A fórummal kapcsolatos észrevételek
20 feliratkozó
több mint 15 éve
Lehet hogy volt már vagy csak én vagyok vak és megtalálható de a prospect ismertetőkkel miújság? A régiek nem kerülnek fel ide? Érdekes dolog ilyenkor olvasgatni őket hogy kitől mit vártak hol tart most stb.
több mint 15 éve
Azon csodálkozom, hogy McNeill nem lett még McNabb 😀Nem tudom ki írta a MNF előzetest főoldalon, de Ryan Diem az Kris Dielman akar lenni. :/szabaNálatok tavaly is beszoptam, akkor Harfwicket kevertem össze Hartwiggel, valamiért nem mennek ezek a Bolts falemberek. 😀Döme
több mint 15 éve
Nem tudom ki írta a MNF előzetest főoldalon, de Ryan Diem az Kris Dielman akar lenni. :/szabaNálatok tavaly is beszoptam, akkor Harfwicket kevertem össze Hartwiggel, valamiért nem mennek ezek a Bolts falemberek. 😀
több mint 15 éve
Nem tudom ki írta a MNF előzetest főoldalon, de Ryan Diem az Kris Dielman akar lenni. :/szabaa csoportmeccseket afc nyugatról mindig Döme írja
mióta ilyen powerhouse a Raiders úgy tűnik felületes a kiscsapatokkal 😂
több mint 15 éve
Nem tudom ki írta a MNF előzetest főoldalon, de Ryan Diem az Kris Dielman akar lenni. :/
több mint 15 éve
nyomj rá máskor a frissítésre és jó lesz azonnal.Bejött a tipped, köszi szépen, így már jó. 😊VrijbloedEz a durva, hogy semmit konkrétumot nem ír ki hibának, csak "visszairányít", és olyan, mintha nem csináltam volna semmit. Magyarán, mintha nem lett volna profil frissítés. :rolleyes:VrijbloedPedig elvileg ennek akkor kéne történnie, ha sikerese volt a profil frissítés. De most én sem látom nálad azt, hogy új avatar lenne. Ez már tényleg csak tipp, és valami okosabb mindjárt segít, de ha megpróbálnád a cookiekat és a gyorsítótárat törölni?F.Schleck
több mint 15 éve
catattack
3 520
igen 😛 én hibám, de már fent vanFucuSejtettem, hogy ki a bűnös! :rolleyes:
több mint 15 éve
Bejött a tipped, köszi szépen, így már jó. 😊Pedig elvileg ennek akkor kéne történnie, ha sikerese volt a profil frissítés. De most én sem látom nálad azt, hogy új avatar lenne. Ez már tényleg csak tipp, és valami okosabb mindjárt segít, de ha megpróbálnád a cookiekat és a gyorsítótárat törölni?F.SchleckMilyen hibát ír ki?F.SchleckEz a durva, hogy semmit konkrétumot nem ír ki hibának, csak "visszairányít", és olyan, mintha nem csináltam volna semmit. Magyarán, mintha nem lett volna profil frissítés. :rolleyes:Vrijbloed
több mint 15 éve
A 11. heti beharangozóból direkt maradt ki 2 meccs?catattackigen 😛 én hibám, de már fent van
több mint 15 éve
Pedig elvileg ennek akkor kéne történnie, ha sikerese volt a profil frissítés. De most én sem látom nálad azt, hogy új avatar lenne. Ez már tényleg csak tipp, és valami okosabb mindjárt segít, de ha megpróbálnád a cookiekat és a gyorsítótárat törölni?Ez a durva, hogy semmit konkrétumot nem ír ki hibának, csak "visszairányít", és olyan, mintha nem csináltam volna semmit. Magyarán, mintha nem lett volna profil frissítés. :rolleyes:VrijbloedPNG-s fájlt nem enged feltölteni, és a kép kisebb mint 80-szor 80 pixel, és kevesebb mint 25kb. Mi lehet a baj? :rolleyes:VrijbloedMilyen hibát ír ki?F.Schleck
több mint 15 éve
catattack
3 520
A 11. heti beharangozóból direkt maradt ki 2 meccs?
több mint 15 éve
Ez a durva, hogy semmit konkrétumot nem ír ki hibának, csak "visszairányít", és olyan, mintha nem csináltam volna semmit. Magyarán, mintha nem lett volna profil frissítés. :rolleyes:PNG-s fájlt nem enged feltölteni, és a kép kisebb mint 80-szor 80 pixel, és kevesebb mint 25kb. Mi lehet a baj? :rolleyes:VrijbloedMilyen hibát ír ki?F.Schleck
több mint 15 éve
PNG-s fájlt nem enged feltölteni, és a kép kisebb mint 80-szor 80 pixel, és kevesebb mint 25kb. Mi lehet a baj? :rolleyes:VrijbloedMilyen hibát ír ki?
