fórum" azóta nem lepődök meg semminkonquerorEgy idő után azért kiegyenlítődik ám ez! Ti is kaptok sok like-ot olykor a nagy semmire.
Ezt azért most írom, mert most nincs dislike. 😛
több mint 14 éve
Miért lett lezárva a Baseball topik?Escaladenem tudom lehet buck nevére automatikusan lezárt 😂
kinyitottam 😊
több mint 14 éve
inkább valaki, akinek lelkébe a gonosz konqueror szokása szerint belegázolt 😀Biztos valamelyik Bradford-hater 😊tenorxBiztos megbántottál valakit és most törleszteni próbált. 😐catattackhajaj, hát ezzel nem igazán szűkítetted le a kört 😀konqueror