több mint 15 éve
PNG-s fájlt nem enged feltölteni, és a kép kisebb mint 80-szor 80 pixel, és kevesebb mint 25kb. Mi lehet a baj? :rolleyes:
több mint 15 éve
a Pac 10 konferencia beharangozó elmarad vagy lesz?davekidsajnos elmarad, és az is biztos, hogy jövő héten sem fogok tudni írni figyelőt
már csak a szezon végi összefoglalót illetve a pac-10-es bowlok beharangozóit tudom megígérni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
a Pac 10 konferencia beharangozó elmarad vagy lesz?
több mint 15 éve
Már írtam, talán egy vagy két hete is, de úgy maradt, az Eagles-nek 3 veresége van, nagyon sok menütökben rosszul szerepel, és 6-2-vel állunk. (pl. eredmények, tabella...)deny79tudjuk de még nem sikerült javítani.
bocs, hogy elsőre nem reagált senki.
több mint 15 éve
Már írtam, talán egy vagy két hete is, de úgy maradt, az Eagles-nek 3 veresége van, nagyon sok menütökben rosszul szerepel, és 6-2-vel állunk. (pl. eredmények, tabella...)
több mint 15 éve
Oké köszi, én is erre tippeltem 😊Tocagondolom egy Favre siget akarsz minél hamarabb betenni 😛
több mint 15 éve
Oké köszi, én is erre tippeltem 😊
több mint 15 éve
igenLehet én vagyok béna, de nem találom a profil beállításaimnál sehol a sig és a profil kép beállítást? Én vagyok béna vagy most levan tiltva ?TocaNem érdekes, csak azt jelenti, hogy a felhasználói beállításaid rosszak.Nagyon köszönöm! mostmár tudom, hogy mivan.Ventura
Profil->Beállítások
-Profilképek mutatása a hozzászólásoknál.
-Aláírás megjelenítése Aláírások megjelenítése a hozzászólásoknál.
Egyébként Tibi mindig kikapcsolja ezeket mindenkinek, és néha bebuggol, és úgy marad, nekem is volt már ilyen. De ilyen helyzetekben a beállítások megnézése csodákat művel.tenorx
gamedaynél letiltjuk, hogy működhessen az oldal, és tudjatok eredménytkövetni. a sok user miatt az első héten többször leállt az oldal, azért van ez
több mint 15 éve
Lehet én vagyok béna, de nem találom a profil beállításaimnál sehol a sig és a profil kép beállítást? Én vagyok béna vagy most levan tiltva ?Nagyon köszönöm! mostmár tudom, hogy mivan.VenturaBiztosan volt róla szó, de azért ne bántsatok! (Már így kell írni 😀)Nem érdekes, csak azt jelenti, hogy a felhasználói beállításaid rosszak.
Miért nem jeleníti meg az avatart és az aláírást a fórum? Csak ritkán látható :-S
Most nálam van a gond, vagy a fórumnál? (Firefox-ot hazsnálok)
Szerk.: Amikor be vagyok jelentkezve, akkor nem látható az avatar és az aláírás, amikor kijelentkezve olvasgatom, nézem a fórumot, akkor látszódik az avatar és az aláírás. Érdekes... :-SVentura
Profil->Beállítások
Egyébként Tibi mindig kikapcsolja ezeket mindenkinek, és néha bebuggol, és úgy marad, nekem is volt már ilyen. De ilyen helyzetekben a beállítások megnézése csodákat művel.tenorx
több mint 15 éve
Nagyon köszönöm! mostmár tudom, hogy mivan.Biztosan volt róla szó, de azért ne bántsatok! (Már így kell írni 😀)Nem érdekes, csak azt jelenti, hogy a felhasználói beállításaid rosszak.
Miért nem jeleníti meg az avatart és az aláírást a fórum? Csak ritkán látható :-S
Most nálam van a gond, vagy a fórumnál? (Firefox-ot hazsnálok)
Szerk.: Amikor be vagyok jelentkezve, akkor nem látható az avatar és az aláírás, amikor kijelentkezve olvasgatom, nézem a fórumot, akkor látszódik az avatar és az aláírás. Érdekes... :-SVentura
Profil->Beállítások
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 15 éve
nem jött össze, nem vágom hogy kell berakni mellé, alatta meg nem felelne meg a mérete a kritériumoknak 😀 inkább kiszedtem a Herremansosat, elég az Avatarban. az eaglesmcnabb meg egy elég elfuserált névválasztás volt bevallom férfiasam, de ha már anno sikerült ezt választanom most már nem fogom kicserélni 😛eaglesmcnabbAhogy az eddigi gyakorlatot elnéztem, senki nem kapott még itt feddést sig alá helyezett userbar miatt (már ha a sig a megengedett méreteken belül maradt) 😊 Be is rakom én is újfent a két legkirályabb focicsapatot 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 15 éve
főnök hát értetlen vagy 😛nem jött össze, nem vágom hogy kell berakni mellé, alatta meg nem felelne meg a mérete a kritériumoknak 😀 inkább kiszedtem a Herremansosat, elég az Avatarban. az eaglesmcnabb meg egy elég elfuserált névválasztás volt bevallom férfiasam, de ha már anno sikerült ezt választanom most már nem fogom kicserélni 😛
azt várom, hogy eaglesmcnabb bepakolja herremans alá a pulykás userbart.
(esetleg hokienesbitt névre váltson)Höri
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!